FL90 v2

notebooky VBI a vše kolem nich
towdie
občas se tu ukáže
Příspěvky: 77
Registrován: 29 zář 2007 23:22
Bydliště: Prešporok

Příspěvekod towdie » 10 pro 2007 19:18

Ani moj notebook neni registrovany na VBI.cz pretoze ani ASBIS neni oficialnym partnerom.. takze mfp

kubino
chodí často
Příspěvky: 801
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 11 pro 2007 12:03

Myslim, ze casem stejne vetsina "XPckaru" na Visty prejde. Jedina otazka je kdy. Vzpominam jak sem se branil prechodu W98 na XP, potom podobne jsem vahal s instalaci SP2 a ted to samy XP -> Vista.
Kolik vam zabiraji Visty na disku? (Me xp asi 2,5GB)
Pocitam, ze asi neexistuje nejaka demo verze Vist na vyzkouseni? Nechce se mi rovnou vyplaznout 2,6k a pak treba zjistit, ze s XP jsem na tom byl stejne/lip.
Dalsi vec, zkousel nekdo s Vistama hrat na lance kde maji ostatni XP? Jednou jsem videl PC s Vistama ktery neslo pripojit do sitovy hry (slo o hru Tiberium Wars). Protoze obcas jezdim hrat, tohle me zajima asi nejvic.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 11 pro 2007 15:31

ja myslim ze ted uz je prave ten cas prechodu. vykon se vyrovnal a zacinaji nabizet vic nez XP. s tim LANem. spojeni mezi vistama a XP jde v klidu. ve hrach sem to zatim moc netestoval ale napriklad v CoD4 to jde taky v pohode...

jedina vec ktera me mrzi na vistach je wifina. protoze ve skole mame dve site. jedna zaheslovana a jedna free (respektive se pripojis a lognes hned pri startu prohlizece, takze zase tak moc free neni :D ). na tu free se pripojim ale na zaheslovanou ne. nikdo nevi com to je. ani ucitele informatiky to nevedi. proste nezadate heslo a uziv jmeno apod a ikdyz sem zadal tak se stejne nepripojila. takze to me vadi nejvic no...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

M4TI4S
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 31 srp 2007 14:20

Příspěvekod M4TI4S » 11 pro 2007 16:46

Zdarec...mam problem s hrou counter strike...pustim hru menu mi ide, no ked dam novu hru alebo sa pripojim na nejaky server a naloaduje to tak to proste zamrzne...neviem co tam moze byt za problem...inak mam windows vista home premium 32bit

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 11 pro 2007 17:58

hmm ze bych to zakrikl ? :D CSko sem nezkousel...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 11 pro 2007 18:19

Myslím, že na visty je zhruba tak rok ještě čas. Btw CSko mi na XP jede krásně.
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 11 pro 2007 19:13

zase ukvapeny zaver...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

faget666
občas se tu ukáže
Příspěvky: 32
Registrován: 29 zář 2007 09:21

Příspěvekod faget666 » 11 pro 2007 21:56

a proc si na jednu masinu nenainstalovat Visty, XP a treba nejakej ten Linux najednou :P

hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 12 pro 2007 08:10

No nevim, ja si nainstaloval Vistu a sem sni docela spokojeny. v xp se mi nelibila sprava napajeni a ve Viste je daleko propracovanejsi a vydrz je taky slusna. Jak ste na tom s vydrzi vy?
VBI Compal FL90v2 (15,4", 1440x900 • T7500 2,2GHz 4MB L2 cache • 1x2GB RAM • GF 8600M GT 512MB • Seagate Momentus 120GB, 7200ot., SATA2• Wifi, Bluetooth • Windows Vista Ultimate 32bit CZ

xps404

Příspěvekod xps404 » 12 pro 2007 09:37

me notas vydri na bateri obvykle 2hodiny 30 az 40 min

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 12 pro 2007 10:55

poradite mi v čom sa dá podtaktovať grafika alebo aj procesor? v nvidia control paneli som nič nenašiel..grafika ma pri normalnej praci v windowse cca 60°C ,čo mi pride hodne...

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 12 pro 2007 11:17

zkus riva tuner. prez ten sem to delal ja a funguje to...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 13 pro 2007 14:30

stiahol som nvidia monitor a ten ukazuje vo woknach gpu core: 169 Mhz, gpu memory:100 Mhz . Teda grafika je podtaktovana automaticky v 2D prostredi a taktovana na 450/400 v 3D. Tym padom ziadny overclock/underclock sa nekona... :wink: ja len tolko, ze ta teplota 60°C sa mi v 2D zdala privysoka, ale je to v poriadku.

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 13 pro 2007 15:30

skejpa píše:
jedina vec ktera me mrzi na vistach je wifina. protoze ve skole mame dve site. jedna zaheslovana a jedna free (respektive se pripojis a lognes hned pri startu prohlizece, takze zase tak moc free neni :D ). na tu free se pripojim ale na zaheslovanou ne. nikdo nevi com to je. ani ucitele informatiky to nevedi. proste nezadate heslo a uziv jmeno apod a ikdyz sem zadal tak se stejne nepripojila. takze to me vadi nejvic no...


a neni to tim ze Vista Home Premium nejdou pripojit k domene ?

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 13 pro 2007 15:38

to vazne nejdou ?
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti