COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 06 led 2008 21:51

Trunda píše:Pro ty co ještě nemají nainstalovany ovladače 169.28 a váhají jestli je vůbec instalovat. :wink: :
Teda řeknu vám, že ty nový ovladače si s mým diskem v nečinnosti hrajou ještě víc než co si XP s ním hrál do teď. Sice se mi do toho nechce, ale vista volá slabým ale jistým hlasem
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 06 led 2008 22:43

ovadace na grafiku ale preci nemuzou ovlivnovat hadr ne ? teda aspon si to myslim. kazdopadne visty rulez :)


EDIT: ted sem si udelal 3Dmark06 s tema ovladacema 169.28 a dockal sem se prijemne hodnoty 3924 (1024x768). kdybych tu grafiku potrapil s taktama (tohle bylo na default) tak by to mohlo jit prez 4000 :) pekny
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 09 led 2008 00:26

skejpa píše:EDIT: ted sem si udelal 3Dmark06 s tema ovladacema 169.28 a dockal sem se prijemne hodnoty 3924 (1024x768). kdybych tu grafiku potrapil s taktama (tohle bylo na default) tak by to mohlo jit prez 4000 :) pekny


Mě dávaj nový ovladače 169.28 3500b. v 3DMarku (o 100 víc). Já takhe grafiku potrápil taktama a vylezlo z toho 4600b. :wink: .
btw:docela se teď sklidnila grafika a už jede zase normal teploty. Docela sem si oddych. Možná to bylo ovladačema. Každopádně doufám ,že už mi to takhle vysoko nepoleze :roll: .
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 09 led 2008 00:52

no ja ted mam stabilni ne 3D performance takty 525/430 a 3D mark z toho vyvodil 4260 bodu. to mi staci. teploty v cajku a vykon slusnej...

jaky mas takty ?
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 09 led 2008 08:00

J mám stabilní 680 - jádro , 500-paměti .Teplota asi +3-4°C.
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion

Trunda
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 03 led 2008 00:32

Příspěvekod Trunda » 09 led 2008 11:58

No já jsem s tím měl taky problém, ukazovalo mi to 799MHz na VRAM, ale už to nedělá. (nevím kdy se to spravilo) Možná je to tím, že jsem si nastavil 2D režim ještě na nižší hodnoty. VRAM=100MHz
NTB: Šasi:Compal FL90v1, CPU:Core2Duo T7500-2,2GHz/L2-4MB , RAM: 2x 1GB, HDD: Seagate Momentus 120GB, 7200rpm, SATA II, NCQ, GK:Nvidia 8600M GT 256MB.

Blend
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 19 říj 2007 15:47

Příspěvekod Blend » 14 led 2008 00:45

potrebowal by som poradit: nefunguje mi powermizer a po odpojeni adaptera sa karta podtaktuje aj ked powermizer vypnem nvm co s tym je vyskusal som uz setky mozne drivre od 167 az po najnovsi 169.28 a nic predtym ako som reinstalowal windows mi to fungowalo a teraz po reinstale to nie a nie rozfachcit pls poradte ak viete co stym... :(
Compal FL90, GeForce 8600GT 256MB, Intel® Core2Duo T7500 2.2GHz, Kingston 2 x 1GB 667MHz DDR2, SEAGATE Momentus 160GB 7200rpm S-ATA-II 8MB, Intel PRO/Wireless 4945ABG LAN, Bluetooth, Robson Modul 1GB, Win 7

mikesh1
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 16 říj 2007 21:58

rFactor nejede

Příspěvekod mikesh1 » 14 led 2008 13:33

Help, mam problem se hrou rFactor na Compalu FL90v1 - ovl. grafiky 156.10, proc. T7300, 2x1GB ram, disk 160GB 7200ot., Win XP. Spustim hru, z menu se dostanu do boxu, ale pote co vyjedu na okruh me to po cca 20 až 30 sekundach hodi zpatky do hlavniho menu, primo z jizdy na okruhu. Netusite cim to muze byt? Zkousel jsem ruzna auta, ruzne okruhy, nastaveni grafiky DX 7,8,9, s AA i bez, verzi rFactor 1.255 i 1.250, dela to demo i plna verze. Antivir/FW NOD 32 je vypnuty.

TehGoat
chodí sporadicky
Příspěvky: 13
Registrován: 04 led 2008 14:40

Re: rFactor nejede

Příspěvekod TehGoat » 16 led 2008 05:09

Nejdřív bych zkusil updatovat ovladače na 169.28

Nemusí to zrovna v tomhle případě pomoct, ale z obecnýho hlediska by to bylo lepší. S rFactor nemám bohužel žádný zkušenosti, tohle je jediný co mě napadá.

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Re: rFactor nejede

Příspěvekod skejpa » 16 led 2008 09:40

mikesh1 píše:Help, mam problem se hrou rFactor na Compalu FL90v1 - ovl. grafiky 156.10, proc. T7300, 2x1GB ram, disk 160GB 7200ot., Win XP. Spustim hru, z menu se dostanu do boxu, ale pote co vyjedu na okruh me to po cca 20 až 30 sekundach hodi zpatky do hlavniho menu, primo z jizdy na okruhu. Netusite cim to muze byt? Zkousel jsem ruzna auta, ruzne okruhy, nastaveni grafiky DX 7,8,9, s AA i bez, verzi rFactor 1.255 i 1.250, dela to demo i plna verze. Antivir/FW NOD 32 je vypnuty.


to vypada na nejakej problem s hrou a ne s pocitacem. mozna treba i spatnej crack. rFactor sem mel ale tohle mi to nedelalo. ale uz to nemam tak ti neporadim jakej crack a tak... musis mrknout na nejaky fora primo o rFactoru...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 16 led 2008 13:30

kde mozem stiahnut ten powermizer?
FL90v2, Core2Duo T7700 2,4 GHz, ATI Radeon HD 3650 256MB DDR3, Kingston 4GB DDR2, SSD Crucial M4 128GB + Seagate 320GB 7200rpm, Win7 32bit, Zalman NC-1000 (notebook cooler)

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 16 led 2008 14:22

:D power mizer je sucastou ovladaco od grafickej karty ale neviem od ktorej verzie, ale tie novsie ho maju ale aj tak nefunguje dobre na XP a s modded inf
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 16 led 2008 15:33

ja mam 169.28 a powermizer tam nemam - mam visty. tak treba je to proto, ze sou ve vistach primo ty profily co ti osekavaj grafiku i procik...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

Quest
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 27 pro 2007 23:44

Příspěvekod Quest » 16 led 2008 23:32

Já v těch 169.28 ten powermizer mám, ale nevim jak s ním přesně zacházet. Mám tam jen 2 záložky a můžu nastavit jen podsvícení displeje. Nemá toho jít dělat víc? Navíc je to v e stromu pod Mobile-SmartDimmer.
u Change powermizer settings je jen zapnout a vypnout(mám zapnuto).

Hajan
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 13 kvě 2007 14:31
Bydliště: Plánice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hajan » 24 led 2008 13:34

zdravim...mam problem s FL90 v1. ted v poslední době mi to začlo zlobit...při hraní her a to i těch méně náročných se mi stává že zse notes cca po 45 minutach vypne....vůbec nevim čím by to mohlo být a jak to řešit budu rád za všechny vaše rady...díky

Myslel jsem že by to mohlo být tím že se NB přehřeje, ale to jesem vyloucil z toho duvodu že když hrajitak to spadne nekdy třeba jen 1 za den nebo vůbec a jindy to zase spadne kolikkrát...takže fakt nevím...


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů