FL90 v2

notebooky VBI a vše kolem nich
bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Re: VBI.CZ

Příspěvekod bongo007 » 28 lis 2007 11:05

darkstone píše:Dnes jsem volal do VBI a šasi jsou již na skladě. Objednaval jsem před měsícem ale cena bude ta za kterou by jste notebook dostali pokud by jste si ho objednali ted = vyrazně nižší...

Neviem ako Vam ale mne prisiel za tu istu cenu aku som objednaval pred 2 mesiacmi, aj ked sasi zlacneli ..nechapem platil som zalohu za nieco,co este nebolo na sklade. A teraz ked fl90v2 prisli, este v mojom pripade zlacnene o cca 2000sk, mi pride faktura s starou cenou komponentov... a mam pokazeny cely den..

Duchna

Příspěvekod Duchna » 28 lis 2007 19:37

tak im tam zavolaj a tu fakturu ima narvy cez telefon do ... no chapeme sa.. cez koho si to kupoval???? aj som ties platil cenu zo dna ked som si bol pre notebook a vyslo ma to minimalne celkovo o 5000 lacnejsie... ja som kupoval cez VBI.sk a som nadmieru spokojny

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 28 lis 2007 20:20

Kupoval som z trenčianskeho e-shopu www.profisystem.com
To ma teda sere, teraz ma to malo vychádzať o cca 4000tis. lacnejšie, ale predajca mi povedal,že v čase objednania uhradil tu sumu distributorovi (ked komponenty boli drahšie). A vraj keby som notes objednaval teraz, vyšlo by ma to samozrejme lacnejšie...No čo mi ostávalo než to odsúhlasiť- zálohu som zaplatil pred 2 mesiacmi, no myslel som že mi zaráta terajšiu cenu aspoň tej šasi fl90v2 ktora vyrazne cenovo poklesla.
Naposledy upravil(a) bongo007 dne 28 lis 2007 21:36, celkem upraveno 1 x.

LU-2
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 26 lis 2007 14:48

Příspěvekod LU-2 » 28 lis 2007 20:53

Zdravim vas, nejak se mi nedari nainstalovat ovladace na webkamerku. Zkousel jsem drivery z prilozeneho CD, ze stranek VBI i jinych co jsem vygooglil, ale po kazdem restartnuti mi pise pruvodce novym hardwarem, ze byl rozpoznan novy: USB 2.0 Camera a po urceni cesty k ovladaci mi jej nenajde.

Prosim o pomoc, dik...
Naposledy upravil(a) LU-2 dne 30 lis 2007 11:08, celkem upraveno 1 x.
Compal FL90 v.2, T7500, 2GB, 8600GT, 120GB SATAII 7200 rpm, Win XPP

swal
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 30 zář 2007 11:41

Příspěvekod swal » 28 lis 2007 22:49

bongo007 píše:Kupoval som z trenčianskeho e-shopu www.profisystem.com
To ma teda sere, teraz ma to malo vychádzať o cca 4000tis. lacnejšie, ale predajca mi povedal,že v čase objednania uhradil tu sumu distributorovi (ked komponenty boli drahšie). A vraj keby som notes objednaval teraz, vyšlo by ma to samozrejme lacnejšie...No čo mi ostávalo než to odsúhlasiť- zálohu som zaplatil pred 2 mesiacmi, no myslel som že mi zaráta terajšiu cenu aspoň tej šasi fl90v2 ktora vyrazne cenovo poklesla.


to tak to podla mna nie je velmi pravda co tvrdia, ja som objednaval z vbi.sk 30.septembra..ale na fakture mam terazjsi cennik cize ma to dokopy vyslo o cca o 2000 lacnejsie ako vtedy

Shalko
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 26 lis 2007 16:41

Příspěvekod Shalko » 29 lis 2007 10:56

ja som ho bral z www.shop-pc.sk a tiez to islo za staru cenu cca 35 000 -
teraz to maju asi o 2 tisicky lacnejsie :( .
Najviac ma ale nasralo ze tam maju specialnu ponuku na V2 v takej konfiguracii ako som chcel(120 disk, 7500 procesor) za 32 000 a este k tomu davaju aj ruksak a canon set zadarmo :((

kamarat to bral od Netriho a netri mu to zauctoval s aktualnou sumou.

Kebyze som svina tak mozem pocitac do 7 dni vratit a zoberiem tu specialnu ponuku...

krakatoa

Příspěvekod krakatoa » 29 lis 2007 12:18

Tak to sprav

towdie
občas se tu ukáže
Příspěvky: 77
Registrován: 29 zář 2007 23:22
Bydliště: Prešporok

Příspěvekod towdie » 29 lis 2007 15:05

Shalko píše:ja som ho bral z www.shop-pc.sk a tiez to islo za staru cenu cca 35 000 -
teraz to maju asi o 2 tisicky lacnejsie :( .
Najviac ma ale nasralo ze tam maju specialnu ponuku na V2 v takej konfiguracii ako som chcel(120 disk, 7500 procesor) za 32 000 a este k tomu davaju aj ruksak a canon set zadarmo :((

kamarat to bral od Netriho a netri mu to zauctoval s aktualnou sumou.

Kebyze som svina tak mozem pocitac do 7 dni vratit a zoberiem tu specialnu ponuku...

Na Slovensku musis byt svina...vrat ho a zober za lepsiu cenu.. ;)

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 29 lis 2007 16:15

Shalko píše:ja som ho bral z www.shop-pc.sk a tiez to islo za staru cenu cca 35 000 -
teraz to maju asi o 2 tisicky lacnejsie :( .
Najviac ma ale nasralo ze tam maju specialnu ponuku na V2 v takej konfiguracii ako som chcel(120 disk, 7500 procesor) za 32 000 a este k tomu davaju aj ruksak a canon set zadarmo :((

kamarat to bral od Netriho a netri mu to zauctoval s aktualnou sumou.

Kebyze som svina tak mozem pocitac do 7 dni vratit a zoberiem tu specialnu ponuku...


nazdar tak teba tiez o/ebali ako mna? mne fl90v2 prisiel dnes za 35500 (vrátane 1000 sk za poskladanie). pritom som ho mal mat o cca 4000tis lacnejsie. Netri mi odpisal toto:"Ak ste zaplatili vopred, máte asi smolu, pokiaľ nie, tak sa dá odstúpiť od objednávky (môžete sa vyhovoriť trebárs na dlhú dodaciu lehotu).Áno, je pravda, že predávame za aktuálne ceny, t.j. pokiaľ išla cena dolu, zákazník ušetrí, pokiaľ išla hore, bohužiaľ musí si pripatiť."

Takze nechapem preco mi zaratali staru cenu sasi, procesora,ramky...
btw .hod mi kontakt na seba nalepsie telefon-posli sukr.spravu.
a este jedna vec kolko si asi moze predajca vypytat za vratenie tovaru..?
ak ho mozem do 7 dni vratit, a bezplatne tak to asi urobim,len aby mi potom pri vystaveni novej faktury nezaratali velke storno poplatky..

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 29 lis 2007 19:28

Pred chvilou som nainštaloval Win XP (ten pre notebooky od Jimmyho Jamesa) a ake bolo moje prekvapenie ked v spravcovi zariadeni som miesto procesora core2duo T7500 2,2 GHz objavil core2duo T5450 1,6 GHz ...Skusil som aj program Sandra 2007 a to iste..vie mi to niekto vysvetlit? ak tam mam teda miesto procesora za kt.som dal cez 7500sk nejaky starsi model ,to je uz dovod pre zaslanie spat predajcovi?!... :shock:
btw.skusil som aj iny Win xp a to iste...mna uz asi yebne..

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 29 lis 2007 20:00

nemoze to byt nejaky bug toho winu?? lebo mne sa zda ze FL90 ma podporu procesorov iba rady T7xxx.
a tu som nasiel nejake info
Intel® Core™ 2 Duo Processor (Merom 65nm with 800MHz) – Soc-P Only
Intel® Celeron® Processor (Merom 65nm with 533MHz) – Soc-P Only
a pokial viem tak T5450 ma zbernicu 667Mhz
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

swal
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 30 zář 2007 11:41

Příspěvekod swal » 29 lis 2007 21:01

hosi nemozre mi niekde uploadnut tie modifikovane ovladace od grafiky..najlepsie 169.09 ..lebo laptop2go stranka nejde a mne dnes dosiel notas a neviem skade ich mam stiahnut..a stare z CDcka nechcem instalovat..Dik

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 29 lis 2007 21:49

danno píše:nemoze to byt nejaky bug toho winu?? lebo mne sa zda ze FL90 ma podporu procesorov iba rady T7xxx.
a tu som nasiel nejake info
Intel® Core™ 2 Duo Processor (Merom 65nm with 800MHz) – Soc-P Only
Intel® Celeron® Processor (Merom 65nm with 533MHz) – Soc-P Only
a pokial viem tak T5450 ma zbernicu 667Mhz

nie skusal som 2 windowsi, sandru,everest a CPU-Z a vsetko ukazuje bud T5450 alebo T5500 , L2 cache 2MB (na cely procesor) a ukazuje CPU Merom with 667 MHZ FSB (namiesto 800 Mhz)...zajtra budem volat predajcovi na reklamaciu.

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 30 lis 2007 15:51

zdravim mam tu problem s grafikou, nejdu naistalovat ovladace ,skusal som 169.09, 163.75, 163.71, oficialne aj z laptopvideo2go a nic pise mi toto:"nvidia setup program could not locate any driverst that are compatible with your current hardware. setup will now exit."
Jedine co mi idu su original od vyrobcu 156.10 z CD. (mam 512 MB 8600 GT)

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 30 lis 2007 16:48

ked stahujes pvladace z laptopvideo2go tak si musis stiahnut aj modifikovany inf subor ktory potom nahradis v stiahnutych ovladacoh. potom ti vsetko pojde
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti