FL90 v2

notebooky VBI a vše kolem nich
vrtacek
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 28 srp 2007 18:44

Příspěvekod vrtacek » 13 bře 2008 18:51

mě to taky občas cvaklo ale jen když měl hdd víc jak 45 stupnů. Udělal jsem hliníkovej kryt na hdd, teplotu mam při netu, wordu okolo 36 stupnů a od cvakáni mam pokoj.
PS: To cvakání mi nevadilo spíš se mi nelíbilo až 53 stupnů na hdd při defragmentaci
FL90v2 GF8600GT@660/1320/470MHz; T7700@0,8-2,4GHz@0,85-1,05V; 2x1Gb RAM; Seagate 200Gb 7200RPM G-force; BT; WiFi;

Radim van Ousek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 134
Registrován: 23 led 2008 21:35
Bydliště: Brodce /Brodec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radim van Ousek » 13 bře 2008 21:02

Quest:
Jasný, jasný ...dám vědět. Jedu tam zítra. Domluvil jsem se s panem Coufalem na čtvrtou odpolední.

vrtacek:
teplotní rekalibrace (cvaknutí) by měla proběhnout jenom v extrémních podmínkách, a především ne každou minutu, či vteřinu. Měl ses vykašlat na homemade porychtuningy a začít kafrat do VBI. Vložils do toho NTB peníze, ne? - tak by to taky mělo vypadat. Za 30K by to snad mohlo bejt alespoň tichý... :evil: [/u]
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.

vrtacek
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 28 srp 2007 18:44

Příspěvekod vrtacek » 13 bře 2008 22:48

To že ten NTB je slyšet mi nějak moc nevadí stejně mam furt zapnutý písničky a asi 3m vedle hučí P4ka. Ten hlinikovej kryt sem dělal jen kvůli teplotě HDD která potom slezla o 6 stupnů, to že to přestalo cvakat to mam jako bonus :D
FL90v2 GF8600GT@660/1320/470MHz; T7700@0,8-2,4GHz@0,85-1,05V; 2x1Gb RAM; Seagate 200Gb 7200RPM G-force; BT; WiFi;

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 13 bře 2008 23:54

len tak pre informaciu pre dvoma tyzdnami vysla nova verzia Rmclock 2.35.0 ktora ma lepsiu podporu u Santa Rosa. Zatial som si vsimol ze mi pribudla moznost nastavenia voltaze na 0.9v. A este pribudol nejaky novy nasobic 8x typu SuperLFM neviete nahodov co to je?
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

Radim van Ousek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 134
Registrován: 23 led 2008 21:35
Bydliště: Brodce /Brodec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radim van Ousek » 14 bře 2008 11:43

Kucí vopálený! :lol:
mám to lupání konečně nahraný zblízka http://brodec.org/bordel.mp3
a potom tady asi z 15 cm http://brodec.org/bordel2.mp3
BTW, někdo si pořád na VBI stěžuje, že mu nejde mikrofón. Jde, jenom ho zřejmě neumí nastavit. Mě funguje jak externí mikrofón, tak mikrofón integrovaný. :)
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.

Zdenny7
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 125
Registrován: 09 lis 2007 12:27
Bydliště: Praha

Příspěvekod Zdenny7 » 14 bře 2008 13:09

Ahoj, rozhoduju se pro koupi tohoto noteboku. Myslíte si že je to dobrá koupě? Že ten notas je v pohode za ty peníze kdyz beru vykon/cena?

Případně co by jste doporučili do 28 000 Kč.

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 14 bře 2008 14:08

Troufám si říct, že za ty peníze nic silnějšího neseženeš
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

Posera
chodí sporadicky
Příspěvky: 10
Registrován: 04 bře 2008 17:22

Příspěvekod Posera » 15 bře 2008 20:08

i já si troufám říct že za ty peníze je VBI skvělá volba, sám jsem si jeden kousek po dlouhém zvažování pořídil a zatím musím říct že maximální spokojenost, protože za cenu 28248 Kč težko sehnat něco, co by se výkonem alespoň trošku přiblížilo.. :twisted:
FL90 v.2,T9300 2,5 Ghz 6MB L2 cache PENRYN, 4GB Ram, SEAGATE Momentus 200GB, 7200ot., S-ATA-II, 16MB, 2.5", NCQ, G-Force, Nvidia 8600GT 512 mb, WIFI,BT,Vista 64 Home Premium..

Radim van Ousek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 134
Registrován: 23 led 2008 21:35
Bydliště: Brodce /Brodec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radim van Ousek » 16 bře 2008 00:02

Hurá! Mám novej disk, kterej necvaká.

Musím říct, že mi zprvu zatrnulo, když hlavní technik z VBI přiložil ucho na víko mého běžícího laptopu a řka: "já teda žádný lupání neslyším" Netrnulo mi z toho, že by ten notebook jel najednou tiše, ale z toho, že technik přikládal ucho do míst, kde se pevný disk nenachází. A já na to: no jo, však ale hadr je tajhlec!" :lol:

No... jakej jsem z něj měl pocit, když mi řekl, že ten disk se pokusí vyměnit? Hodně špatnej. Jenže přes všechna moje očekávání se toho zhostil velice dobře a přicválal za 15 minut, že už to má hotový. :shock:
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 16 bře 2008 18:02

Tak ten zvuk znám, takhle občas cvakne taky, ale pokud je to jen občas, tak by to mělo být normální. Nepletu se?
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

ludvik65
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 16 bře 2008 21:11

penryn

Příspěvekod ludvik65 » 16 bře 2008 21:14

Taky jsem si koupil FL90V2 s T9300 Penryn procesorem na notebooknamiru.cz a mel jsem to za 27 litru cena byla dobra taky myslim ze za ty prachy nic lepsiho nesezenu.

xps404

cvakani disku

Příspěvekod xps404 » 17 bře 2008 09:32

pokud vam ten disk cvaka pravidelne takto bude asi tim, ze se disku da nastavit aby se po urcite dobe hlavicky presouvali do bezpecne polohy

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 17 bře 2008 15:06

zaznamenávám ale tři druhy zvuků... čtení/zápis to asi každej zná. Pak znám takový slabý cvaknutí, není tak hlasitý a je to vždy když nemá co na práci tak po chvilce cvakne (to bude asi to parkování hlav) a pak ten třetí ten je hlasitější než ten před tím a je to spíš takové mlasknutí a ten slyším velice zřídka... To bude asi teplotní kalibrace...
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

EXTASY
občas se tu ukáže
Příspěvky: 35
Registrován: 11 pro 2007 11:04

Příspěvekod EXTASY » 17 bře 2008 19:27

ahoj všem prosím o radu..koupil jsem si wifinu do NBka od i Intelu PRO/Wireless 3945AGM a když ji tam zapojím tak bych měl do ní zapojit dva drátky(bílej a černej) tyhle drátky tam jsou na základce a ještě tam je šedivej co snim?
VBI Compal FL90v2, C2D T725O 2.OGHz, 2GB RAM 667mhz, nVidea 86OOM GT 512 MB RAM, Seagate 16OGB 72OOot./min., Windows Vista Ultimate, 3D Mark O6 3347p.

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 17 bře 2008 19:41

někde ve třetině videa je instalace wi-fi, pokud to nepomůže mrknu se jak je mám zapojený já http://www.youtube.com/watch?v=LP5vyxXjHuo
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host