COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
kulhos
občas se tu ukáže
Příspěvky: 63
Registrován: 22 čer 2007 20:33

Příspěvekod kulhos » 07 črc 2007 16:33

no ja mam tuhle sestavu-vrele doporucuju. na vyber v konfiguratoru 9-ti clankovou barerku nemaj ale snad se nkde sehnat da. Je to fakt supr notas-pevny, vykony, pekny, tichy. na tu baterku ti to pobezi prez 3 hodiny. teda podle toho co natom delas.

kAdEtT

Příspěvekod kAdEtT » 07 črc 2007 16:55

A jak je to z tou grafarnou?je to teda ta 256ka nebo 512?a kdy by teda měli být ty nový šosy?tam by měla být 512 ne?doufám že bude i to lepší rozlišení

krallik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 28 kvě 2007 12:33
Bydliště: Heydukova 1061, Starý Plzenec 33202
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod krallik » 07 črc 2007 18:38

jeste by to chtelo, aby to zaclo prodavat vic lidi . .aspon ta TS-Bohemia, protoze zatim se mi to zda furt jeste drahy a nechci si ho koupit a pak se dozvedet o dva tejdny dyl,ze se dal sehnat o 7000 levneji

cub

Příspěvekod cub » 08 črc 2007 06:40

jak je to RAMkama?? Podporuje FL 90 maximálně 2 GB nebo 4 GB RAM? Na VBI píšou že maximální kapacita pamětí je 2 GB RAM :(

secret

Příspěvekod secret » 08 črc 2007 06:46

jsem už rozhodnutej pro FL 90ku a tohle by mě taky zajímalo .. jakou max velikost pamětí tahle šasi podporuje? Mylím že tady někdo psal že 4 GB ale na vbi píšou jenom 2 GB. Jak to teda je?

Kedlub
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 06 kvě 2007 15:39

Příspěvekod Kedlub » 08 črc 2007 07:03

Všechny chipsety Intel Centrino Santa Rosa podporuje max. 4GB

cub

Příspěvekod cub » 08 črc 2007 07:38

to jsem chtěl slyšet ... jdu kupovat :lol:

cub

Příspěvekod cub » 08 črc 2007 07:44

Kedlub píše:Všechny chipsety Intel Centrino Santa Rosa podporuje max. 4GB


ale tak proč na VBI technyckých specifikacích FL 90ky je že podporuje max 2 GB?? Myslíte že je tam chyba?

lukowicz
občas se tu ukáže
Příspěvky: 44
Registrován: 24 čer 2007 10:25
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lukowicz » 08 črc 2007 08:59

cub píše:
Kedlub píše:Všechny chipsety Intel Centrino Santa Rosa podporuje max. 4GB


ale tak proč na VBI technyckých specifikacích FL 90ky je že podporuje max 2 GB?? Myslíte že je tam chyba?

Ale zase jak jsi na hlavní stránce VBI, tak v reklamě nahoře na nové šasi je napsáno 4GB což je ale pravda, protože Santa Rosa podporuje 4GB.
A určitě tam mají chybu.
Myslím si že ani v konfigurátoru by to nenabízelo 2x 2GB RAM.

kubino
chodí často
Příspěvky: 800
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 08 črc 2007 10:52

Heresiarch píše:Nevíte někdo, jak je na tom FL90 s připojením k nějakému většímu LCD monitoru? DVi ta, chybí, tak jestli to vůbec nějak jde ... Díky


Pripojuju se k dotazu. Umi notebook zobrazit pres vga vystup jiny rozliseni a pomer stran nez ma jeho lcd? Chtel bych ho pouzivat jako nahradu desktopu s vetsim externim monitorem.

Adam Škamrala
občas se tu ukáže
Příspěvky: 73
Registrován: 02 črc 2007 22:31
Bydliště: Fryšták/Brno

Příspěvekod Adam Škamrala » 08 črc 2007 11:02

kulhos píše:no ja mam tuhle sestavu-vrele doporucuju. na vyber v konfiguratoru 9-ti clankovou barerku nemaj ale snad se nkde sehnat da. Je to fakt supr notas-pevny, vykony, pekny, tichy. na tu baterku ti to pobezi prez 3 hodiny. teda podle toho co natom delas.


Tak na http://www.vbi.cz u FL90 v konfigurátoru již nabízí 9ti článkovou baterii.
Naposledy upravil(a) Adam Škamrala dne 08 črc 2007 11:03, celkem upraveno 1 x.

kAdEtT

Příspěvekod kAdEtT » 08 črc 2007 11:03

Spiš by se hodilo,kdyby se tam hodily dva hadry,ptž mě 160 nebude jen tak stačit a 200 je zas pomalá,tak si budu muset dokupovat i něco externího

Adam Škamrala
občas se tu ukáže
Příspěvky: 73
Registrován: 02 črc 2007 22:31
Bydliště: Fryšták/Brno

Příspěvekod Adam Škamrala » 08 črc 2007 11:07

kAdEtT píše:Spiš by se hodilo,kdyby se tam hodily dva hadry,ptž mě 160 nebude jen tak stačit a 200 je zas pomalá,tak si budu muset dokupovat i něco externího


Podle mě v tom 15,4" notebooku už moc místa nezbýva pro další HDD, navíc tento problém ti může vyřešit přenosný FireWire disk.
Já to tak chystám, důležité věci na notebooku, ostatní na nějakém externím disku.

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 08 črc 2007 12:55

no tak uz sem FL90 objednal. (T7500,2x1GB RAM,7200ot.G). sem zvedavej na tu grafiku. chci na tom taky hrat a 512MB by potesilo :D uvidim este jak ta baterka a kdyztak ji dokoupim zvlast... displej mi snad vadit nebude jen me zarazila ta dira na "ctecku prstu" - je fakt znatelna "dira do šasi" ? nebo to ani neni moc poznat ??? at je to tak nebo onak tan notas si stejne koupim :) joo a este sem se chtel zeptat. Objednal sem si 2x1GB RAM proto, aby mi slapali v dualu (vyssi vykon). budou tak pracovat, ze jo ? :D ja jen ze bych si jinak poridil samostatnou 2GB RAM - ikdyz uz nevim jestli se to da este zmenit. ale maji to jeste v servisu no, cekaj na procik...

Jimmy
občas se tu ukáže
Příspěvky: 33
Registrován: 15 kvě 2007 23:31

Příspěvekod Jimmy » 08 črc 2007 13:54

dal jsis k němu robson modul?? nabízejí ho za cca 600kč, tak mě zajímá, jestli se to vyplatí a jestli je vůbec možné ho tam namontovat, když dva sloty zaberou wifi a bluetooth :?:


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host