FL90 v2

notebooky VBI a vše kolem nich
skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 02 pro 2007 14:41

na visty 32bit muzu doporucit 169.01. v CoD4 mi zvedli FPS o cca 15 :)
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 02 pro 2007 17:52

vsak ovladace si najdi na nvidiia.com a k tomu si pridaj inf subor z raru ktory si stiahnes z mojho predchadzajuceho prispevku
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

ShaunW
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 02 pro 2007 18:09

nazev zakladofky u FL90v.2 ???

Příspěvekod ShaunW » 02 pro 2007 18:13

Ldidcky muze mi prosim nekdo poradit kde sezenu presny nazev zakladni desky ktera je v FL90v.2 :?: :?: :?:
Moc by jste mi opravdu pomohli :roll:

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

deska

Příspěvekod heppma » 02 pro 2007 19:42

Tak tohle mi píše o desce 3Dmark

Motherboard Info
Supported Slot Types ISA, PCI, AGP, PCI Express
Model IFL90
Version IFT00
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

ShaunW
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 02 pro 2007 18:09

Příspěvekod ShaunW » 02 pro 2007 21:44

dik za info :wink:

palituner
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 11 zář 2007 14:32
Bydliště: mezi kabelama

Re: nazev zakladofky u FL90v.2 ???

Příspěvekod palituner » 02 pro 2007 22:37

Toto je u mne na Fl.90 v.2

Motherboard info:
Model: Compal IFL90
Chipset: Intel PM965 ( Crestline-PM) + ICH8M
Slots: 1xPCI Express x1

Everest:
Název základní desky COMPAL IFL90
Čipová sada základní desky Intel Crestline PM965
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)
Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+
Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 02 pro 2007 22:59

len pre info, tak doska vo verzii jedna aj dva je rovnaka
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 03 pro 2007 02:07

no akorat tam pribylo 256 MB pameti na grafice :)
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 03 pro 2007 08:44

lebo tam mas grafiku s 512MB pametou ale dosku mas tu istu.
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 03 pro 2007 09:26

ta grafika je tusim integrovana do zakladovky takze to ta sama deska asi nebude ale treba se mylim...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 03 pro 2007 12:09

grafika je v MXM slote, nie je integrovana.

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 03 pro 2007 15:11

FAKT ??? :) tak to abych casem uvazoval o upgradu :-D nevitej estli se ty grafiky lisej nejak ve velikostech ??? :)
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 03 pro 2007 15:20

o jakym upgradu? za a) ty grafarny mozna sezenes pres nejakej servis ale bude to v ty dobe co to budes menit stat neprimerene hodne k hodnote NTB a jak uz tu bylo receno, kazda grafarna jinak hreje a mohlo by to mit dost neblahy nasledky na celej system.

LU-2
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 26 lis 2007 14:48

Příspěvekod LU-2 » 03 pro 2007 15:40

LU-2 píše:Zdravim vas, nejak se mi nedari nainstalovat ovladace na webkamerku. Zkousel jsem drivery z prilozeneho CD, ze stranek VBI i jinych co jsem vygooglil, ale po kazdem restartnuti mi pise pruvodce novym hardwarem, ze byl rozpoznan novy: USB 2.0 Camera a po urceni cesty k ovladaci mi jej nenajde.

Prosim o pomoc, dik...


Opravdu mi nikdo neumí poradit, jak zprovoznit webkameru?
Compal FL90 v.2, T7500, 2GB, 8600GT, 120GB SATAII 7200 rpm, Win XPP

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

...

Příspěvekod heppma » 03 pro 2007 15:57

no mi to normálně šlo s ovladačem, který byl přímo na cd. Spíš by mě zajímalo, jak nastavit kvalitu kamery, protože ty fotky co to dělá, nejsou určitě 2MP
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host