COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
palituner
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 11 zář 2007 14:32
Bydliště: mezi kabelama

Příspěvekod palituner » 14 zář 2007 21:44

Adamska píše:
eriqx píše:http://isic.vbi.cz/
tam zadas cislo isic karty a konfigurujes
BT a WIFI tam mas hned dane zadara

btw neviete kde najdem na http://www.barbone.cz/ velkoobchodne ceny?


Jo, sem zapomněl dodat že to myslim na www.notebooknamiru.cz :lol: Nevíte jak to tam je?


na notebooknamiru: normálně si to nakonfiguruješ bez bt+wifi, a do poznámky uvedeš,
že chceš to a to BT+WIFI zdarma jelikož si vlastníkem ISIC karty číslo to a to.
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)
Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+
Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI

palituner
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 11 zář 2007 14:32
Bydliště: mezi kabelama

Re: slevy

Příspěvekod palituner » 14 zář 2007 22:29

krallik píše:nevite nekdo kdy zacne intel snizovat ty ceny mobilnich procesoru a vyda ten t7800?? .. plus . .co takhle se zamyset a zjistit, ktery obchod by sel vyuzit ke garanci ceny na notebooknamiru.cz, to zdrazovani zacina bejt pekne otravny


tady je to snížení cen procíků: http://notebook.cz/clanky/kratke-zpravy ... mobile-cpu

P.S: jak to myslíš s tou garancí?
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)

Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+

Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI

r2d2x2
občas se tu ukáže
Příspěvky: 62
Registrován: 22 srp 2007 12:41

Příspěvekod r2d2x2 » 14 zář 2007 23:24

škoda jen, že tu není víc uživatelů s ntb fl90 a nedělí se více s jejich zkušenostmi a problémy...např. čeho se vyvatovat, sčím počítat,...atd...

gomigg
občas se tu ukáže
Příspěvky: 61
Registrován: 24 dub 2007 16:22

Příspěvekod gomigg » 14 zář 2007 23:34

že nás tu je málo to si nemyslim akorat jako kazdej tu nehcce psát to co psalo 10 lidí před nim jako ja newim co jeste potrebujete vedet takže se akorat ptej dycky ti nekdo rad odpovi...

r2d2x2
občas se tu ukáže
Příspěvky: 62
Registrován: 22 srp 2007 12:41

Příspěvekod r2d2x2 » 15 zář 2007 00:30

Chěl bych se zeptat jak je na tom s kvalitou provedení šasi-jako jestli nějak nevrže a nekroutí se...A jestli jsou nějaky zkušenosti s dením přenášením.díky

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 15 zář 2007 01:15

r2d2x2: v tomhle vlakne mas temer 1000 komentaru a v ostatnich vlaknech dalsi desitky. A to, na co se ptas, uz tady probehlo nejmene 100x.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)

NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

palituner
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 11 zář 2007 14:32
Bydliště: mezi kabelama

Příspěvekod palituner » 15 zář 2007 08:57

r2d2x2 píše:škoda jen, že tu není víc uživatelů s ntb fl90 a nedělí se více s jejich zkušenostmi a problémy...např. čeho se vyvatovat, sčím počítat,...atd...

Počkej za 14.dní mi snad přijde ta Fl.90 v.2 tak sem plánuju napsat nějakou pořádnou recenzi, která snad zodpoví většinu dotazů.
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)

Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+

Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI

nManJofo
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 109
Registrován: 21 srp 2007 13:14

Příspěvekod nManJofo » 15 zář 2007 09:50

Ked sa uz bavite o tom rozlisku - stretol som sa s 2-ma druhmi LCD na ntbookoch. Jedni pri zmene rozliska z nativneho spravia okno - proste napr. 800x600, ale okolo je cierny ram. Dalsie zobrazuju full-screen, t.j. prepocitavaju. Ake ma FL90 (aspom teda v1?)

gomigg
občas se tu ukáže
Příspěvky: 61
Registrován: 24 dub 2007 16:22

Příspěvekod gomigg » 15 zář 2007 10:21

r2d2x2 : kvalita šasi taky sem se toho bál co a jak to může dělat prtze je to muj 1 notes tak sem nevel jak se to může prohýbat neebo co to může dělat ...ale jako na řeči co tu byly že to se to prohýbá nebo že když to chytneš za roh tak že se to rozsype ...tak todle vůbec není pravda... jako ja sem byl celkem mile překvapen a s kvalitou šasi ja osobně sem spokojen .....

Martinix

Příspěvekod Martinix » 15 zář 2007 11:26

nManJofo píše:Ked sa uz bavite o tom rozlisku - stretol som sa s 2-ma druhmi LCD na ntbookoch. Jedni pri zmene rozliska z nativneho spravia okno - proste napr. 800x600, ale okolo je cierny ram. Dalsie zobrazuju full-screen,
To se da nastavit v ovladacich graf. karty. Melo by tam byz neco ve smyslu: centrovat nebo roztahnout. Nejsem si jisty, ze to jde vsude, ale zatim mi to slo u dost notesu s rozdilnejma GK.

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 15 zář 2007 11:44

kubino > Je promin nevsiml sem si ze mas XP takhle to de na vistach ale na XP teda nevim
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion

kubino
chodí často
Příspěvky: 800
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 15 zář 2007 11:50

To nManJofo o nenativnim rozliseni:
V ovladacim panelu nvidiackych karet se to jmenuje "prevzorkovat plochy panel" - sou tam moznosti roztahnout, orezat,...
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

nManJofo
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 109
Registrován: 21 srp 2007 13:14

Příspěvekod nManJofo » 15 zář 2007 13:33

Vidis, to som nevedel. Thx :wink: Podla mna to centrovanie je lepsie, aj ked cast plochy ostane cierna, ale nedochadza k tym neziaducim efektom

K tej VGA - vo verzii v1 je to 8600M GT s GDDR2 beziace na 800MHz (400MHz DDR)... (podla recenzie na notebookcheck.com)
Naposledy upravil(a) nManJofo dne 15 zář 2007 17:58, celkem upraveno 1 x.

totti
občas se tu ukáže
Příspěvky: 65
Registrován: 03 zář 2007 18:08

Příspěvekod totti » 15 zář 2007 15:27

prosim muzete mi nekdo napsat odkaz na ovladace k sataII k compal fl90 dekuji

kubino
chodí často
Příspěvky: 800
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 15 zář 2007 16:48

totti píše:prosim muzete mi nekdo napsat odkaz na ovladace k sataII k compal fl90 dekuji

Nenapsal si pro jaky system, ale predpokladam, ze pro XP protoze Visty je uz maji v sobe.
Pokud v biosu vypnes funkci AHCI, nebudes je potrebovat ani pri instalaci XP. Nebude fungovat funkce NCQ, ale na vykon to pry nema vliv.
Jinak pokud bys to chtel mit zaple, melo by to byt tohle (ten Intel Matrix Storage Manager)
http://www.intel.com/support/graphics/i ... 025753.htm
navody a povidani tady
http://www.intel.com/support/chipsets/imst/
Je to ke stazeni i na vbi.cz v sekci AHCI.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host