COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
prima-men

Příspěvekod prima-men » 25 črc 2007 21:40

Neta76 píše:Na 99% tam bude záslepka:
Jee, to mi spadl šutrak ze srdce. 8) :oops:

spoofan

Příspěvekod spoofan » 25 črc 2007 22:13

nemohol by tu niekto napisat, ake su teploty? bez zataze a s maximalnou zatazou? dost by ma to zaujimalo :) dakujem

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 25 črc 2007 22:31

mam pustenej notas od cca 18 hodin a od osmi sem na netu.
teplota CPU: 51 stupnu , GPU: 62 stupnu , hadr: 44 stupnu - dle everestu... neni tady zadne horke misto ktere by bylo neprijemne. takze v pohode... kdyz pudu hrat WoW tak potom napisu az skoncim jake budou potom...
EDIT: pri zatezi CPU: 63 stupnu, GPU: 73 stupnu, hadr: 47 stupnu
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

kubino
chodí často
Příspěvky: 801
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 26 črc 2007 08:06

Nevite na co sou drivery TPM? Zkousel jsem je tam dat, ale neslo to.
A jeste, u ovladacu na webcameru je nejaky adresar "snp2uvc". Je tam jeden exe soubor, ale kdyz ho spustim nic to nedela.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

U_Phone

Příspěvekod U_Phone » 26 črc 2007 11:32

Taky jsem sháněl co je to TPM a zjistil jsem, že je to čip v PC na ochranu, jenže v FL90 bysme ho hledali marně...ty ovladače jsou zbytečný stejně jako na čtečku prstů. Jinak ten soubor mi taky nejde spustit a fakt nevim vo co go

Mischell88
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 10 črc 2007 09:26
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod Mischell88 » 26 črc 2007 12:57

Jak sem se tak dival na fotky, vy co mate FLko, tak vam taky vzadu presahuje ta baterka. Me se to moc nelibi, a nebo je to ta 9-ti clankova?

kulhos
občas se tu ukáže
Příspěvky: 63
Registrován: 22 čer 2007 20:33

Příspěvekod kulhos » 26 črc 2007 13:06

ta 6-ti clankova nepresahuje.

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 26 črc 2007 16:42

U_Phone: TPM je zbytecnost. Na ochranu dat nepotrebujes mit cip. To vyresis softwarove a bude to mene otravne.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)

NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

spoofan

Příspěvekod spoofan » 26 črc 2007 19:33

to skejpa: dakujem, uvazujem o kupe tohto notebooku, takze som chcel vediet, ci to nahodou nebude moc hriat :)
Naposledy upravil(a) spoofan dne 26 črc 2007 20:37, celkem upraveno 1 x.

PaiN
chodí sporadicky
Příspěvky: 14
Registrován: 27 čer 2007 23:12

Příspěvekod PaiN » 26 črc 2007 20:14

Dave21 píše:Mám problém s rou Rainbow Six Vegas: Po různě dlouhých intervalech dochází ke krátkému zaseknutí, objeví se modrá obrazovka (bohužel je hustě popsaná a nestíhám to přečíst, protože se objeví na krátko) a pak se komp restartuje. Stihl jsem snad přečístněco o hardwaru, ovladačích či BIOSu. Prostě to asi dává takovou tu universální hlášku. Kontaktovat svýho výrobce a tak. Nevíte čím by to mohlo být? Přehřátí grafiky? Procesor má v zátěži kolem 70-75 stupňů. AZatím to nijak extra nevadí, dělá to jen tahle hra. Ovladače mám aktuální.


možna to bude crackem :lol: :lol: :lol:
FL90, C2D 7300 2.0 GHz, GeForce 8600M GT 256MB, 3 GB RAM, 120 GB Fujitsu 5400 rpm

U_Phone

Příspěvekod U_Phone » 26 črc 2007 20:42

Crabik píše:U_Phone: TPM je zbytecnost. Na ochranu dat nepotrebujes mit cip. To vyresis softwarove a bude to mene otravne.

To jsem taky nikdy netvrdil :) ...v booku to nemam, tak to neřešim a je mi v podstatě fuk co to dělá nebo umí. Teď bych ale potřeboval poradit s něčim jinym...ty dvě tlačítka vpravo...můžu to mačkat jak chci, ale vůbec nic se neděje :) ...nejsou na to třeba nějaký ovladače? Neví někdo?

Arcon

Robson

Příspěvekod Arcon » 26 črc 2007 23:53

Neprisel uz nekdo jak rozjet Robson modul kdyz mate vykrcnik ve spravci zarizeni? neco krome preinstalace windows :?

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 27 črc 2007 00:01

U_Phone píše:To jsem taky nikdy netvrdil :) ...v booku to nemam, tak to neřešim a je mi v podstatě fuk co to dělá nebo umí. Teď bych ale potřeboval poradit s něčim jinym...ty dvě tlačítka vpravo...můžu to mačkat jak chci, ale vůbec nic se neděje :) ...nejsou na to třeba nějaký ovladače? Neví někdo?


mam stejny problem...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

Kedlub
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 06 kvě 2007 15:39

Příspěvekod Kedlub » 27 črc 2007 07:24

skejpa píše:
U_Phone píše:To jsem taky nikdy netvrdil :) ...v booku to nemam, tak to neřešim a je mi v podstatě fuk co to dělá nebo umí. Teď bych ale potřeboval poradit s něčim jinym...ty dvě tlačítka vpravo...můžu to mačkat jak chci, ale vůbec nic se neděje :) ...nejsou na to třeba nějaký ovladače? Neví někdo?


mam stejny problem...


Na jedno musí bejt nainstalovaná utilita Smart Batery a druhé tlačítko jde zmáčknout jenom když je noťas vypnutej - pustí šťávu do USB, aniž by byl zapnutej

Kedlub
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 06 kvě 2007 15:39

Re: Robson

Příspěvekod Kedlub » 27 črc 2007 07:27

Arcon píše:Neprisel uz nekdo jak rozjet Robson modul kdyz mate vykrcnik ve spravci zarizeni? neco krome preinstalace windows :?


Technik mi zarytě tvrdí že reinstalací se vše vyřeší - kecá :D ptz. jsem to reinstaloval asi 4x. Prostě Intel a Mrkvosoft nemaj vyřešenou podporu modulu v x64 Vistách.


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti