FL90 v2

notebooky VBI a vše kolem nich
kubino
chodí často
Příspěvky: 804
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 15 kvě 2008 13:17

Standardni 6 clankova baterie vydrzi asi dve hodiny i na T7500
Obrázek
Ale dneska bych jako procesor vybral novejsi radu T9300 nebo klidne i T8300.
Me se klavesnice neprohyba. Vadi mi, ze F1-12 jsou v jedny rade bez oddeleni, sipky mohly byt trohu zvyraznene.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

Thorus

Příspěvekod Thorus » 16 kvě 2008 22:34

Předem se omlouvám za tuto stupidní otázku, protože v tomhle 59 stránkovym topicu už byla určitě zodpovězená.
Jaká je kvalita šasi FL90 v2? Je ten plast pevnější než u MSI? Nerozpadá se moc často? Jak dlouho vám už vydržel?

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 17 kvě 2008 11:02

2kubino. jo tak tenhle graf sedi i na mou konfiguraci. zda se mi ze se od koupe usadila vydrz na cca 1 hodine a 45 minutach filmu...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 18 kvě 2008 11:26

To thorus: Za ty prachy je to v normě, mám ho zhruba půl roku a žádná změna po častém nošení v batohu na notebook. Mě baterka vydrží dvě a deset minut net, office s T7500 a klávesnice sedí jak přibitá řekněme prohnutí určitě do 1 mm uprostřed klávesnice Při psaní jsem sice zažil tišší klávesnice, ale vybral bych si notebook znova stejný.
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

Pajk
chodí sporadicky
Příspěvky: 14
Registrován: 13 kvě 2008 08:45

thx

Příspěvekod Pajk » 19 kvě 2008 16:00

Tak vam diky za reakce...uz je objednany a zaplaceny:).

Fuco
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 20 kvě 2008 16:55

Příspěvekod Fuco » 20 kvě 2008 16:56

nieje nic jednoduksie ako si pri dlhom pisani zapnut externu klavesnicu ;) ( teda ak ste napr na internate alebo doma, ja volim externu.. pohodlnejsia + numpad atd )

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 20 kvě 2008 19:22

jj ja taky. vozim si notebook na koleje a domu. doma i na kolejich mam klavesnice a nemam problem. vozim si jen sluchatka, mys a podlozku...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

Thorus

Příspěvekod Thorus » 20 kvě 2008 21:53

Jestli máte problém s přenášením klávesnice, tak je zajímavá možnost koupit si http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49009 :wink: Srolujete a dáte do kapsy 8)

edit:\ to není myšlený jako reklama

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 20 kvě 2008 22:10

no, upriumne receno, to bych psal radsi na te notebookove...:D
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

kubino
chodí často
Příspěvky: 804
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 21 kvě 2008 13:37

Ty rolovaci klavesnice nejsou nic moc. Problem je, ze klavesy se "viklaji" protoze maji oporu jenom uprostred, prislo mi to takovy neprirozeny. Zkousel jsem jednu, uz nevim jaky model to byl.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

Camo
chodí často
Příspěvky: 1518
Registrován: 20 čer 2007 16:40

Příspěvekod Camo » 21 kvě 2008 15:21

mám sice jinou značku ( koupil jsem ji na invexu za 400 kč ), nemá ani podsvícení, ale je to výborná věc, samozřejmě to není do vlaku, ale na stole to vypadá geniálně...pokud budete chtít můžu sem hodit i nějaké foto
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268

Pajk
chodí sporadicky
Příspěvky: 14
Registrován: 13 kvě 2008 08:45

hry

Příspěvekod Pajk » 29 kvě 2008 10:21

Zdravim, tak ho mam doma (T9300, 4GB RAM, 250GB 5400ot).
Mam tam Visty i XP...a XP muzu jen doporucit, hry jedou znatelne lepe.
Ale i tak nejedou nejlip. Jake pouzivate ovladace? Ja tam ted mam 171.16.
A jaka by mela byt frekvence procesoru? Popr kterym programkem to presne zjistim?
Zkousel jsem CPUZ a uz si nepamatuju, kolik ukazoval, ale 2,5GHz to urcite nebylo:).

Jak vam jede treba Zaklinac? Ja musim ubrat detaily a snizit rozliseni, aby se to moc nesekalo.

Jinak se mi zda, ze po chvilce se zacnou trhat vsechny hry...takove male cukani, docela mi to vadi:).

A teplotu grafiky zjistujete jak? Ja se dival jen GPUZ:) a byla kolem tech 60-70, coz je normal,ne?

Jeste jedna vec, jak prinutit treba RivaTuner, aby ukazoval FPS ve 3D? Nejak sem to tam nenasel. Nebo de to jinym programem?

kubino
chodí často
Příspěvky: 804
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 29 kvě 2008 11:24

T9300 ma frekvenci az 2.5 GHz, to ti cpu-z ukazoval spravne. Muzes pouzit RMclock, mel by dat stejny hodnoty.
Nejsem si jist jestli riva tuner umi fps zobrazit, pouzij fraps.
Ty teploty grafiky jsou normalni. Riva Tuner umi zobrazovat teploty v behem hry v osd menu.
S ovladacema je to otazka testovani na vlastnim systemu, nevim ze by nejaky prinesl extra narust vykonu ve hrach. Projdi si forum na laptopvideo2go.com tam se dozvis vic.
Zaklinac mi sel spustit 1280*800 s osekanymi detaily, fps myslim 20-25.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 30 kvě 2008 08:02

Já mám ovladače v. 174.70, v 3Dmarku 2005 mi to přidalo nějakých asi 300 bodů, ale ve hrách to zase takový rozdíl asi nebude.
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

M4TI4S
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 31 srp 2007 14:20

Příspěvekod M4TI4S » 06 čer 2008 00:28

pri hrani hier napr. CSS sa mi teplota GPU vysplha az na 93 C...podla mna to je dost..ake mate teploty vy? popripade vie niekto poradit ako znizit teplotu? dik


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti