FL90 v2

notebooky VBI a vše kolem nich
Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 06 čer 2008 19:06

M4TI4S: v lete se vzdycky dost zahrivaji, taky zalezi na tom, na cem mas notebook polozeny a jestli ho mas procisteny.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)

NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

deKy
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 26 kvě 2008 23:35

Příspěvekod deKy » 07 čer 2008 16:43

ahoj mam problem s modrou smrti (memory parity error)...nevite cim to muze byt? FLv2
nekde sem se docet ze to dela wifina..odinstaloval sem ovladace od intelu a slo to tyden v poho,akorat ted to zase zaclo padat:(

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 09 čer 2008 10:39

Crabik píše:M4TI4S: v lete se vzdycky dost zahrivaji, taky zalezi na tom, na cem mas notebook polozeny a jestli ho mas procisteny.

tak to musím súhlasiť, teplota mojho harddisku sa v týchto teplých mesiacoch pri bežnej práci šplhá ku 40°C a celkovo sa vetrák zapína častejšie než napr. v zime..

Quest
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 27 pro 2007 23:44

Příspěvekod Quest » 11 čer 2008 16:29

bongo007 píše:tak to musím súhlasiť, teplota mojho harddisku sa v týchto teplých mesiacoch pri bežnej práci šplhá ku 40°C a celkovo sa vetrák zapína častejšie než napr. v zime..


V tomhle vidím minimální rozdíl...jsem teď náhodou v Taipei a je tu hooodně horko. Hraju Bioshock a v porovnání s ČR na začátku roku(Únor) je teplotní rozdíl na grafice nějaký 3-4 stupně - a přičítám to spíše zanesenýmu větráku. Bohužel nemám možnost ho vyčistit.

Pár postřehů z užívání:

  • Po těch několika měsících intenzivní zátěže se celkem slušně ošoupal mezerník v místě, kde na něj klepu. Některá písmenka taky jeví známky ošoupání. Na druhou stranu se klávesnice téměř vůbec neprohýbá. Na pochybné
  • Co se týče výkonu, tak jsem maximálně spokojen - Hrál jsem již zaklínače(střední detaily, natitvní rozlišení - 25fps), Bioshock(o něco lepší na střední detaily 30FPS), S:T:A:L:K:E:R ten už je horší(Do 20FPS na střední) a moc jsem mu nepřišel na chuť Bohužel jsem neměl možnost zapařit žádnou sportovní hru, ale věřím, že nějaký novější NFS na tom půjdou v pohodě.
  • Pevnost šasí je chudá, mám možnost porovnat s mnoha dalšími stroji co se tu potulujou a musím říct, že prohýbání je větší. Hlavně kolem power tlačítka a v pravo dole kolem čtečky otisků prstů. Na pravou ruku to docela topí a když hrajete několik hodin, tak vás to i začne trochu štvát. Možná v zimě je to prima ale tady v těch vedrech to jen otravuje. Klouby na druhou stranu musím pochválit....drží bez problémů a to nastavuju LCD hodně.
  • Kamera je ucházející...ale mám odezvu, že barvy moc neodpovídají(asi to jen neumím nastavit:-), A co se týká mikrofonu, tak to je bída z nouzí. Na občasnej hovor je to OK, ale často musím opakovat věty a pokud je šum z okolí, tak je to peklo.
  • Baterka po vyladění RM CPU vydrží při čtení komiksu a poslouchání hudby kolem 2 hodin.


Toť tak vše na co si vzpomenu. Celkově jsem za ty peníze spokojenej.

Fuco
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 20 kvě 2008 16:55

Příspěvekod Fuco » 14 čer 2008 00:59

vie mi niekto poradit aleb vysvetlit preco ked stlacim FN tak mi nefunguju cisla 1-9 ( akoze "numpad" ) ostatne funkcie ( F1-F12) a +-/* funguju normalne.. mam FL92 V2

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 14 čer 2008 13:26

V mojej fl90v2 mám napalovačku Lite-On a pokazila už asi 4 DVD. Chyba nastane pri zapisovaní zavádzacej stopy, teda pri začiatku vypalovania.Skúšal som že či to neni spôsobené verziou Nera, ale robí to pri poslednej v7 aj v8. Myslíte že je to na reklamáciu? Média boli Imation, Fujifilm, Emtec.

palituner
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 11 zář 2007 14:32
Bydliště: mezi kabelama

chyba vypalování

Příspěvekod palituner » 16 čer 2008 10:07

to bongo007: zkus nějakou starší verzi NERA, nebo sniž rychlost vypalování.
Mám také zkušenost s asi 5 pokaženými DVD. A vypadalo to jako, že nestíhá zapisovat...
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)
Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+
Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 16 čer 2008 13:53

Pali diky za radu, vyskúšam. Chybu vyhodí na začiatku vypalovania, napalujem 8x (co je maximum napalovačky). Akú máš verziu Nera?

palituner
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 11 zář 2007 14:32
Bydliště: mezi kabelama

Příspěvekod palituner » 16 čer 2008 15:33

mám Nero 7 Premium a zatím bez problému, ale stejně raději vypaluji menší rychlostí než je maximum. A DVDčka používám zn. Verbatim.
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)

Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+

Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 16 čer 2008 15:55

Potvrzuji, mi to taky kazilo dvd když jsem používal maximální rychlost. (Nero 6)
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 17 čer 2008 07:55

doteraz som žiadne problemy s napalovanim DVD nemal, ta Liteon-ka vypalila okolo 70? DVD, vždy pri 8x rýchlosti. Inak tá zavádzacia stopa (Lead-In) sa zapisuje nejako dlho, okolo 2 minut, a je jedno že pálim film,hry alebo hudbu..

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 17 čer 2008 08:01

me to zatim pokazilo jedno DVD. vypaluju temer kazdy DVDcko na max a CDcka na min. to DVDcko ale trva stejne strasnou dobu. ale aspon vypaluje...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

MirQoo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 33
Registrován: 22 kvě 2008 15:10

Příspěvekod MirQoo » 20 čer 2008 14:58

tak borci dnes mi prisiel Zero notebook Mobile Pro 90 stavany na sasi compal fl90 a na moje VELKE prekvapenie :D mi zadara hodili robson modul, ktory som si neobjednal, a tak isto aj namiesto displeya ktory som cakal (WXGA 1280*800 mi dali WXGA+ s rozlisenim 1440*900) takze maximalna spokojnost :D dokonca este aj zadara brasnu+prislusenstvo intel (myska, predlzovacie kable etc.) waaw :D

edit: skusal som zatial len pro street, fps mam v pohode okolo 30 len neako mi to ide lagovane,, ako by nieco procesorom alebo neco take.. zadne poklesy vo fps len to proste laguje, neviete cim to moze byt:?:D

edit2: inak ake ovladace pouzivate? ja mam momentalne forceware 174.74 v xp

mrsairus
občas se tu ukáže
Příspěvky: 56
Registrován: 15 čer 2008 12:22

Příspěvekod mrsairus » 21 čer 2008 11:54

MirQoo píše:tak borci dnes mi prisiel Zero notebook Mobile Pro 90 stavany na sasi compal fl90 a na moje VELKE prekvapenie :D mi zadara hodili robson modul, ktory som si neobjednal, a tak isto aj namiesto displeya ktory som cakal (WXGA 1280*800 mi dali WXGA+ s rozlisenim 1440*900) takze maximalna spokojnost :D dokonca este aj zadara brasnu+prislusenstvo intel (myska, predlzovacie kable etc.) waaw :D

edit: skusal som zatial len pro street, fps mam v pohode okolo 30 len neako mi to ide lagovane,, ako by nieco procesorom alebo neco take.. zadne poklesy vo fps len to proste laguje, neviete cim to moze byt:?:D

edit2: inak ake ovladace pouzivate? ja mam momentalne forceware 174.74 v xp



pocuj odkial si objednaval? ze ti to dali aj stym prislusenstvom? za link vdaka

MirQoo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 33
Registrován: 22 kvě 2008 15:10

Příspěvekod MirQoo » 21 čer 2008 12:42

mrsairus píše:
MirQoo píše:tak borci dnes mi prisiel Zero notebook Mobile Pro 90 stavany na sasi compal fl90 a na moje VELKE prekvapenie :D mi zadara hodili robson modul, ktory som si neobjednal, a tak isto aj namiesto displeya ktory som cakal (WXGA 1280*800 mi dali WXGA+ s rozlisenim 1440*900) takze maximalna spokojnost :D dokonca este aj zadara brasnu+prislusenstvo intel (myska, predlzovacie kable etc.) waaw :D

edit: skusal som zatial len pro street, fps mam v pohode okolo 30 len neako mi to ide lagovane,, ako by nieco procesorom alebo neco take.. zadne poklesy vo fps len to proste laguje, neviete cim to moze byt:?:D

edit2: inak ake ovladace pouzivate? ja mam momentalne forceware 174.74 v xp



pocuj odkial si objednaval? ze ti to dali aj stym prislusenstvom? za link vdaka

www.zero.sk za jeden den od zaplatenia mi to doslo domov kurierom :)


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů