COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
DRTIC=)
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 03 črc 2007 14:56

Příspěvekod DRTIC=) » 03 srp 2007 10:56

2 crag: ja som ho objednaval od zero.sk a v 3d marku pise ze mam grafiku gt :wink:

Neta76
občas se tu ukáže
Příspěvky: 50
Registrován: 14 črc 2007 20:57

Příspěvekod Neta76 » 04 srp 2007 10:03

Poradíte prosím někdo, co to je v tom správci zařízení, nic mne nenapadá.
Obrázek
Díky

Dave21
občas se tu ukáže
Příspěvky: 86
Registrován: 31 kvě 2007 11:48

Příspěvekod Dave21 » 04 srp 2007 10:10

FL90, C2D 7300 2.0 GHz, GeForece 8600 GT 256MB, 2 GB RAM, 160 GB Seagate 5400 rpm

Neta76
občas se tu ukáže
Příspěvky: 50
Registrován: 14 črc 2007 20:57

Příspěvekod Neta76 » 04 srp 2007 10:51

Díky. Teď ještě prosím poraď, které drivery stáhnout pro ACPI z download area.

Izmail
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 110
Registrován: 11 dub 2007 15:56

Příspěvekod Izmail » 04 srp 2007 18:12

Neta76 píše:Poradíte prosím někdo, co to je v tom správci zařízení, nic mne nenapadá.
Spusť Správce zařízení, na "neznámém zařízení" pravým tlačítkem Vlastnosti, na záložce "Podrobnosti" a napiši mi sem řetězec znaků "ID instance zařízení". Jinak neni to nahodou Robson modul?
Kazdopadne jsem zapomel nainstalovet nejake ovladace.

Neta76
občas se tu ukáže
Příspěvky: 50
Registrován: 14 črc 2007 20:57

Příspěvekod Neta76 » 04 srp 2007 20:28

Izmail píše:napiši mi sem řetězec znaků "ID instance zařízení".


Jediné ID hardwaru je tam tohle:
ACPI\CPL0002
*CPL0002

Takže snad je to co jsi myslel, akorát je to co na obrázku. Jinak Robson nemám. Mám tam pouze tohle:
Compal FL90 15.4'', S-ATA, SuperMulti, GF 8600GT 256MB Santa Rosa LE
IntelR CoreT 2 Duo Processor T7300, BOX 2.00GHz, 800MHz FSB, 4MB L2
Kingston 1 GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL5.0 (5-5-5) SO-DIMM
Kingston 1 GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL5.0 (5-5-5) SO-DIMM
SEAGATE Momentus 120GB, 7200ot., S-ATA-II, 8MB, 2.5", NCQ
Compal Bluetooth modul pro řadu HGL3x/HEL8x/FL9x

Instaloval jem ovladače na chipset, vga, audio, touchpad, lan, cardreader, BT, camera a to je tak asi vše. Tak fakt nevím. Díky.

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 04 srp 2007 20:59

Neta76: A nebo tam ten Robson je, ani nevis. :lol:
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)

NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

Neta76
občas se tu ukáže
Příspěvky: 50
Registrován: 14 črc 2007 20:57

Příspěvekod Neta76 » 04 srp 2007 21:04

Jo tak to bynebylo špatné, akorát jsem ho v konfigurátoru nezadával.

Izmail
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 110
Registrován: 11 dub 2007 15:56

Příspěvekod Izmail » 04 srp 2007 22:38

A nemuze to byt nahodou WIFI ??

Neta76
občas se tu ukáže
Příspěvky: 50
Registrován: 14 črc 2007 20:57

Příspěvekod Neta76 » 05 srp 2007 08:48

Nemám wifi :oops: Asi stáhnu všechny ovladače od vbi pro vistu32 a budu zkoušet co se chytí.

Filippo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 20 čer 2007 21:15

procesor & paměť

Příspěvekod Filippo » 05 srp 2007 14:56

Dobrej, rozhoduju se mezi procesorem T7300 a T7500, dale pak mezi pameti 1&1 nebo 1&2...... Pls, poradte!! Ve zbytku mam jasno a rad bych objednal uz co nejdriv, diky predem.. Jo jinak jedna se o FL90, takze grafarna 8600GT 256MB...

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Re: procesor & paměť

Příspěvekod Crabik » 05 srp 2007 15:54

Filippo píše:Dobrej, rozhoduju se mezi procesorem T7300 a T7500, dale pak mezi pameti 1&1 nebo 1&2...... Pls, poradte!! Ve zbytku mam jasno a rad bych objednal uz co nejdriv, diky predem.. Jo jinak jedna se o FL90, takze grafarna 8600GT 256MB...


Kdyz si muzes dovolit dat penize za lepsi procesor, tak proc ne? Taky zalezi, co na tom chces delat. Obecne ale procesor uz neni tak podstatny jako drive a za usetrene penize si muzes koupit kvalitnejsi vybavu k notebooku. Co se tyce RAM, tak je lepsi 2x1. 1x2 muzes mit pro pripad, ze budes chtit pozdeji upgradovat na 4GB RAM.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)



NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

Filippo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 20 čer 2007 21:15

Příspěvekod Filippo » 05 srp 2007 16:02

K tem RAM... slo mi o to, jestli je mozna taky varianta 1GB a 2GB - proste tri celkem, bylo by to v dualu (mozna) a kompromis mezi 4GB a 2GB je na svete, jen nevim, jestli to treba neni uplna kravina, jestli by se to nak vzajemne nebrzdilo nebo jestli to je treba vubec mozny... Proste sem o tom este neslysel a to me desi.. :)

K tem procesorum, je mi jasny, ze drazsi je asi lepsi, nevim ale jak moc bych ten lepsi treba vyuzil, nebo jak moc koresponduje/nekoresponduje rozdil v cene a rozdil ve vykonu...
Jestli sem to dobre pochopil, ty bys koupil spis T7300...?? Jo a co treba si myslel tema doplnkama??

prima-men

Příspěvekod prima-men » 05 srp 2007 17:09

Taky jsem nad tím přemýšlel, ale třeba na notebookynamiru.cz, tam si 3GB RAM dát nemůžeš. Tak já asi půjdu do 4GB RAM.

To taky nevim, jestli ho využiješ.. :) Ale místo rychlejšího procesoru si za ty dva tisíce můžeš koupit třeba brašnu, nebo zdroj do auta a nebo třeba 9-ti článkovou baterii. A ještě by ti něco zbylo. :) Třeba na ten Robson modul, ale co jsem tu s ním četl ty lapálie, tak i když se na to přišlo, nevím, jestli by byl k něčemu, pokud by byly 4GB RAM. :lol:

Filippo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 20 čer 2007 21:15

Příspěvekod Filippo » 05 srp 2007 17:35

To je ale trochu divny, ze na www.notebooknamiru.cz (notebooknamiru.cz) kombinace davajici celkem 3GB nejde a na www.vbi.cz (vbi.cz) to jde.. Napada me, jedno z toho je spatne?? Ale ktery??

A co bylo s Robsonem?? Sem s nim pocital uz tak nak najisto...

Jinak 2:0 pro T7300 zatim, jestli sem to dobre pochopil...??


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host