COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
Dominic
občas se tu ukáže
Příspěvky: 68
Registrován: 27 črc 2007 14:50

Příspěvekod Dominic » 06 srp 2007 19:35

Na SR trh maju prist FL90 v2 koncom prazdnin presnejsie v druhej polovici augusta. Tak mi to tlmocili z dvoch nezavyslich predajni kam som pisal kedze mam tiez zaujem o tento model. Bolo mi povedane ze ver.2 bude mat vacsie rozlisenie displaya, citacku otlacka prstov(uz nie len dieru prelepenu nalepkou :D ) a graficku kartu GeForce Go 8600GT cize uz sa nebudete musiet spoliehat na stastie aby ste dostali GT namiesto GS. Cena tohto sasi bola pre slovensky trh odhadnuta predbezne na 15400,- bez DPH co je 18326 SK aj s danou. Myslim ze to je solidna ponuka a ja na nu urcite pockam. A to hlavne preto ze momentalne som v GB na na notas este zarabam :D :lol: . Dufam ze to niekomu pomohlo. To su vsetky moje info o dostupnosti pre SR.

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 06 srp 2007 20:11

jaky stesti ? doted byli jen GT ve verzi 256MB. zadny GS ani nic podobnyho. a jestli si nekdo mysli ze si koupil ten notas a ma tam 512MB GK tak je na omylu :) vsichni co si zatim koupili v CZ FL90 maji 256MB GT verzi :)

tak a ted co chci vedet ja :)
mam takovej problem s wifi. hazi mi to tuhle chybu a nejde mi ani wifi ani BT. nevite nekdo cim to je ?
http://www.edisk.cz/stahni/39577/proble ... .79KB.html
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

Filippo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 20 čer 2007 21:15

Příspěvekod Filippo » 06 srp 2007 20:52

Porad by me zajimalo, zda s jednim z "prodejcu" vbi.cz nebo notebooknamiru.cz nemate nekdo spatnou zkusenest.. Zkratka pro koho se rozhodnout... Mozna solidneji na me pusobi vbi.cz, ale ta sama konfigurace u nich je drazsi!! Tak vysvetlete/poradte pls..

A je tu dalsi otazka...
SEAGATE Momentus 160GB, 7200ot., S-ATA-II, 8MB, 2.5", NCQ, G-Force
(ST9160823ASG)

versus

Hitachi Travelstar 7K200 160GB,2.5'',S-ATA,7200ot.,16MB
(HTS722016K9SA00)

Melo by to byt na hry a doporucen mi byl SEAGATE, to myslim ale tento Hitachi nebyl v nabidce...
Predem diky.. :)

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 06 srp 2007 22:01

Zadne domnenky ohledne vybavy FL90 v2. nepanuji, uz jsem to tady jednou zminil a je presne dane, co tam bude.

Filippo: Je to uplne jedno, stejne se potom budes registrovat na VBI.cz. Notebooknamiru je jejich partner.
Vybral bych si SEAGATE.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)

NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

Alo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 21 čer 2007 22:01

Příspěvekod Alo » 07 srp 2007 07:15

čau, mám takový problém: Vždy když zavřu ntb a pak ho otevřu, tak mi na sekundu naskočí obrazovka a pak se vypne i když je ntb normálně otevřený. Aby se obrazovka zapla, tak ntb musím znovu zavřít a otevřít, děje se vám to někomu taky? je to důvod k reklamaci? díky za odpověď

Bart.08
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 170
Registrován: 02 úno 2007 21:49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bart.08 » 07 srp 2007 10:36

Tak ještě stále nic nepřišlo a to sem to objednával ve čtvrtek a v pátek to zaplatil převodem z účtu, tak jak jim to ještě může trvat dlouho ??

EDIT 1 : Tak dokonce sem tu objednávku uskutečnil už 1.8. , tudíž středa a zaplatil sem to ve čtvrtek, takže by to měl bejt zejtra tejden od zaslání objednávky a stále nic.
Bart.08 =)

VBI Compal FL90 || 15,4", 1280x800 • T7300 2.00GHz 4MB L2 • 3GB RAM • ATI Mobility Radeon X1400 • Seagate Momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi • Windows 7 ||

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 07 srp 2007 11:44

Alo píše:čau, mám takový problém: Vždy když zavřu ntb a pak ho otevřu, tak mi na sekundu naskočí obrazovka a pak se vypne i když je ntb normálně otevřený. Aby se obrazovka zapla, tak ntb musím znovu zavřít a otevřít, děje se vám to někomu taky? je to důvod k reklamaci? díky za odpověď


Pravdepodobne mas ve sprave napajeni zapnuto, ze se notebook pri zavreni vika prepne do usporneho rezimu, cili pokud to hned potom otevres, tak je jasne, ze windows neumi splnit tolik pozadavku najednou.
Pokud to zavres, pockas delsi dobu, a pak to otevres a stejne ti to dela, tak bych si to zkusil vypnout a delal to rucne. Muze tam dochazet k urcite kolizi mezi vypinanim monitoru/disku a prechodu do usporneho rezimu.
Kazdopadne je to spise softwarova chybka.

Nevim, jestli mas XP nebo Vista, ale proste nekde v nastaveni si najdi neco jako "moznosti napajeni".
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)



NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

Filippo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 20 čer 2007 21:15

Příspěvekod Filippo » 07 srp 2007 12:17

Filippo: Porad by me zajimalo, zda s jednim z "prodejcu" vbi.cz nebo notebooknamiru.cz nemate nekdo spatnou zkusenest.. Zkratka pro koho se rozhodnout... Mozna solidneji na me pusobi vbi.cz, ale ta sama konfigurace u nich je drazsi!! Tak vysvetlete/poradte pls..

Crabik: Je to uplne jedno, stejne se potom budes registrovat na VBI.cz. Notebooknamiru je jejich partner.


to Crabik:
Ty si treba kupoval od notebooknamiru.cz a bylo to uplne jedno a ses registrovanej na vbi.cz??
Fakt bych rad, abys mel pravdu, ale kvuli tomu rozdilu skoro ke trem tisicum mezi konfiguraci u vbi.cz a notebooknamiru.cz je dost tezky tomu uverit... :)

Filippo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 20 čer 2007 21:15

Příspěvekod Filippo » 07 srp 2007 12:56

Beru zpet... :wink: :lol:

U_Phone

Příspěvekod U_Phone » 07 srp 2007 13:03

Filippo píše:
Filippo: Porad by me zajimalo, zda s jednim z "prodejcu" vbi.cz nebo notebooknamiru.cz nemate nekdo spatnou zkusenest.. Zkratka pro koho se rozhodnout... Mozna solidneji na me pusobi vbi.cz, ale ta sama konfigurace u nich je drazsi!! Tak vysvetlete/poradte pls..

Crabik: Je to uplne jedno, stejne se potom budes registrovat na VBI.cz. Notebooknamiru je jejich partner.


to Crabik:
Ty si treba kupoval od notebooknamiru.cz a bylo to uplne jedno a ses registrovanej na vbi.cz??
Fakt bych rad, abys mel pravdu, ale kvuli tomu rozdilu skoro ke trem tisicum mezi konfiguraci u vbi.cz a notebooknamiru.cz je dost tezky tomu uverit... :)
Já mam taky svoje FLko z notebooknamiru.cz a registrace na vbi proběhla v poho

Izmail
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 110
Registrován: 11 dub 2007 15:56

Příspěvekod Izmail » 07 srp 2007 13:28

Co to tady resite? Je snad jedno kde si notebook koupis jednou je to VBI a muzes ho zaregistrovat na VBI.cz i kdyz ti ho treba proda PepazHumpolce.cz.

Dave21
občas se tu ukáže
Příspěvky: 86
Registrován: 31 kvě 2007 11:48

Příspěvekod Dave21 » 07 srp 2007 14:00

Zaregistrovat notebook VBI na VBI.cz může ten kdo ho má přes jejich obchodního partnera. Notebooknamiru.cz je jejich partner tak neni co resit. vbi.cz distribuují jenom pres jejich partnery takze vsechny tyhle notebooky si u nich v klidu zaregistrujes.
FL90, C2D 7300 2.0 GHz, GeForece 8600 GT 256MB, 2 GB RAM, 160 GB Seagate 5400 rpm

Izmail
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 110
Registrován: 11 dub 2007 15:56

Příspěvekod Izmail » 07 srp 2007 14:37

tak jsem prisel na dobrou vec, stahl jsem nove ovladace a ve vistach mam ted Vykon pro 3D aplikace a hry 5,3 a to jsem mel 4,7.
Ovladace jsem stahl na laptopvideo2go.com a stahl jsem verzi 162.18

QWareZ
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 03 srp 2007 20:08

Příspěvekod QWareZ » 07 srp 2007 20:46

Tak mi vcera privezli me vysnene miminko (pro nedovtipne: notebook). Tak jsem vesele nainstaloval OS, ovladace, vypnul PC a sel spinkat. Jake ale bylo me prekvapeni druhy den, kdyz se mi mazlik odmitl nastartovat. Zmacknu cudl, rozsviti se LEDky (u zapinaciho cudlu a ta, co ukzuje, ze je zapnutej), zachrasti vetrak (pak prestane), blikne LEDka indikujici cinnost disku a nic. Cerna obrazovka, stroj nebezi... Nejake podobne zkusenosti?

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 07 srp 2007 21:08

Izmail píše:tak jsem prisel na dobrou vec, stahl jsem nove ovladace a ve vistach mam ted Vykon pro 3D aplikace a hry 5,3 a to jsem mel 4,7.
Ovladace jsem stahl na laptopvideo2go.com a stahl jsem verzi 162.18


pls dej presnej odkaz na ten driver !!
EDIT: tak vykon porad stejnej. ale uz vim co si myslel... ja totiz myslel vykon pro AERO - ten mam porad 4,6. ale vykon pro 3D mam 5,2. bohuzel nevim kolik sem mel predtim :D
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti