FL90 v2

notebooky VBI a vše kolem nich
bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 30 lis 2007 17:53

jj diky skusim hadam to bude fachcit..:) btw ten procesor T5450 ukazuje vraj kvoli zastaranej verzii BIOSu, je tam v1.12

Shalko
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 26 lis 2007 16:41

Dual-core

Příspěvekod Shalko » 30 lis 2007 20:46

Na nejakom inom foru som cital ze u FL90 a Win XP je treba rucne stiahnut aktualizaciu (nestahuje ju automaticky) ktora umozni windowsu vyuzivat obidve jadra.
Urobil to niekto z vas?

Shalko
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 26 lis 2007 16:41

Re: Dual-core

Příspěvekod Shalko » 01 pro 2007 11:03

Velmi som sa ponahlal vcera...takze tu to je

http://support.microsoft.com/kb/896256

nutno vsak dodat ze tento update sice zvysi vykon ale zaroven aj spotrebu .

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 01 pro 2007 12:59

Zde jsou soubory rovnou bez nutnosti ověřování pravosti.

Dual core:
www.kobop.ic.cz/WindowsXP_KB917332_x86_CSY1.exe

a aktualizace na displej, který se nerozsvítí při otevření víka

www.kobop.ic.cz/WindowsXP_KB917332_x86_CSY.exe
Naposledy upravil(a) kobop dne 01 pro 2007 14:19, celkem upraveno 1 x.
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 01 pro 2007 14:18

a mas aj ten fix na otvaranie displaya pre SK windows??
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 01 pro 2007 14:42

Na thehotfixshare jsem SK verzi nenašel, ale myslím si, že by neměl být problém v použítí české
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 01 pro 2007 15:01

no lenze mne vyhodi chybu ze subory sa nadeju aktualizovat kvoli roazdielnemu jazyku
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

Shalko
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 26 lis 2007 16:41

Příspěvekod Shalko » 01 pro 2007 22:34

Mohol by niekto upnut drivery(postaci aj .inf) z laptopvideo2go? stranka je momentalne dole :?
Dik

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 01 pro 2007 22:53

toto bolo pri verzii 169.09 xp 32bit ci funguje na inych verziach neviem http://www.edisk.sk/stahni/84677/nv4_di ... .35KB.html
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

Shalko
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 26 lis 2007 16:41

Příspěvekod Shalko » 02 pro 2007 00:21

dik moc za ten upload, ale mam otazku
po instalacii sa pocitac restartoval ale windows uz nenastartoval...bolo treba pocitac vypnut natvrdo. Spravilo to este niekomu? Po opatovnom zapnuti uz isiel v pohode a v 3d marku som spravil o 100 bodov viac.

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 02 pro 2007 01:01

kdo by chtel mam tu verzi modded inf pro 169.01 na visty 32bit

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/929 ... .83KB.html
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

Le40

Příspěvekod Le40 » 02 pro 2007 02:23

ked mam win xp dark edition s hotfixami do septembra tohto roku tak uz mam nainstalovane to na tie dve jadra? lebo mi nexce spustit koli jazyku.....tak aby som vedel ci to zhanat....dik

M4TI4S
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 31 srp 2007 14:20

Příspěvekod M4TI4S » 02 pro 2007 11:58

zdravim...mohli bz ste niekto pls uploadnut nove ovladace na grafiku? a aj s navodom ako na to...dik

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 02 pro 2007 12:11

tu mas nvidia drivery a do nich potom nakkopcis ten inf subor a spustis insatalacku
http://www.nvidia.com/Download/betadriv ... lang=en-us
edit: pozrite co som pre vas nasiel vsetky inf subory z laptopvideo2go http://forums.nvidia.com/index.php?s=88 ... st&id=6362
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

M4TI4S
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 31 srp 2007 14:20

Příspěvekod M4TI4S » 02 pro 2007 14:04

som zabudol napisat, ze tie ovladace by som potreboval na vistu 32bit a XP 32bit...

a tie ovladace nemusia byt najnovsie, myslim tym beta, ale take ktore mate odskusane a zvysili vam vykon...dik za pomoc


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti