FL90 v2

notebooky VBI a vše kolem nich
bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 13 srp 2008 13:23

zdravim. chcem kúpiť bezdratovú myš k FL90v2. Neviem ale akú - na Infra alebo bluetooth? ako to funguje? diky moc

U_Phone

Příspěvekod U_Phone » 13 srp 2008 17:11

bongo007 píše:zdravim. chcem kúpiť bezdratovú myš k FL90v2. Neviem ale akú - na Infra alebo bluetooth? ako to funguje? diky moc

Čau, já mam myš Logitech MX1000(+klávesnice) a jelikož je na BT, tak nemusím mít žádný dongle a vše funguje výborně

kaaaya
občas se tu ukáže
Příspěvky: 31
Registrován: 02 črc 2007 19:26

Příspěvekod kaaaya » 13 srp 2008 17:15

heppma píše:Když najedeš do ovládacích panelů a tam dáš možnosti napájení, kde se to dá nastavit při napájení z baterie i při napájení ze sítě. Pokud to tam máš vyplé, tak už nevím.

Mám vše vyplé.

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 13 srp 2008 17:31

A nemáš nějaký další program na řízení spotřeby jako třeba rmclock nebo něco podobného, kde by to mohlo být zapnuté?
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

kaaaya
občas se tu ukáže
Příspěvky: 31
Registrován: 02 črc 2007 19:26

Příspěvekod kaaaya » 13 srp 2008 18:53

heppma píše:A nemáš nějaký další program na řízení spotřeby jako třeba rmclock nebo něco podobného, kde by to mohlo být zapnuté?

Nemám.

Gothic Pooh
občas se tu ukáže
Příspěvky: 32
Registrován: 16 pro 2007 08:38

Příspěvekod Gothic Pooh » 27 srp 2008 20:38

Zdravim, na stranke compal.com nam vysiel novy bios 1.18 prednedavnom.. mate niekto nejake blizsie informacie, rady, navody, skusenosti? v textaku sa pise nieco u updatovani GPU mimo ineho.. oplati sa znovu riskovat?

kaaaya
občas se tu ukáže
Příspěvky: 31
Registrován: 02 črc 2007 19:26

Příspěvekod kaaaya » 28 srp 2008 08:34

Gothic Pooh píše:Zdravim, na stranke compal.com nam vysiel novy bios 1.18 prednedavnom.. mate niekto nejake blizsie informacie, rady, navody, skusenosti? v textaku sa pise nieco u updatovani GPU mimo ineho.. oplati sa znovu riskovat?

Já jsem nový BIOS nahrál hned. Kbyby měl někdo zájem o bezobslužnou verzi updatu, tak ji lze nalézt zde.

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 28 srp 2008 09:10

A je nový bios nějak znát? Má nějaké vylepšení?
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

Perry_ml
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 26 srp 2008 17:05
Bydliště: CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perry_ml » 28 srp 2008 17:07

Taky bych rad vedel, jestli stoji za to upgradeovat???
Compal FL90v2, T9300, Nvidia 8600M GT, 2GB RAM, 200GB HDD (7200rpm, S-ATA2, 16MB cache, NCQ, G-force), XP Pro... zatim maximalni spokojenost (ťuk..ťuk..ťuk)

epidot
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 18 pro 2007 19:53
Bydliště: Šumperk

Příspěvekod epidot » 28 srp 2008 19:06

nahodil jsem ho, nic nepozoruji
Tomahawk SE L, Compal FL90 v.2, T7250 2GHz, 2x1GB DDR2 667 transcend, nVidia 8600M GT 512, 120GB Samsung HM121HI 5400rpm, WiFi, BT

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 28 srp 2008 20:03

Takže jinými slovy - pokud to nemám rozbité, vrtat se v tom nebudu
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

Triktrak
občas se tu ukáže
Příspěvky: 23
Registrován: 14 pro 2007 15:52

Příspěvekod Triktrak » 29 srp 2008 10:03

Podlem toho co píšou v change logu
- Fix ICH8M B2 S3 resume failure.
tak by novy bios mohl řešit občasné problémy s probuzením se notebooku z S3 suspend stavu.

M4TI4S
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 31 srp 2007 14:20

Příspěvekod M4TI4S » 09 zář 2008 22:17

zdravim..uz sa mi viackrat stalo ze ked som hral nejaku hru dlho, tak sa mi notebook vypol..myslim ze to je prehriatim, aj ked ho mam polozeny na stole, aby stal na nozickach a mohol nasavat vzduch..skusali ste uz niekto vycistenie NB, ventilatorov? alebo by to mohlo byt aj niecim inym? stalo sa mi to uz pri viacerych hrach, nie iba pri jednej..

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 09 zář 2008 22:30

Já ventilátor čistím tak jednou za měsíc nebo dva měsíce a za tu dobu tam ani není moc prachu, takže problém s přehřátím nemám. Je to snadné, takže se toho neboj. Těžko říct, jestli je to něčím jiným, zkus nejdřív zkontrolovat prach ve ventilátoru a pak dej vědět.
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

kaaaya
občas se tu ukáže
Příspěvky: 31
Registrován: 02 črc 2007 19:26

Příspěvekod kaaaya » 16 zář 2008 11:24

Ahoj,
chci se jen zeptat, jak je to s nastavením jasu displeje. Rozsah by měl být od 0 do 7. Ale nikde jsem se už nedočetl, kolik procent činí jednotlivé stupně.


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host