COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Re: fl90

Příspěvekod hugo45 » 15 srp 2007 18:30

tydyt píše:hoši tak jestli chcete nakupovat tak kupujte ze slovenska:)...treba..................http://akcia.predajpc.com/?Mode=Sti&Sti ... 2.....kdyz si to slozite mate to same co tady levnejsi nejmene o 10000.....procesor C2D T700 2.23Ghz....ram 4096...grafika NVGF 8600M GT...no zkuste na to mrknout ja myslim ze to stoji za to


Hele a precetl sis to dobre? Vzhledem k tomu ze to je jen sasi tak ta cena je uplne normalni. Potrebne dokupit:
-procesor
-pamet
-pevny disk

Zacker
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 285
Registrován: 18 dub 2007 21:58

Re: fl90

Příspěvekod Zacker » 15 srp 2007 20:28

Však píše
tydyt píše: ... kdyz si to slozite ...
takže z toho vyplývá, že počítá s nákupem dalších komponent.

Navíc ta cena je v SK (i když dnes už ty rozdíly nejsou tak velké)

Osobně bych ale slovenskou klávesnici nechtěl :)

hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 15 srp 2007 21:08

A jo pardon, nejak mi to nedoslo kvuli te sleve 10tis, Omlouvam se

krallik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 28 kvě 2007 12:33
Bydliště: Heydukova 1061, Starý Plzenec 33202
Kontaktovat uživatele:

dotaz

Příspěvekod krallik » 15 srp 2007 21:20

Premyslim, jestli koupit starou { limited edition ] verzi FL90tky kvuli rozliseni . .nebo si pockat na noou .. rozliseni 1400xXXX { predpokladam, ze to je nativni rozliseni, ktere pokud zmensim obraz se rozostri - coz je bohuzel "nepripustne" ] . . mi brutalne nevyovuje .. doted jsem delal grafiku na vaiu s 1024x768 a byl jsem naprosto spokojen .. tohle by me znicilo oci .. ale vadi mi zadni CNP { imho nevkus } .. proto se chci zeptat lidi tady co uz ho maj doma .. myslite, ze by se ten CNP panel dal nejak elegantne sundat, aby nebylo videt, ze tam kdysi bylo neco takoeho? diky moc

gomigg
občas se tu ukáže
Příspěvky: 61
Registrován: 24 dub 2007 16:22

Příspěvekod gomigg » 15 srp 2007 21:27

kousek nad tebou v prispevku to ma nekdo vyfovene bez CNP panelu ...ale newim me se to zda jako velka skoda to sundavat...

jolinarcz
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 15 srp 2007 21:36

Příspěvekod jolinarcz » 15 srp 2007 21:40

lidicky taky uvazuju ze bych si poridil ten FL90 ale este by me zajimalo jestli ma nejaky vliv na dobu jakou to vydrzi jestli si tam dam disk s 5400ot. anebo 7200. Jestli to nema zadny vliv na výdrz tak je 7200ot jasny ale zas na druhou stranu bych uvítal aby to vydrzelo co nejdil :D

a tez nevite nahodou nekdo kdy my mel vyjit ten novy typ toho FL90? nekde jsem tu cetl ze by mel mit rozliseni 1440*xxxx :)
Naposledy upravil(a) jolinarcz dne 15 srp 2007 21:51, celkem upraveno 1 x.

tydyt
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 14 srp 2007 12:24

Re: fl90

Příspěvekod tydyt » 15 srp 2007 21:47

hugo45 píše:
tydyt píše:hoši tak jestli chcete nakupovat tak kupujte ze slovenska:)...treba..................http://akcia.predajpc.com/?Mode=Sti&Sti ... 2.....kdyz si to slozite mate to same co tady levnejsi nejmene o 10000.....procesor C2D T700 2.23Ghz....ram 4096...grafika NVGF 8600M GT...no zkuste na to mrknout ja myslim ze to stoji za to


Hele a precetl sis to dobre? Vzhledem k tomu ze to je jen sasi tak ta cena je uplne normalni. Potrebne dokupit:
-procesor
-pamet
-pevny disk



ale hosanku to je ve slovenskych korunach:P...takze na ceske to vychazi to sasi asi na 11 000 a celkove kolem 20000 tisic takze asi ty neumis cist ze je to sk stranka:)

tydyt
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 14 srp 2007 12:24

Příspěvekod tydyt » 15 srp 2007 21:56

no kdyz sme u toho....jaky je vlastne rozdil mezi ceskou a slovenskou klavesnici? a kdyz jim zavolas tak by ti tam meli dat ceskou :).

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 15 srp 2007 23:20

Ta slovenska ma myslim takovy ty SK vychytavky jako lˇatd ...

tydyt
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 14 srp 2007 12:24

Příspěvekod tydyt » 15 srp 2007 23:26

takze skoro zadny rozdil ne?

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 15 srp 2007 23:34

no ja osobne davam prednost ů pred lˇ :lol:

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 16 srp 2007 00:56

Tak treba tady http://anacomp.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=26024 je nabouchanej ten FL90 a je é 4000,- levnejsi nez na notebooknamiru.cz
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)

NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

JA

Příspěvekod JA » 16 srp 2007 17:18

nevim jestli to tu uz bylo receno, ale jak dlouho vydrzi u tohoto notebooku baterka pri klasicke praci - tj pri psani v nejakem textovem editoru popripade prace v nejakem grafickem programu (Photoshop) ?

Dave21
občas se tu ukáže
Příspěvky: 86
Registrován: 31 kvě 2007 11:48

Příspěvekod Dave21 » 16 srp 2007 18:23

Tak já si pohrál s RM clock a podtaktoval procák a ubral napájení. S tím že jsem měl jas monitoru na max. zapnutou wifinu s netem tak mi vydržel 1:55. Tipuju, že bez wifiny s prací ve wordu a s menším jasem bys přes 2hod vytáh v klidu. Jinak jsem ho podtaktoval i na AC a je na něm pár stupnů míň takže větrák už nezapíná vůbec :)
FL90, C2D 7300 2.0 GHz, GeForece 8600 GT 256MB, 2 GB RAM, 160 GB Seagate 5400 rpm

JA

Příspěvekod JA » 16 srp 2007 19:15

Dave21 píše:Tak já si pohrál s RM clock a podtaktoval procák a ubral napájení. S tím že jsem měl jas monitoru na max. zapnutou wifinu s netem tak mi vydržel 1:55. Tipuju, že bez wifiny s prací ve wordu a s menším jasem bys přes 2hod vytáh v klidu. Jinak jsem ho podtaktoval i na AC a je na něm pár stupnů míň takže větrák už nezapíná vůbec :)


ok diky za odpoved :)


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti