COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
smrtihlav
chodí sporadicky
Příspěvky: 19
Registrován: 08 zář 2007 17:55

Příspěvekod smrtihlav » 02 led 2008 12:56

Nevite nekdo, jak rozjet IR ve win XP? Ja sem nasel ovladace pouze pro vistu :?

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Re: ovladače na dvoujádro

Příspěvekod kobop » 02 led 2008 18:05

Studne píše:Zdravim vas lidicky! Hledam a nemuzu stale najit u microsoftu ovladace na dvoujadrove procesory od Intelu. Pomuzete mi pls? :oops:
Někde sem něco zahlídl ale není to určitě přímo na podporu dvou jader spíš nějaké vylepšení kvůli nějaký chybě v XP, fakt nevim zkus hledat WindowsXP_KB917332_x86_CSY1.exe něco si počti kdyžtak tu aktualizaci mám piš v PM
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

Trunda
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 03 led 2008 00:32

Příspěvekod Trunda » 03 led 2008 00:58

Pro ty co ještě nemají nainstalovany ovladače 169.28 a váhají jestli je vůbec instalovat. :wink: :

Dnes jsem je nainstaloval a udělal testik v 3D Marku 06 (v1.1.0) a dosáhl jsem při defaultních taktech výsledku 3790bodů.
Konfiguraci najdete v popise, snad jen doplním, že mám Win XP(32bit) a test proběhl v rozlišení 1280x800.

Několik stránek zpátky jsem četl, že dotyčný měl podobný výsledek při OC. Takže přeju úspěšnou instalaci a víc fps v oblíbených hrách... 8)
NTB: Šasi:Compal FL90v1, CPU:Core2Duo T7500-2,2GHz/L2-4MB , RAM: 2x 1GB, HDD: Seagate Momentus 120GB, 7200rpm, SATA II, NCQ, GK:Nvidia 8600M GT 256MB.

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 03 led 2008 01:42

nice du na to :D

EDIT: kde si je nasel ? :D a kde mas modded inf ? protoze na laptopu je nevidim :)

EDIT2: prez google sem nasel link : http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=16679
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

sergej73
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 03 lis 2007 00:28

Příspěvekod sergej73 » 03 led 2008 11:49

Trunda píše:Pro ty co ještě nemají nainstalovany ovladače 169.28 a váhají jestli je vůbec instalovat. :wink: :

Dnes jsem je nainstaloval a udělal testik v 3D Marku 06 (v1.1.0) a dosáhl jsem při defaultních taktech výsledku 3790bodů.
Konfiguraci najdete v popise, snad jen doplním, že mám Win XP(32bit) a test proběhl v rozlišení 1280x800.

Několik stránek zpátky jsem četl, že dotyčný měl podobný výsledek při OC. Takže přeju úspěšnou instalaci a víc fps v oblíbených hrách... 8)



Windows XP 32b rozlisenie 1280x800 ,3dmark 2006 1.1.0
mal som169.21 a na dafault taktoch som mal 3837 bodov,dal som 169.28 a vysledok 3829 po pretakte gpu na 544@474pamat je vysledok4428 a teplota do 79 stupnov takze je ok ale chcelo by to viac testov.Mozno cez vikend
ASUS ROG G750JH
procesor: Intel® Core™ i7-4700HQ
displej: 17.3" Full HD 3D 1920x1080
pamäť: 16GB DDR3 1600 MHz
disk: 1x 1TB 5400rpm, 1x 256GB SSD
Blu-Ray Reader, DVD RW Super Multi
BlueTooth 4.0
NVIDIA GeForce GTX 780M 4GB DDR5
Windows8.1-64bit

Trunda
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 03 led 2008 00:32

Příspěvekod Trunda » 03 led 2008 17:35

Všichni tady mluvíte o krásných taktech GPU-540 a pametí přes 450 :(, ale když já nastavím takt na 530 a víc jak cca 430 na pamětech tak se mi to v 3D aplikaci sekne :( , neměli jste někdo podobnej problém?? (nějaká ochrana Nvidie? nebo chyba?) Teplotou to nebude, protože v takové chvilce(pár vteřin) se nemůže zahřát ani na 80stupňů.
Hlavně mi neříkejte že mám špatnej kousek, nebo mě klepne... :evil:

PS: Taktuju v RivaTuner a takty jsou čteny z RivaTuner => Hardware Monitoring.

EDIT: TADY jsou ty ovladače 169.28 pro Win XP i Vista, 32bit i 64bit + modded.inf. :wink:
NTB: Šasi:Compal FL90v1, CPU:Core2Duo T7500-2,2GHz/L2-4MB , RAM: 2x 1GB, HDD: Seagate Momentus 120GB, 7200rpm, SATA II, NCQ, GK:Nvidia 8600M GT 256MB.

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 03 led 2008 19:32

No já bych řek ,že máš asi bohužel ten špatnej kousek . :roll: sry :wink:
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion

Fachman
občas se tu ukáže
Příspěvky: 20
Registrován: 09 srp 2007 14:07

Příspěvekod Fachman » 03 led 2008 19:40

Trunda píše:Všichni tady mluvíte o krásných taktech GPU-540 a pametí přes 450 :(, ale když já nastavím takt na 530 a víc jak cca 430 na pamětech tak se mi to v 3D aplikaci sekne :( , neměli jste někdo podobnej problém?? (nějaká ochrana Nvidie? nebo chyba?) Teplotou to nebude, protože v takové chvilce(pár vteřin) se nemůže zahřát ani na 80stupňů.
Hlavně mi neříkejte že mám špatnej kousek, nebo mě klepne... :evil:

PS: Taktuju v RivaTuner a takty jsou čteny z RivaTuner => Hardware Monitoring.

Začni tím ,že si nejdříve určíš kde leží hranice GPU.Paměti nech na defaultu.Stabilitu otestuj letmo jedním testem třeba 3D marku 05 či 06.Až najdeš rychlost .kde ti neproběhne ani jeden test uspěšně,tak sniž o 20 až 30Mhz a otestuj stabilitu alespoň hodinovým během v marcích a pak hraním v hrách náročných na GPU.
To samé udělej s VRAM jen s tím rozdílem testování v 3D marku 03.Pro stabilitu se mi osvědčil nejvíc.

Marlo
chodí sporadicky
Příspěvky: 11
Registrován: 11 úno 2007 18:14

Příspěvekod Marlo » 03 led 2008 20:15

Prosím o radu, když se pokouším stáhnout ty nové ovladače 169.28 viz odkaz výše, tak mi to napíše hlášku "Error: 403 (Request Forbidden)" a nic se neděje :(
Poprosil bych tedy o radu kde dělám chybu a dále jestli by nebyl odkaz kde se psalo o tom jak použít ten "modded.inf" - určitě to tu už někdo někde přesně popisoval, jak přesně postupovat při instalaci těchto nových ovladačů - vřelé Díky za info.

p.s mám FL90v2

Matko
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 102
Registrován: 17 srp 2007 15:25

Příspěvekod Matko » 03 led 2008 20:54

Ako zistim verziu ovladacov? :oops:
HP Compaq Mini 311, Nvidia ION, Intel Atom N270 1,6Ghz, 2GB RAM, HDD 250GB 7200RPM + Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 + Microsoft Windows 7 Home Premium.

Trunda
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 03 led 2008 00:32

Příspěvekod Trunda » 03 led 2008 21:57

No zaroluj si kousek niž na te stránce a tam najdeš debatu a tam dalši odkazy (protože tam ty původní ovladače jsou nějak špatny).

Verze ovladačů: No RivaTuner ti to ukáže hned po zapnutí v tom okýnku dole :wink:
NTB: Šasi:Compal FL90v1, CPU:Core2Duo T7500-2,2GHz/L2-4MB , RAM: 2x 1GB, HDD: Seagate Momentus 120GB, 7200rpm, SATA II, NCQ, GK:Nvidia 8600M GT 256MB.

mizrael
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 03 led 2008 21:57

usb

Příspěvekod mizrael » 03 led 2008 22:07

mam problem s usb, nehce mi frcet zapojena myska, v cem je problem? nenainstalovany driver na usb? pokud ano jaky? nebo neco jineho.diky

Quest
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 27 pro 2007 23:44

Příspěvekod Quest » 03 led 2008 22:38

Mam problém s hodně velkou teplotou GPU. Když hraju Zaklínače, tak mám kolem 82 stupňů, v některých částech i 86. Nevíte jak to snížit? Hraju na tvrdé podložce v celkem teplé místnosti, ale i tak mi to příjde strašně moc. takhle se bojím jít do taktování. Normální teplota GPu je kolem 63 stupňů.
Verze ovladačů je 169.09 a sleduju to přes RivaTuner 2.06, operační systém je win Xpa FL je verze 2.
Naposledy upravil(a) Quest dne 03 led 2008 22:54, celkem upraveno 1 x.

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 03 led 2008 22:50

2quest: ja mel na 169.09 s default taktama v hrach jako je zaklinac max 79 stupnu. kdyz sem to prez rivu nataktoval (malo) tak mi to stale nejde prez 86 :)

2trunda: asi mas opravdu spatnej kus...

a este ktem ovladacum. nestihl sem zadny testy ale zda se mi ze v CoD4 MP se mi na tech nejhorsich mistech zvedlo FPS i o 10-15 :) takze pokud to nebylo serverem nebo nejaka jina nahoda tak to budou fakt pokrokovy ovladace...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 03 led 2008 23:23

ted jde jen o to jaky efekty to potaji vypnulo :P
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti