COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
Flankers
chodí sporadicky
Příspěvky: 17
Registrován: 12 říj 2007 11:30

Příspěvekod Flankers » 23 črc 2008 22:19

Tak jsme HDD otestoval a při testu ve SpeedFanu mi S.M.A.R.T. ukazal tento výsledek (viz obrázek). Taktez jsem zkousel Seatools a při LDSTestu mi to napsalo "Fail". Je tu někdo kdo se v tomhle blíže vyzná? :? Těch 5 warningu ale asi nevěstí nic dobrého, že? A ani ta výsledná hláška LDST co jsem se snažil vyčíst z webu není vůbec příznivá pro můj HDD :(


Obrázek
FL90 v.1 GF8600 GT 256MB,T7300,2x 1GB RAM,120GB DISK 7200ot.,BT+WIFI;

palituner
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 11 zář 2007 14:32
Bydliště: mezi kabelama

Příspěvekod palituner » 23 črc 2008 23:27

toto je muj log...pro porovnání

Obrázek
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)
Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+
Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI

polo

Příspěvekod polo » 23 črc 2008 23:38

Ak sa jedna o disk SEAGATE je dost pravdepodobne ze je to bug SMARTU... Skus iny program napr. Everest 4.5 Ultimate(ale nie starsi) alebo najnovsi HD Tune tusim 2.55 alebo je uz aj novsi...

hrnco
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 17 čer 2007 08:45
Bydliště: Banska Bystrica / Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hrnco » 24 črc 2008 09:10

tak ja sa pridam s mojimi vysledkami... disk mam Hitachi Travelstar 7K100 (100GB 7200 RPM)

Obrázek
Compal IFL90 v1, 15,4" WXGA (1280x800), Intel C2D T7300(2.0 GHz, 4MB cache), Kingston DDR2 4GB (667 MHZ), Seagate Momentus 500GB/7200RPM/SATA 2/16MB , Nvidia 8600GT (256 MB), wifi, BT, Windows 7 x64

FloydPink
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 200
Registrován: 19 úno 2007 13:43
Bydliště: Zlín

Windows XP 64 a Wifi

Příspěvekod FloydPink » 27 črc 2008 09:31

Zdravím pánové, potřeboval bych vědět, jak rozchodit přepínač Wifi a Bluetooth ve Windows XP 64bit. Když nainstaluju software dodaný Compalem, tak se mi ukáže, že mám vypnutý přepínač, ale funguje bluetooth. Klidně by mě nevadilo, kdyby jela Wifina s bluetoothem zároveň, to bych překous. Dík.
VBI FL90v1 T7300, 120GB Seagate 7200.2, 8600GT GDDR2, 4GB RAM, Windows 7 x64, Logitech V470

palituner
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 11 zář 2007 14:32
Bydliště: mezi kabelama

Příspěvekod palituner » 27 črc 2008 18:15

a zkoušel jsi ovladače přímo od Intelu (předpokládám na to Wifi) ?
download center Intel
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)

Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+

Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI

FloydPink
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 200
Registrován: 19 úno 2007 13:43
Bydliště: Zlín

Příspěvekod FloydPink » 27 črc 2008 18:53

Tak sem to vyřešil. Stáhl sem celý pack ovladačů na wifi i se softwarem od Intelu, a stím to funguje. Díkes. Už můžu naplno využít výkon notebooku.
VBI FL90v1 T7300, 120GB Seagate 7200.2, 8600GT GDDR2, 4GB RAM, Windows 7 x64, Logitech V470

U_Phone

FW DVD vypalovačky

Příspěvekod U_Phone » 10 srp 2008 14:16

Zdravim, mam FL90 v1 s optickou mechanikou Lite-On SSM-8515S. Chtěl jsem si upgradovat firmware mechaniky, ale po stáhnutí ze stránky Lite-On mi to hodilo nějakou chybu-možná jste se s tim také setkali. Tak jsem pátral a zjistil jsem, že to jde ovšem s předchozí verzí FW. Takže jsem flashnul verzi 8 a 9 už potom také šla. Takže níže najdete odkaz s obouma souborama. Snad se vám to bude hodit.

http://czshare.com/339614/E3qX/Firmware.rar

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 10 srp 2008 17:53

mohol by si to uploadnut na iny free server, lebo na czshare su neustale obsadene sloty.
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

U_Phone

Příspěvekod U_Phone » 11 srp 2008 08:04

danno píše:mohol by si to uploadnut na iny free server, lebo na czshare su neustale obsadene sloty.


Tak tady reup...

http://uloz.to/651747/Firmware.rar

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Re: FW DVD vypalovačky

Příspěvekod bongo007 » 11 srp 2008 10:19

U_Phone píše:Zdravim, mam FL90 v1 s optickou mechanikou Lite-On SSM-8515S. Chtěl jsem si upgradovat firmware mechaniky, ale po...


cau, mal si nejaký problem s napalovaním alebo si len chcel updatovat firmware? Ja mám od kúpy FL90 ten posledný firmware GS09 a aj tak nevypaluje dobre ( http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... &start=900 ten 3.príspevok odspodu)

U_Phone

Re: FW DVD vypalovačky

Příspěvekod U_Phone » 11 srp 2008 11:55

bongo007 píše:
U_Phone píše:Zdravim, mam FL90 v1 s optickou mechanikou Lite-On SSM-8515S. Chtěl jsem si upgradovat firmware mechaniky, ale po...


cau, mal si nejaký problem s napalovaním alebo si len chcel updatovat firmware? Ja mám od kúpy FL90 ten posledný firmware GS09 a aj tak nevypaluje dobre ( http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... &start=900 ten 3.príspevok odspodu)


Zdravim, občas se mi stávalo, že mnou vypálený DVD nešli přečíst na jinym PC, tak jsem chtěl zkusit právě flash fw...ale problémy jako máš ty jsem (naštěstí) neměl, i když pálim pouze na Verbatim, tak nemůžu posoudit značku tvých médií. Pokud se to děje u různých výrobců médií, tak určitě reklamovat...

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 11 srp 2008 12:50

j diky, na reklamaciu teraz aj tak nemozem lebo iny komp nemám. ale neodpisal si z akej verzie na akú si dával firmware :)

FloydPink
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 200
Registrován: 19 úno 2007 13:43
Bydliště: Zlín

Příspěvekod FloydPink » 11 srp 2008 17:28

Zajímalo by mě jestli někdo nezkoušel SDHC karty?
VBI FL90v1 T7300, 120GB Seagate 7200.2, 8600GT GDDR2, 4GB RAM, Windows 7 x64, Logitech V470

U_Phone

Příspěvekod U_Phone » 11 srp 2008 21:12

bongo007 píše:j diky, na reklamaciu teraz aj tak nemozem lebo iny komp nemám. ale neodpisal si z akej verzie na akú si dával firmware :)

Tak původně jsem měl verzi 1...jinak jim stačí poslat pouze mechanika, takže čapni šroubováček a směle do toho :D


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host