Dotaz ohledne her na Notebooku VBI Fl90v2 / Barbone Tomahawk

notebooky VBI a vše kolem nich
Skiller
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 04 pro 2007 15:37
Bydliště: PV

Dotaz ohledne her na Notebooku VBI Fl90v2 / Barbone Tomahawk

Příspěvekod Skiller » 22 led 2008 16:44

Zdarec.. Na jinem foru jsem celt ze si na tomto NB moc nezahraji.. Chci si ho koupit prevazne na hry/vim ze je to asi blbost ale uz jsem docela rozhodlej/ Prej si na nem zahraju tak hry stary 1 az 2 roky.. Novy to prej neda.. tak nevim trochu mě tento vyrok rozhodil protoze bych chtel hrat CoD4,Oblivion,Tocu apd.. Co jste vsechno rozjely a na jake detaily? jak to vidite s hraním do budoucna? Bude stacit i na hry ktere vyjdou v tomto roce? napr. GTA IV? ;) Dekuji za brzké odpovědi.. :)

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 22 led 2008 17:29

Tak já na mojem NB hraju normálně crysis, medal of honor: airborne, nfs pro street - vše bez problémů, detaily většinou vysoké a rozlišení pokud to jde nejvyšší.
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 22 led 2008 17:38

praveze naopak na tomto booku si zahras velmi dobre a to kvoli dobrej grafike 8600GT a ked si pozries ine booky s touto grafikou alebo lepsou, tak zistis ze ich ceny budu omnoho vysie.
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

Skiller
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 04 pro 2007 15:37
Bydliště: PV

Příspěvekod Skiller » 22 led 2008 18:24

Takze se namam bat jit do nej jo? vyrovna se teda aji stolnimu PC.. A jeste jeden dotaz kdybych tam mel HDD s 5400ot./min. a koupil bych externi HDD /nevim jaky se delaj rychlosti/ tak by to bezelo nekdy na externi a nekdy na normal ze? ten externi kdyby byl rychlejsi tak bych ho pouzival na nejaky hry a tim by sel zase vykon o kousek nahoru nee? ;)

jose.ban
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 24 zář 2007 19:57

Příspěvekod jose.ban » 22 led 2008 18:49

Tady bych ani nepremyslel a sel bych jedine 100% do HDD 7200 otacek. Externi disky se nevyrovnaji disku v bedne ani v notebooku. Tady nejde o otacky ale o prenosovou rychlost. A pokud mas strach ze si nezahrajes, tak nemej. Ja si ho taky poridil k vuli hram :lol:
Compal FL90.v2 15.4",S-ATA-II,GF 8600GT 512MB Santa Rosa; Intel® Core™ 2 Duo Processor T7300; 2x Kingston 1 GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL5.0; SEAGATE Momentus 120GB, 7200ot.; Compal Bluetooth modul; WiFi Intel® Next-Gen Wireless-N Adapter 4965 A/B/G/Draft-N

Skiller
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 04 pro 2007 15:37
Bydliště: PV

Příspěvekod Skiller » 22 led 2008 19:01

jj a hodne se zpomali kdyz tam bude jenom "5400ot/min"? Asi ale pujdu do toho ze 7000ot/min... Jakou mate velikost HDD? myslite ze 80GB je hodne malo? Aspon tak tech 120 co? ale to zas by byl asi 5400ot/min.. proste KAPACITA vs. OTACKY.. :D?

Quest
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 27 pro 2007 23:44

Příspěvekod Quest » 22 led 2008 19:30

Tak u tohodle kousku bych se o hry vůbec nebál. Koupil jsem si ho převážně, kvůli tomu, že chci hrát 8)
Bez problému ti na něm pujdou nový hry(hraju na tom Zaklínače), ale do budoucna bych počítal se snížením detailů a rozlišení. Přece jenom stolní PC je stolní PC a notebooky se jim nevyrovnaj v herním výkonu(pokud nejsou ultra drahý :twisted: ).
Co se týče disku tak jedně 7200ot. a nižší kapacitu. Já osobně jsem se spokojil se 120GB i když bych chtěl víc :roll:

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 22 led 2008 21:27

Já mám 7200 otáček a 160GB a nějak mi to už nestačí...ty hry jsou čím dál větší.
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

Blend
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 19 říj 2007 15:47

Příspěvekod Blend » 22 led 2008 22:50

urcite sa nemusis bat ist do tohoto notebooku podla mna je to za tu cenu to naj na hry co som zatial mal moznost vidiet a mat bezproblemovo sa da na tom zaharat bioshock, crysis, unreal 3, gears of war a podobne kalenice osobne som s kupou welmi spokojny mam ho asi dva mesiace jedine chybicky co mi vadia je mechanika a klavesnica ktora sa troska prehyba na lavej strane ale neni to ziadna katastrofa :) a BTW: tiez som toho nazoru ze 7200 otackovy disk :) sice podla mna ani tym 5400 otackovym nic nepokazis zasa rychlost prenosu dat neide tak kriticky dolu... je to na tebe, mne moja 160 uz nestaci hry stale vacsie a vacsie:D:D
Compal FL90, GeForce 8600GT 256MB, Intel® Core2Duo T7500 2.2GHz, Kingston 2 x 1GB 667MHz DDR2, SEAGATE Momentus 160GB 7200rpm S-ATA-II 8MB, Intel PRO/Wireless 4945ABG LAN, Bluetooth, Robson Modul 1GB, Win 7

kubino
chodí často
Příspěvky: 801
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 23 led 2008 07:56

Ja sem v hodnoceni vykonu 8600gt trochu stridmejsi. Zalezi na konkretni hre, CoD4, Geras of War, SoF Payback, Crysis, UnrealTIII se daji hrat bez problemu. U jinych her (Bioshock, MoHA, Colin Dirt) sem si musel snizit rozliseni/detaily a stejne sem nebyl s hratelnosti spokojenej. Kazdej ma ale jiny naroky na hratelnost, takze je spousta lidi co jim 8600gt staci.

K tem diskum: ja uprednostnuju kapacitu pred rychlosti, 160GB mi pomalu nestaci (a to mam jeste 200GB usb disk). Umim si predstavit, ze vetsi otacky treba zrychli nacitani levelu, ale na plynulost hry by snad nemely mit vliv. Nebo mozna to oceni nekdo kdo pracuje hodne s videem a velkymi objemy dat. Ja pokukuju po tomhle wd 320GB 5400rpm.
http://www.bigbruin.com/2008/wd320scorpio_1
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 23 led 2008 11:01

hry si zahras vsetky co dnes letia, ja drtim momentalne UT3, Clive barkers jericho, FEAR perseus mandate, Crysis, Titan quest ..
Len sa priprav na vyrazne hučanie vetraku .. :shock: :roll: :wink:

Skiller
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 04 pro 2007 15:37
Bydliště: PV

Příspěvekod Skiller » 23 led 2008 13:39

jj.. A procesor staci ten Core 2 duo 2,00GHz nebo si zase radsi priplatit na 2,20GHz? :)

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 23 led 2008 14:18

kludne ti bude stacit 2,0Ghz a radsej si priplat do HDD lebo mne je tych 160GB naozaj malo
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

maco
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 12 pro 2007 16:45

Příspěvekod maco » 23 led 2008 17:48

Skiller píše:jj.. A procesor staci ten Core 2 duo 2,00GHz nebo si zase radsi priplatit na 2,20GHz? :)

no neviem kde to ides kupovat, ale ako pozeram tak pozeram a vidim, ze T7500 a T7300 maju rovnaku cenu

napr.: http://www.westech.sk/default.asp?cls=s ... &strid=907

Skiller
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 04 pro 2007 15:37
Bydliště: PV

Příspěvekod Skiller » 23 led 2008 18:11

u TS Bohemia.. a tam ten rozdil dela neco pres 1 000kc tak nevim no.. :)


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti