COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 24 led 2008 13:45

nehreje sa ti NB? nemas taktnutu grafiku? a ked hras tak mas NB na stole alebo na kolenach?
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

Hajan
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 13 kvě 2007 14:31
Bydliště: Plánice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hajan » 24 led 2008 15:28

no hreje se ale myslim si že to tim prehříváním není....grafiku a ani nic nemam taktnuteho a dela to na stole i na kolenach....

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 24 led 2008 16:03

Kolik má ta gafika °C ? nech v pozadí třeba bězet záznam v Rivatuneru a tak po pul hodině na to koukni jakous měl nejvyšší teplotu.

Na kolenou se hřeje vždycky a co máš za stůl ? Třeba mě se hřeje na skleněným stole jako prase.
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion

Hajan
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 13 kvě 2007 14:31
Bydliště: Plánice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hajan » 24 led 2008 16:09

stů je z dřevotřísky...a při hraní má grafika tak 93stupnu.....a obe jadra procesoru tak 70stupnu....

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 24 led 2008 18:03

93? vsak na mojej pretaktovanej mi nevide teplota nad 83 stupnov
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

Hajan
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 13 kvě 2007 14:31
Bydliště: Plánice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hajan » 24 led 2008 18:27

njn nenadelam nic...ale rekl bych ze u notebooku je to do 90 stupnu normální...ale nechapu jak ty muzes mit s taktlou grafikou jen 83 stupnu....co mas za ovladače???

sergej73
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 03 lis 2007 00:28

Příspěvekod sergej73 » 24 led 2008 19:18

Hajan píše:
nnevimm píše:Kolik má ta gafika °C ? nech v pozadí třeba bězet záznam v Rivatuneru a tak po pul hodině na to koukni jakous měl nejvyšší teplotu.

Na kolenou se hřeje vždycky a co máš za stůl ? Třeba mě se hřeje na skleněným stole jako prase.



stů je z dřevotřísky...a při hraní má grafika tak 93stupnu.....a obe jadra procesoru tak 70stupnu....


ty vole 93 je dost najma ked to nemas ani taktnute,asi by to chcelo vycistim vetraky od nasateho svinstva
ASUS ROG G750JH
procesor: Intel® Core™ i7-4700HQ
displej: 17.3" Full HD 3D 1920x1080
pamäť: 16GB DDR3 1600 MHz
disk: 1x 1TB 5400rpm, 1x 256GB SSD
Blu-Ray Reader, DVD RW Super Multi
BlueTooth 4.0
NVIDIA GeForce GTX 780M 4GB DDR5
Windows8.1-64bit

Hajan
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 13 kvě 2007 14:31
Bydliště: Plánice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hajan » 24 led 2008 19:27

[/quote]

ty vole 93 je dost najma ked to nemas ani taktnute,asi by to chcelo vycistim vetraky od nasateho svinstva[/quote]


jo tohle me taky napadlo...snad to i pomuze... ale fakt nevim...kdyz to udela jednou to spadne a pak třeba celej vecer nic takze si fakt nemyslim ze to je přehřátim...ale vycistit ten vetracek zkusim urcite...

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 24 led 2008 20:14

ovladace pouzivam 169.28 a to ti robi uz od vyroby? mozno mas zle nanesenu pastu na grafike a tak sa to teplo zle odvadza
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

Hajan
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 13 kvě 2007 14:31
Bydliště: Plánice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hajan » 24 led 2008 20:56

no kdyz sem to dostal do ruky tak při celodenní zátěži teplota nesla nad 86stupnu....to bylo ok a komp se nevypínal...proste fachal jak mel...no já o víkendu navstivim kamaráda s kompresorem a zkusim mrknout na ten vetráček...a vy ste si nekdo dával pastu sám...? a kde prosimte stahnu ty 169.28 ovladace mam jen 169.09 ta tva na laptopvideo2go.com nejsou, kdyb to slo tak mi je pnekam muzes uploadnout i s tim mod.inf....

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 25 led 2008 18:37

To mě takle zlobí taky. Kdyz byl novej tak teplota nešla nad 86°C a teď to má i 94°C a víc. Jednou už se mi to kvůli teplotě vyplo taky. Chtěl bych mrknout na čip grafiky jestli je tam pasta ,ale docela se bojim sundávat ty heatpipky a pořád se k tomu nemůžu odhodlat :roll: .
Ovladače 169.28 na laptopvideo2go.com jsou na XP32, XP64, V32 i V64.

XP32 - http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=16682
XP64 - http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=16683
V32 - http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=16679
V64 - http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=16680


edit: Teď jsem rozdělal větrák a byl pod ním takovej obrovskej(to slovo je fakt výstižný) chuchvalec prachu. Po asi 10 min COD4 75°C GPU tak uvidim jestli se to zas nezdvihne.
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion

Hajan
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 13 kvě 2007 14:31
Bydliště: Plánice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hajan » 25 led 2008 19:26

díky moc za ovladače...já to ted u kámoše profoukl s kompresorem a jdu to zkusim na COD 4 a uvidim... a ty jsi sundaval ten vetrak....??

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 25 led 2008 20:05

vetrak normalne odsrobujes, na compal.com najdes aj prirucku na rozobratie NB. Tiez som premyslal ze kupim kvalitnejsiu pastu vymenim ju aj na grafike a cpu. Ale nejako sa bojim rozobrat NB aby som sa dostal az ku grafike.
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

Fachman
občas se tu ukáže
Příspěvky: 20
Registrován: 09 srp 2007 14:07

Příspěvekod Fachman » 27 led 2008 19:08

Tak jsem otestoal nové ovladače 171.16 pod Vistou i XP a výsledek mě docela mile překvapil.Zatímco na Vistách je výsledné skóre skoro neměnné tak u XP to byla jiná káva.Grafika přetočená na 675/1550/479Mhz.Použité CPU T7300.
V 3Dmarku06 XP prof. 4845b a ve Vistách 4553
Takže rozdíl až překvapivý a to jen dokazuje, že XP nepatří vůbec do starého železa a Vistám dají ještě dost zabrat.Je třeba ale taky podotknout ,že stoupla i teplota po asi 15minutách hraní Gears of War se vyšplhala až na 88°C a to se mi u Vist nikdy nestalo a to ani po daleko delším hraní.

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 27 led 2008 22:38

mam taku otazku, chcem si zmerat vykon v 3Dmark06 lenze pocas testu my vyhodi chybu po anglicky ze aplikacia nemoze byt spustena v nizsom rozliseni ako 800x600. Tuto chybu mi vyhodi aj pri cerstvo nainstalovanych hrach ale hra ide dalej. Kde moze byt chyba??
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti