FL90 v2

notebooky VBI a vše kolem nich
Blend
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 19 říj 2007 15:47

Příspěvekod Blend » 09 úno 2008 11:56

hups ono sa ten link nevosiel cely :D:D:D tak to co ostalo vonka si ktomu iba prikopiruj :D
Compal FL90, GeForce 8600GT 256MB, Intel® Core2Duo T7500 2.2GHz, Kingston 2 x 1GB 667MHz DDR2, SEAGATE Momentus 160GB 7200rpm S-ATA-II 8MB, Intel PRO/Wireless 4945ABG LAN, Bluetooth, Robson Modul 1GB, Win 7

Radim van Ousek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 134
Registrován: 23 led 2008 21:35
Bydliště: Brodce /Brodec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radim van Ousek » 09 úno 2008 12:16

Blend píše:DARKSTONE:
...a nahodis tam iba toto: ...


mám ale dojem, že ti to taky nainstaluje intel softw.

Prostě jenom vypreparuj ovladač a ostatní hoď do koše :)

Joee:
nastavuj startup programy v "msconfigu"
Naposledy upravil(a) Radim van Ousek dne 09 úno 2008 12:18, celkem upraveno 1 x.
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.

Blend
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 19 říj 2007 15:47

Příspěvekod Blend » 09 úno 2008 12:18

nenahodi sam pouziwam ten package:) proste staci to iba rozbalit a dat v spravcovi zariadeni updatnut wifinku a nast cestu k ovladacu a je to:)
Compal FL90, GeForce 8600GT 256MB, Intel® Core2Duo T7500 2.2GHz, Kingston 2 x 1GB 667MHz DDR2, SEAGATE Momentus 160GB 7200rpm S-ATA-II 8MB, Intel PRO/Wireless 4945ABG LAN, Bluetooth, Robson Modul 1GB, Win 7

Radim van Ousek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 134
Registrován: 23 led 2008 21:35
Bydliště: Brodce /Brodec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radim van Ousek » 09 úno 2008 12:21

aha :oops:
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.

Joee
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 109
Registrován: 06 srp 2007 21:29

Příspěvekod Joee » 09 úno 2008 13:01

Radim van Ousek píše:Joee:
nastavuj startup programy v "msconfigu"

nak sem nepochytil pointu v cem mi to pomuze...

btw. musi bezet sluzba Nvidia display driver?
...na hokus pokus ted nemam cas tak se radsi zeptam :)

Quest
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 27 pro 2007 23:44

Příspěvekod Quest » 09 úno 2008 13:36

Joee píše:Hijackthis pouzivam, jinak tamten proces bezi jako NvCpl.dll pod procesem RUNDLL.exe, to kdyz vykopnu tak to je ale po resetu zpatky, jako mam to celkem procisteny ale co nvm jestli muzu odhodit od Nvidie je nvsvc32.exe coz se hlasi jako display driver...
a pak netusim jeste co je nwiz.exe /install jestli to se muze zahodit...


A dá se ten NvCpl.dll zrušit v rámci toho RUNDLL.exe, myslím tak aby se nespouštěla při startu jen ta NvCpl.dll. Sice si spustím msconfig, ale nechci se v tom moc hrabat. Někdo poradí, kam přesně šáhnout abych to vypnul?

Když vypneš nvsvc32.exe, tak se nic nestane, obrazovka v pohodě a korát se mi přestala zobrazovat vpravo dole ikonka Nvidie. Ale žádnej jinej rozdíl nevidím. K tomu nwiz.exe je něco tady.

Joee
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 109
Registrován: 06 srp 2007 21:29

Příspěvekod Joee » 09 úno 2008 14:07

no uz sem to pomoci hijackthis a wintools.net softu vypalkoval vsechno i s tim NvCpl.dll
vypnul sem i vsechny sluzby od Nvidie, rek bych ze to bylo tou sluzbou, proc se to tam do toho rundll furt vracelo, ale ze by to melo nakej efekt na nas problem kolem pravidlenyho hrabnuti na disk tak to bohuzel ne

Radim van Ousek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 134
Registrován: 23 led 2008 21:35
Bydliště: Brodce /Brodec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radim van Ousek » 09 úno 2008 16:12

Ach jo. Vysvětlovat něco po internetu je fakt o mrtvici.

Joee:
pokud bude tvůj startup vypadat takhle http://img81.imageshack.us/my.php?image ... 459wp7.jpg, neměl by ses s nějakým cvakáním už potkat. Dokonce se mi vypíná i HDD a to je potom tichoučko...
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.

artim808
občas se tu ukáže
Příspěvky: 56
Registrován: 09 úno 2008 19:50
Bydliště: Kalifornia, USA

Příspěvekod artim808 » 09 úno 2008 20:00

Cafte vsetci tak uz aj ja mam FL90 v.2 :D
Chcel by som sa opytat na par drobnosti.
1, Mohol by mi niekto povedat ako maju byt zapojene tie kabliky na wifi? Mam tu s tromi antenami a kedze som to skladal sam a nikde som nenasiel ako to ma byt tak ak niekto vie tak nech napise
2, Mam pocit ze sa mi dost hreju pamäte RAM. Mam 2X2GB skusal som aj jednu vybrat ale moc to nepomohlo. Je jedno ci hram hru alebo len surfujem stale to hreje rovnako.

Zatial ma nic dalsie nenapada. Vdaka za odpovede :)

Jimmy
občas se tu ukáže
Příspěvky: 33
Registrován: 15 kvě 2007 23:31

Ovladače?

Příspěvekod Jimmy » 10 úno 2008 12:31

čaues, jaké jsou teď nejlepší ovladače na grafiku? Už jsem ho dlouho neaktualizoval, tak by mě zajímalo, který tam hodit? dík...
When u r in, u r kissed, when u r out, u r pissed...
__________________________________________

FL90v2, T7300, 2GB RAM, GF8600GT 512MB, HDD 7200rpm 120GB, Wi-Fi, BT, LCD 1440x900px, WinXP Pro...

Radim van Ousek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 134
Registrován: 23 led 2008 21:35
Bydliště: Brodce /Brodec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radim van Ousek » 10 úno 2008 13:00

Jimmy:
Vista: 169.28
XP: 171.16
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.

Quest
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 27 pro 2007 23:44

Příspěvekod Quest » 11 úno 2008 08:42

Tak jsem si s tím hrál a zkoušel povypínat co nejvíc procesů a programů po spuštění...a co se nestalo :idea:

Zjistil jsem, že, když vypnu RMClock, tak to blikne maximálně 3 krát do minuty, ale pokud ho mám zaplej tak to problikává každých 1-5 vteřin. V mojem případě, tedy bud oželím regulaci napájení procesoru a tím chlazení, potažmo výdrž a nebo budu cvakat(blikat) :roll:

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 11 úno 2008 09:38

j3ronimo píše:jo a ještě dotaz ohledně baterky. jedu pořád jenom ze síte a když chci aby baterka měla co největší životnost, tak ho musim mít nabitej pořád na 50% a jednou za tejden vybít? je to tak?
dík za odpovědi

...to by ma tiez zaujimalo :)

j3ronimo
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 09 říj 2007 14:39

Příspěvekod j3ronimo » 11 úno 2008 10:15

Radim: jak jako při nečinnosti? :) jako jenom když pustim win a ještě žádnej program? to jich bude tak přes 20 i s antivirem a tak. nevim jak ten nout pozná, že je zavřenej. normálně maj nouty čudlík co se zaklapne společně s tim, když se zavírá display. tady nic neni. takže jestli to nebude tim, že on se sice uspí, ale hned se probudí protože zůstane otevřenej a myslí si, že sem ho otevřel a tim probudil...

Radim van Ousek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 134
Registrován: 23 led 2008 21:35
Bydliště: Brodce /Brodec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radim van Ousek » 11 úno 2008 15:35

Quest:
upřímně řečeno, nejsem zastánce takovýchto utilit. Mám rád jednoduše a minimalisticky odladěné systémy.
Pokud nedělám nějakou velmi důležitou práci na laptopu, nebo nejsem na cestách, vyndám baterii a jedu na zdroj.
Speedstep mi funguje normálně, takže pokud nehraju hry, nebo nepouštím benchmarky =>CPU 800MHz (kolem 45°C), 0,9xxV a harddisk se dá taky nastavit na automatické vypínání. Výdrž baterie je dostatečná (někdy udělám testík)

J3ronimo:
spuštěné úlohy mohou zabraňovat spánkovému režimu. Některé to ohlásí, některé mlčí a některé ... to nedělají :D

2 all:
pokud máte na mne nějaké dotazy, pište maily, nebo ICQ. Na SZ a ve veřejných diskuzích už raději neodpovídám :roll:
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů