COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 24 zář 2007 23:24

[quote="alkaba]Jaké ovladače používáš na přetaktování? (verze)[/quote]

Ted mam 165.01 ,ale jak uz sem zminil tak mi nejde zdvihnout pamet vic nez na 530Mhz ,tak budu muset sahnout po jinejch ...
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion

Joee
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 109
Registrován: 06 srp 2007 21:29

Příspěvekod Joee » 25 zář 2007 00:31

Chci se zeptat kdyz ste ve wokench a nic nedelate hrabne vam kazdych par sekund HDD? me blikne LEDka a pri tichu je slysel jakoby hrabnuti na HDD (lehoucky zachrceni - pripada mi to jak zvuk problikavajici neonovy trubice...) dela vam to taky...?

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 25 zář 2007 07:27

Jo je to docela tichy - vzdycky tykovy maly cvaknuti ,ale u me to dela taky a LEDka mi problikava porad :wink:
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion

kubino
chodí často
Příspěvky: 800
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 25 zář 2007 08:38

Joee píše:Chci se zeptat kdyz ste ve wokench a nic nedelate hrabne vam kazdych par sekund HDD? me blikne LEDka a pri tichu je slysel jakoby hrabnuti na HDD (lehoucky zachrceni - pripada mi to jak zvuk problikavajici neonovy trubice...) dela vam to taky...?

Jo presne to mi delal taky, ale jenom u ovladacu 16x.xx I to je duvod proc tam mam ted 156.10 kde to nedela. Možná je to nejaky monitoring teplot/frekvenci, ktery se spousti u ovladacu, ktery nejsou "whql".
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

Joee
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 109
Registrován: 06 srp 2007 21:29

Příspěvekod Joee » 25 zář 2007 08:49

no ja tam dal novy 16x a prd ho hlasilo to ze to nenaslo grafarnu kompatibilni s HW tak sem vzal 101 z VBI protoze sem pospichal s balenim a potreboval to rozjet, budu muset s tema ovladacema trosku pohrat, ale asi to bude nakej monitoring ci co, trochu sem listoval na forech a neco podobnyho psali...

to kubino: neuploadnul bys nekam ty 156.10 ovladace pls?
edit: jajaj uz sem je dohledal, tak pohoda :)

cumulangma
občas se tu ukáže
Příspěvky: 67
Registrován: 19 črc 2007 10:13

Příspěvekod cumulangma » 25 zář 2007 10:12

tak prave mi volal nakej typek z Notebooknamiru ohledne objenavek na FL90ver.1. Jsou aktualne 3 moznosti. Sasi nedorazily, takze 1) muzeme cekat (pravdepodobne v radu tydnu) 2) zrusit objednavku 3) dodaji sasi ze zahranici (cena se zvedne o 1000 Kc vc. DPH k vasi aktualni objednavce) Ja zvolil tu treti moznost. Notase uz potrebuju. Rekli mi, ze ho budu mit na konci tydne nebo na zacatku pristiho. Tak uvidime.

Tofo
chodí sporadicky
Příspěvky: 13
Registrován: 03 črc 2007 15:59

Příspěvekod Tofo » 25 zář 2007 10:55

Diky za info. Ted vim, ze jsem se zrusenim objednavky neprohloupil :P . Zase bych jen a jen cekal :?

Radsi jsem se vzdal mobility a sel do stolniho PC :lol:

Matko
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 102
Registrován: 17 srp 2007 15:25

Příspěvekod Matko » 25 zář 2007 10:59

Joee píše:no ja tam dal novy 16x a prd ho hlasilo to ze to nenaslo grafarnu kompatibilni s HW tak sem vzal 101 z VBI protoze sem pospichal s balenim a potreboval to rozjet, budu muset s tema ovladacema trosku pohrat, ale asi to bude nakej monitoring ci co, trochu sem listoval na forech a neco podobnyho psali...

to kubino: neuploadnul bys nekam ty 156.10 ovladace pls?
edit: jajaj uz sem je dohledal, tak pohoda :)


A idu ti tie ovladace? Mne tiez nehccelo ziadne nainstalovat. :?
HP Compaq Mini 311, Nvidia ION, Intel Atom N270 1,6Ghz, 2GB RAM, HDD 250GB 7200RPM + Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 + Microsoft Windows 7 Home Premium.

Marťan
chodí sporadicky
Příspěvky: 16
Registrován: 22 zář 2007 12:53

Příspěvekod Marťan » 25 zář 2007 11:31

cumulangma píše:tak prave mi volal nakej typek z Notebooknamiru ohledne objenavek na FL90ver.1. Jsou aktualne 3 moznosti. Sasi nedorazily, takze 1) muzeme cekat (pravdepodobne v radu tydnu) 2) zrusit objednavku 3) dodaji sasi ze zahranici (cena se zvedne o 1000 Kc vc. DPH k vasi aktualni objednavce) Ja zvolil tu treti moznost. Notase uz potrebuju. Rekli mi, ze ho budu mit na konci tydne nebo na zacatku pristiho. Tak uvidime.


Oni ti říkali že když to vezmou ze zahraničí tak se cena zvedne o 1000,- ? No tak to je super teda!

Nevíte o nějaké alternativě k FL 90v1??
- měl by mít 15,4" monitor
- musí jít na něm nainstalovat jak XP, tak Visty (tedy něco o čem víte že má ovladače XP i Visty)
- core 2 duo
- nějaká slušnější grafika, abych si zahrál i novější hry

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48479
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46757
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39909
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47814
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48063
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44761
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48266
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45747
Naposledy upravil(a) Marťan dne 26 zář 2007 09:41, celkem upraveno 1 x.

cumulangma
občas se tu ukáže
Příspěvky: 67
Registrován: 19 črc 2007 10:13

Příspěvekod cumulangma » 25 zář 2007 12:23

hm..bohuzel musis priplatit litr..taky se mi to moc nelibi..ale na druhou stranu se mi zda, ze je to porad vyhodnejsi nez koupit nakou alternativu..

Aldys
občas se tu ukáže
Příspěvky: 46
Registrován: 26 črc 2007 11:49

Příspěvekod Aldys » 25 zář 2007 12:25


Marťan
chodí sporadicky
Příspěvky: 16
Registrován: 22 zář 2007 12:53

Příspěvekod Marťan » 25 zář 2007 12:33

cumulangma píše:hm..bohuzel musis priplatit litr..taky se mi to moc nelibi..ale na druhou stranu se mi zda, ze je to porad vyhodnejsi nez koupit nakou alternativu..


Jo ono asi nic lepšího za ty prachy neseženu, ale je to stejně maras... Pořád něco oddalují a k tomu ještě zdražují a pořád jen slibujou a slibujou. Když jsem si objednal zboží za x korun, tak ho taky za tyto peníze chci dostat. Poku je nemají na skladě, tak je to jejich problém a když to můžou objednat ze zahraničí, tak ať to objednaj, ale na svoje vlastní náklady! Oni mi to maj dodat za tu cenu, co jsem si to objednal. :evil:
Naposledy upravil(a) Marťan dne 26 zář 2007 10:08, celkem upraveno 1 x.

xps404

dodani sasi

Příspěvekod xps404 » 25 zář 2007 14:04

Tak jsem se bavil s jednim znamim, který nějak pracuje pro VBI a přirovnal objednavky včetně mojí k vánočním dárkům. Dále říkal, že jen velmi málo objednávek budou moci uspokojit před prosincem.

krallik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 28 kvě 2007 12:33
Bydliště: Heydukova 1061, Starý Plzenec 33202
Kontaktovat uživatele:

imho

Příspěvekod krallik » 25 zář 2007 17:14

objednal jsem tri kusy sase fl90 v1 a dnes mi bylo sdeleno, ze na me zbydou . .o cene se nic nerikalo, takze spokojenost. Napisu az dorazej

cumulangma
občas se tu ukáže
Příspěvky: 67
Registrován: 19 črc 2007 10:13

Příspěvekod cumulangma » 25 zář 2007 17:38

a kdy jsi objednaval?? Ja az 19. 9. :? takze v tom asi bude ten problem. Mozna jim naky kusy dorazily, ale pravdepodobne to nestacilo na pokryti cely poptavky.


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host