COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 05 zář 2008 12:10

Problém je v tom, že když se tobě nechce hledat, musí to za tebe udělat někdo jiný a to se mi nezdá moc fér. A navíc si nenapsal jaký že to používáš systém. Předpokládám proto XP 32bit. Nejnověší, který bych doporučil http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=18338 a tyhle používám já a nemám problém http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=18050
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

xabe
občas se tu ukáže
Příspěvky: 23
Registrován: 12 srp 2007 15:03

Příspěvekod xabe » 07 zář 2008 21:11

kdyz sem mel stare ovladace ktere jsou na arena bezel mi team fortress 2 bez seknuti na plne detaily. pote sem ho prestal hrat a tedko sem ho znova nakopl na novych ovladacich,hra se take patchovala a seka se me i kdyz hodim vse na minimum
co ted?

teplotu kterou sem nameril a not se sam od sebe jeste nevypl bylo
core 0=84 , core 1=86, core=97

Steffy
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 09 zář 2008 18:19

Příspěvekod Steffy » 09 zář 2008 18:24

Zdravim. Mam problem s WiFi u Compalu Fl90. Kdyz ji zapnu packou, Intel/PRO software mi stale hlasi, ze je vypnute hardwarove radio. Vyhledavani nenajde zadnou WiFi sit. Neprisel jsem na to jak jinak by se dalo zapnout radio nez tou packou ( coz u me nefunguje ). Resil nekdo podobny problem?

FloydPink
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 200
Registrován: 19 úno 2007 13:43
Bydliště: Zlín

Příspěvekod FloydPink » 09 zář 2008 18:26

Wireless Switch se jmenuje aplikace, kterou se přepíná mezi Bluetooth a WIFI. Stáhneš ji na VBI.cz
VBI FL90v1 T7300, 120GB Seagate 7200.2, 8600GT GDDR2, 4GB RAM, Windows 7 x64, Logitech V470

Steffy
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 09 zář 2008 18:19

Příspěvekod Steffy » 09 zář 2008 20:07

FloydPink píše:Wireless Switch se jmenuje aplikace, kterou se přepíná mezi Bluetooth a WIFI. Stáhneš ji na VBI.cz


Tu mam nainstalovanou, ale muzu vybrat jenom zapnout/vypnout Blutooth. Wifi tam vubec neni. Kdyz jsem odinstaloval Blutooth tak Wireless Switch nenabizi uz vubec nic. Zkousel jsem i nekolikrat preinstalovat ovladace wifi, bez vysledku. Zkratka vsechny aplikace tvrdej ze je vypnuty radio, a ja nevim jak ho zapnout. Mam pocit ze to nejde jinak nez packou na predku laptopu, a ta mi asi nefunguje.

Matko
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 102
Registrován: 17 srp 2007 15:25

WiFi

Příspěvekod Matko » 09 zář 2008 20:13

A na aku farbu ti svieti ta kontrolka pri prepinaci? Ja ak mam len Bluetooth zapnuty tak svieti na cerveno, ak mam len WiFi zapnute obcas blikne na modro, ak mam obidva zapnute tak svieti na cerveno a obcas blikne na fialovo.
HP Compaq Mini 311, Nvidia ION, Intel Atom N270 1,6Ghz, 2GB RAM, HDD 250GB 7200RPM + Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 + Microsoft Windows 7 Home Premium.

FloydPink
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 200
Registrován: 19 úno 2007 13:43
Bydliště: Zlín

Příspěvekod FloydPink » 09 zář 2008 20:27

Tu mam nainstalovanou, ale muzu vybrat jenom zapnout/vypnout Blutooth. Wifi tam vubec neni. Kdyz jsem odinstaloval Blutooth tak Wireless Switch nenabizi uz vubec nic. Zkousel jsem i nekolikrat preinstalovat ovladace wifi, bez vysledku. Zkratka vsechny aplikace tvrdej ze je vypnuty radio, a ja nevim jak ho zapnout. Mam pocit ze to nejde jinak nez packou na predku laptopu, a ta mi asi nefunguje.


Zkus si naistalovat i program k ovládání wifi od intelu: http://downloadcenter.intel.com/filter_ ... me=Windows

Je to ten Intel Wireless conection software.
VBI FL90v1 T7300, 120GB Seagate 7200.2, 8600GT GDDR2, 4GB RAM, Windows 7 x64, Logitech V470

Steffy
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 09 zář 2008 18:19

Příspěvekod Steffy » 09 zář 2008 21:27

FloydPink píše:
Tu mam nainstalovanou, ale muzu vybrat jenom zapnout/vypnout Blutooth. Wifi tam vubec neni. Kdyz jsem odinstaloval Blutooth tak Wireless Switch nenabizi uz vubec nic. Zkousel jsem i nekolikrat preinstalovat ovladace wifi, bez vysledku. Zkratka vsechny aplikace tvrdej ze je vypnuty radio, a ja nevim jak ho zapnout. Mam pocit ze to nejde jinak nez packou na predku laptopu, a ta mi asi nefunguje.


Zkus si naistalovat i program k ovládání wifi od intelu: http://downloadcenter.intel.com/filter_ ... me=Windows

Je to ten Intel Wireless conection software.


Diky, zkusim to zitra, snad to pomuze.

DANIK
občas se tu ukáže
Příspěvky: 95
Registrován: 15 črc 2007 18:27
Bydliště: SNV / KE

Příspěvekod DANIK » 22 zář 2008 14:47

stava sa mi ze pri napajani zo siete(elektriky) mi zacne dioda nabijania blikat na cerveno (amber) a vtedy sa mi nevie notas prebudit z rezimu spanku ..notas mam v sieti prakticky stale a pouzivam smart battery ..vedel by mi niekto poradit co s tym ? co som si vsimol tak mi to ovplyvnuje len rezim spanku ale ten dost pouzivam takze rad by som ho zase 100%-tne sfunkcnil ..co vobec indikuje cervene blikanie diody baterky ?? ..vopred diks za pomoc

Axar
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 23 zář 2008 21:29

Zoufalost z instalace

Příspěvekod Axar » 23 zář 2008 21:37

Zdravim, nevim jestli se někdo ptal nebo ne, snažil jsem se můj problém na fóru najít, ale vzdal jsem to. Mám problém s instalací. Když začnu s instalací tak mi instalace nedojde ani do části kde vám to dá navýběr jestli chcete nainstalovat windows, nebo opravit, hodí to chybu že z důvodu bezpečnosti byla instalace přerušena a konec. Dával jsem to na reklamaci s tim že bude asi disk nějakej špatnej nebo tak, ale z obchodu mi řekli, že je to nějakej bezpečnostní systém. Nějak mi tam dali 30 denní verzi (mimochodem taky nevěděli jak ale nakonec to tam prej dávali přes USB asi z jinýho disku) a řekli že teď už to bude OK. Ale problém vůbec nezmizel, nevíte někdo co s tim????

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 24 zář 2008 14:51

nevím, jestli to je tenhle problém, ale s instalací XP je to dost běžný. Zkus před instalaci vypnout v BIOSu AHCI, nebo přidat do instalace ovladače s podporou AHCI z technické podpory VBI
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

Carverman
občas se tu ukáže
Příspěvky: 25
Registrován: 03 zář 2007 20:02

wifi

Příspěvekod Carverman » 28 zář 2008 22:13

Dík za pomoc s tou čtečkou! Na ten nejnovější firefox jsem to nerozchodil, prej neni supported. No tak jedu na starym no....
Ale teď se mi stalo něco jinýho.... mám normál zapnutou wifi, najde mi mojí síť, příhlásí se, pak jakoby ztratí signál, odhlásí se, pak ho zase najde (v místnosti je plnej) a přihlásí se. A takhle to dělá pořád dokola.... nevim co s tím...
Pomůžete prosím.

Předem dík

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 29 zář 2008 07:26

Dal bych nejnovější ovladače + dát na max výkon
Naposledy upravil(a) Gizmo_CZ dne 12 úno 2009 23:01, celkem upraveno 1 x.
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)

2: Asus Z50X

krakatoa

Příspěvekod krakatoa » 29 zář 2008 08:47

Carverman: Co sa tyka tej wifiny, mne to robilo ked som nemal notas na sieti, zistil som ze je to setrenim energie, treba natvrdo v nastaveniach wifi adaptera nastavit, ze vyzarovany vykon tusim ma byt max vzdy, nie automaticky.

swal
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 30 zář 2007 11:41

Příspěvekod swal » 02 říj 2008 22:44

zdravim,
urcite to tu uz niekde je ale nechce sa mi hladat. Neviete ako dosiahnem aby sa mi grafika nepodtaktovala pri behu na baleriu? Smartdimmer aj powermizer mam zamozrejme OFF.. a stale to bezi iba v 2D rezime..
XP, 178.13 driver,


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti