COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
Hajan
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 13 kvě 2007 14:31
Bydliště: Plánice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hajan » 17 dub 2008 20:46

Tak ted jsem to zkousel co s toho dostanu a tohle je asi max co jsem z toho vytáhnul, teda respektive by to možná ješte o kousek šlo ale už sem toho zadeji nechal mým cílem bylo dostat z toho alespon 4500b v 3D Marku 06.

Při taktech: Core clock: 650 MHz
Shader clock: 1300 MHz
Memory clock: 460 MHz

Jsem v 3D Marku 06 dostal přesně 4504b čímž jsem splnil svůj cíl. Potom jsem ještě chtěl tomu trochu přikouřit...ale v polovině testu mi NB zamrzl tak sem už raděli skončl. Při výše uvedeném skóre nešla teplota nad 86°C a to mě velmi potěšilo.

A na kolik to taktujete vy...? A jaké skóre jste v 3D Marku 06 při nativním rozlišení a to 1280x800 dostali?


Takty a bodové skóre můžete vidět na tomto obrázku:
http://nahraj-obrazek.king-tutorials.cz ... df9775.jpg
http://www.lanka-krenice.wz.cz

Compal FL90 v1, Core 2 Duo T7300 2.00GHz,
2×1GB 667MHz, GF 8600M GT 256 MB, 200GB, WIFI+BT

sergej73
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 03 lis 2007 00:28

Příspěvekod sergej73 » 18 dub 2008 18:09

pozri dolu v podpise

Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, nekopíruj příspěvek nad Tvým viz. CITACE :arrow: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=1448 , děkuji
ASUS ROG G750JH
procesor: Intel® Core™ i7-4700HQ
displej: 17.3" Full HD 3D 1920x1080
pamäť: 16GB DDR3 1600 MHz
disk: 1x 1TB 5400rpm, 1x 256GB SSD
Blu-Ray Reader, DVD RW Super Multi
BlueTooth 4.0
NVIDIA GeForce GTX 780M 4GB DDR5
Windows8.1-64bit

Aldys
občas se tu ukáže
Příspěvky: 46
Registrován: 26 črc 2007 11:49

Příspěvekod Aldys » 23 dub 2008 22:28

Ahojky.
Potřeboval bych trošku poradit.
Nějak se mi nedaří ve WMP 11 rozhýbat DVDvideo. Stále mi to hlásí :
Program Windows Media Player nemůže přehrát tento disk DVD, protože nelze zapnout analogovou ochranu kopírování na výstupním monitoru. Nainstalujte aktualizovaný ovladač grafické karty.
Kodeky tam nějaké mám a i pár různých ovladačů jsem zkusil.
Teď jedu na 171.16
Nemáte pro mě někdo radu
Předem díky
Aldys
FL90v.1 • T7500 2,2GHz 4MB L2 cache • 2x1GB RAM • GF 8600M GT 256MB• Seagate 120GB, 7200ot.• Wifi, Bluetooth •Win XPp

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 24 dub 2008 00:57

Cau, asi se to bude zdát jako lamadotaz, ale už nevím jak dál. Jedná se o instalaci ovladačů zvukový karty na Win XP professional. V tý složce audio sou složky Vista a Vista64 pak nějaký s divným názvem a žádný Xp ani nic takovýho a tak prosím ty z vás co mají XP - jak ste nainstalovali ovladače ? Popřípadě jaký odkud atd. THX :roll:
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 24 dub 2008 08:05

Zkus ve správci zařízení najít v Systémová zařízení sběrnici PCI a pokud je v konfliktu odebrat a instalovat ovladače znovu.
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 25 dub 2008 23:26

stala se mi zajimava vec:
do notasu jsem si dokoupil dalsi 2GB RAMku (takze mam 4GB) a zaroven s tim jsem pres program MemSet snizil casovani pameti a to tak ze z puvodni latence +-80ns mam asi 74ns, a cteni z pameti se zvedlo asi o 25MB/s, zapis do pameti zustal stejny....
index uzivatelskych zkusenosti systemu windows vypada v tomto nastaveni takhle: Obrázek

pred tim jsem mel jenom 2GB to znamena single channel zapojeni pameti...takze kdyz sem dokoupil dalsi pamet tak se zmenilo zapojeni pameti na dual channel ( v EVERESTU i v MemSetu se pameti zobrazuji jako dual channel, a tak opravdu taky jsou zapojene... ) coz znamena teoreticky nizsi latenci, rychlejsi cteni atd. diky moznosti dvojimu pristupu do pameti....( na zahranicnich webech sem nasel narust vykonu s dual channelem v rozmezi 5-10% ).....

ale pozor s 2GB RAM ( a tedy se single channelem ) mi index uzivatelskych zkusenosti ukazoval hodnoceni u pameti 4,6 ( a to NEBYLA RAMka precasovana ), ale ted kdyz mam 2x2 GB RAM uplne stejnych pameti ( zapojeni v dual channelu a zaroven precasovane ) mi index ukazuje hodnoceni 4,0 i kdyz mi v testu pameti vyslo cteni i latence lepsi z dvema pametovymi moduly.....

takze, kde se stala u Mrkvosoftu chyba..? :D
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |
2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 25 dub 2008 23:59

hmm zajimavy. kamos si koupil do FL90v1 taky druhou 2GB RAMku a skore mu poskocilo z 4,6 na 4,7... ja mam 2x1GB RAM a skore 4,7 myslim :)
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 14 kvě 2008 21:42

heh, reinstaloval sem Visty, spustim index uzivatelskejch zkusenosti a co se nestane: hodnoceni u pameti 4,8 :D

edit: jo a po reinstalaci, se mi ty visty konecne libi, vsechno pekne slape, dost dobry....lepsi nez kdyz mi to prislo predinstalovany od VBI, ale asi to byl jenom muj NB, ptze kamosi s predinstalovanou FL90 od VBI nemeli problemy...
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |

2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime

cub

Příspěvekod cub » 17 kvě 2008 14:37

myslím že už se to tady jednou řešilo ale nemůžu to najít! Vyřešili jste už někdo problém s tím scroling proužkem u touchpadu ... aby to šlo na všech stránkách a i v Office?

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 18 kvě 2008 23:03

Mě funguje scrolling normálně všude ...
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion

cub

Příspěvekod cub » 19 kvě 2008 17:03

Funguje ti normálně ve všech aplikacích i na všech webových stránkách?

Edit Solitary: dodržuj základní pravidla fóra, necituj příspěvek nad Tvým viz. CITACE :arrow: PRAVIDLA, děkuji

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 19 kvě 2008 17:25

me taky funguje vsude :)
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

Hajan
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 13 kvě 2007 14:31
Bydliště: Plánice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hajan » 19 kvě 2008 22:32

jasne me taky funguje uplne vsude...uplne bez nejmensich problemu
http://www.lanka-krenice.wz.cz



Compal FL90 v1, Core 2 Duo T7300 2.00GHz,

2×1GB 667MHz, GF 8600M GT 256 MB, 200GB, WIFI+BT

cub

Příspěvekod cub » 20 kvě 2008 17:22

A jaké máte naistalované ovadače na touchpad? Může na to mít vliv OS?

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 20 kvě 2008 18:44

Me touchpad taky funguje vsude, ovladace mam pro Visty 64 z stranek VBI ( je tam jenom jedna verze )...
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |

2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host