COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
Bart.08
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 170
Registrován: 02 úno 2007 21:49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bart.08 » 19 srp 2007 20:01

Tak to neběží ani ve Firefoxu, ani v IE a ani v Opeře ..
Bart.08 =)

VBI Compal FL90 || 15,4", 1280x800 • T7300 2.00GHz 4MB L2 • 3GB RAM • ATI Mobility Radeon X1400 • Seagate Momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi • Windows 7 ||

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 19 srp 2007 20:06

Mne to hraje jak v IE, tak v Mozille a Firefoxu. Jediny problem je, ze ve firefoxu mi nejde pouzivat prvky ActiveX, cili mi neotevre zadne okno po kliknuti na radio (jedine pres zkopirovany odkaz to spustim). Firefox je navic vubec nepodporuje.

Jde to vyresit tak, ze si stahnes IE tab add-on, ktery simuluje jadro IE a dokaze to spustit. Pak staci jen pravym tlacitkem na panelu prepnout jadro prohlizece.
https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/1419


EDIT: mas stahnuty ActiveX? Mas stahnuty flash add-on?
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)

NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

Bart.08
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 170
Registrován: 02 úno 2007 21:49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bart.08 » 19 srp 2007 21:14

Ale tak mě je divný, že kámošovi to rádio de všude, i ve Firefoxu ... a mě nikde .. už fakt neim čim by to mohlo bejt .. ActiveX sem stahoval a instaloval a to druhý neim ..
Bart.08 =)



VBI Compal FL90 || 15,4", 1280x800 • T7300 2.00GHz 4MB L2 • 3GB RAM • ATI Mobility Radeon X1400 • Seagate Momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi • Windows 7 ||

Matko
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 102
Registrován: 17 srp 2007 15:25

Příspěvekod Matko » 20 srp 2007 11:18

Neviete jak na tom ide NHL 07 a Heroes Of Might & Magic V? Potiahne to ta grafika na najvyssich detailoch bez problemov?
HP Compaq Mini 311, Nvidia ION, Intel Atom N270 1,6Ghz, 2GB RAM, HDD 250GB 7200RPM + Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 + Microsoft Windows 7 Home Premium.

kubino
chodí často
Příspěvky: 801
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 20 srp 2007 11:32

HoMaM5 jdou dobre. 1280*800 na max detaily (bez vyhlazovani) - tak 40fps.
NHL07 sem nezkousel, pockam na 08, ale predpokladam, ze pojedou krasne protoze nhl neni narocna (starej engine). Jenom tam asi nepujde nastavit nativni rozliseni.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

Fachman
občas se tu ukáže
Příspěvky: 20
Registrován: 09 srp 2007 14:07

Příspěvekod Fachman » 20 srp 2007 18:53

Dave21 píše:Na baterku jsem to dal na 500MHz a když si potřebuje víc šáhnout tak se přehodí na 1GHz. A napájení jsem dal na tvrdo 1,00V místo 1,25V. U těch nižších frekvencích by to neměl být problém.
Na AC ho mám v klidu na 1GHz - 1,5 - 2Ghz podle potřeby si vezme. u toho nižšího jsem stáhnul napětí. Chce to si s tim pohrát. Když je někde chyba, tak se to asi začne padat. Já když jsem nastavil trochu něco co se mu nelíbilo tak jsem slyšel že trochu píská. Ale to jsem udělal chybu, že jsem mu snížil napětí při 2GHz na minimum :lol:

Jaký OS používáš?já mám Visty 64 Ultimate a po spuštění RM clocku mi píše že buďto nejsou nebo nemůže spustit RTC Core64 ovladače.Existuje vůbec nějaká utilita na pod- nebo přetaktování a změnu napětí pro FL90 ve Vistách 64 která funguje korektně?Prosím poraďte.

Neta76
občas se tu ukáže
Příspěvky: 50
Registrován: 14 črc 2007 20:57

FL90

Příspěvekod Neta76 » 20 srp 2007 20:35

To mi to zapojení wifiny opravdu nikdo nevyfotí. Je to práce na dvě minutky. Že vy nemůžete nikdo doma najít křížový šroubováček :lol:

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 20 srp 2007 21:02

http://youtube.com/watch?v=LP5vyxXjHuo

Je to zapojeni u EL80, u FL90 se to bude zapojovat stejne.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)



NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

Dave21
občas se tu ukáže
Příspěvky: 86
Registrován: 31 kvě 2007 11:48

Příspěvekod Dave21 » 21 srp 2007 00:09

Fachman píše:Jaký OS používáš?já mám Visty 64 Ultimate a po spuštění RM clocku mi píše že buďto nejsou nebo nemůže spustit RTC Core64 ovladače.Existuje vůbec nějaká utilita na pod- nebo přetaktování a změnu napětí pro FL90 ve Vistách 64 která funguje korektně?Prosím poraďte.


Mam XP takže nepomůžu, něco si najdi někde na fórech.
FL90, C2D 7300 2.0 GHz, GeForece 8600 GT 256MB, 2 GB RAM, 160 GB Seagate 5400 rpm

klaudaz
občas se tu ukáže
Příspěvky: 36
Registrován: 12 črc 2007 21:57

Příspěvekod klaudaz » 21 srp 2007 23:18

ahoj, potreboval bych poradit ohledne CNP panelu:
1. Jak je ta samolepka velka?
2. Je nejak zapustena, nebo je povrch notebooku hladky?
3. jake ma rozmery viko ntb minus zaobleny hrany(protoze si chci navrhnout vlastni samolepku, tak aby se dala rovne nalepit)?

Predem dekuji za odpoved ;-)

kubino
chodí často
Příspěvky: 801
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 22 srp 2007 13:48

Mam mozna hloupy dotaz, daji se nekde sehnat gumovy nozicky co sou vespod sasi? Mam notas na drevenym stolu a jak obcas posunuju notebook tak uz zacinaj byt osoupany.

Dave21 píše: Mam XP takže nepomůžu

Dave21, prosim te, jaky pouzivas verze ovladacu chipsetu a grafiky? Ja mam totiz problem s prehravanim avi souboru (dx50) a podeziram ovladace. Zkousel jsem je z VBI i z Bizcomu i z laptop2go, ale bez efektu.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 22 srp 2007 15:24

kubino: to je zalezitost kodeku.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)



NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

scooti
chodí sporadicky
Příspěvky: 16
Registrován: 07 črc 2007 11:36

driver vga

Příspěvekod scooti » 22 srp 2007 16:44

zdravim,
neviete o nejakom fajn ovladaci na grafiku... mam instalovany 101.08 pre xp, ale nejako nie je stabilny.. uz asi 2-3 krat po zatazeni grafiky (cad, video) spadol win do modrej obrazovky s chybou odkazujucou na dll-ko nv4, takze to bude asi v grafike. Prave teraz taham novy driver 101.28 no zdaju sa mi tie ovladace take nejake nevyladene. Nenaslo by sa nieco stabilnejsie? Ak aj pridem o vykon v hrach cca -10fps nevadi, aj tak nehram hry.
Vopred vdaka za kazdu radu

cumulangma
občas se tu ukáže
Příspěvky: 67
Registrován: 19 črc 2007 10:13

Příspěvekod cumulangma » 22 srp 2007 17:37

zdravim..chtel jsem se zeptat, jak mate vyreseny pripojeni k internetu..jelikoz FL90 nema PCMCIA slot, tak tam asi nemuzu pouzit kartu jednoho z mobilnich operatoru,ze???

hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 22 srp 2007 18:01

cumulangma píše:zdravim..chtel jsem se zeptat, jak mate vyreseny pripojeni k internetu..jelikoz FL90 nema PCMCIA slot, tak tam asi nemuzu pouzit kartu jednoho z mobilnich operatoru,ze???


PCMCIA slot sice nema ale ma Express Card a na to karty od mobilnich operatoru taky jsou. Teda aspon T-mobile ji v nabidce ma.


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti