COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
Quest
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 27 pro 2007 23:44

Příspěvekod Quest » 03 říj 2008 19:26

Swal: pořid si třeba Rivatuner a tam to nastav na hodnoty, který chceš aby grafika měla pod jednotlivejma režimama.

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 06 říj 2008 08:11

na 4umocguru.cz je návod na ten rivatuner
Naposledy upravil(a) Gizmo_CZ dne 12 úno 2009 22:56, celkem upraveno 1 x.
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)

2: Asus Z50X

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 06 říj 2008 23:00

ake pouzivate ovladace na grafiku ja som ostal na 169.09 potom som uz prestal sledovat situaciu a teraz si chcem zahrat novy Crysis tak chcem nech to ide co najlepsie
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 07 říj 2008 02:34

178.13 - zatim jedou krasne
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 07 říj 2008 12:54

a taka otazka prepinaju sa ti graficke rezimy ked odpojis NB od napajania? A este ma napadlo ze v novych ovladacoch je aj podpora physx. Cize ked i zapnem physx tak mozem pocitit aj zvysenie vykonu, alebo prave naopak znizi sa mi o nieco fps?
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 07 říj 2008 14:17

physx mam zaple a vykon je podle me porad stejny... jinak kdyz odpojim adapter tak sice zustane stejny profil napajeni ale podle me dojde k citelnemu oslabeni vykonu. nevim jak tohle obejit...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 07 říj 2008 14:22

tak stym si neviem dat rady ani ja, viem ze na baterke sa zapne max. low power 3D ale perfmance sa nezapne nikdy

vsimol som si na stranke laptopvideo2go.com su normalne ovladace a este nejake CUDA aky je medzi nimy rozdiel?
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

Blend
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 19 říj 2007 15:47

Příspěvekod Blend » 10 říj 2008 11:03

to danno ja som predvcerom nahodil 178.15 lebo v 178.13 som mal problem s nastavovanim urovne farebnosti a som spokojny idu super ...
Compal FL90, GeForce 8600GT 256MB, Intel® Core2Duo T7500 2.2GHz, Kingston 2 x 1GB 667MHz DDR2, SEAGATE Momentus 160GB 7200rpm S-ATA-II 8MB, Intel PRO/Wireless 4945ABG LAN, Bluetooth, Robson Modul 1GB, Win 7

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 10 říj 2008 14:59

tie ovladace mam uz nahodene 4 dni a niesom moc snimy spokojny mam taky pocit akoby ventilator nepracoval naplno pri plnej zatazi, asi skusim este nejake ine
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 10 říj 2008 15:25

ktery ? 13 nebo 15 ?
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

eriqx

RAM 1*2GB + 1*1GB

Příspěvekod eriqx » 02 lis 2008 13:56

chcem sa opytat ci ma niekto FL90 s 3GB RAM a idu mu v dual channeli resp. Flex memory mode.
Viem ze Intel ma aj asynchronny dual channel ale neviem ci to podporuje aj chipset PM965 na FL90.

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 07 lis 2008 08:58

dual naprosto bez problémů ale mám stejné ramky - serii nevím jak by to bylo s rozdílnýma ramkama
Naposledy upravil(a) Gizmo_CZ dne 12 úno 2009 22:58, celkem upraveno 1 x.
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)



2: Asus Z50X

sopeto
chodí sporadicky
Příspěvky: 16
Registrován: 04 zář 2008 22:52

Příspěvekod sopeto » 10 lis 2008 14:48

- chcem sa opytat ohladne fanu
- ventilator sa dost casto zapina- napriklad teraz len surfujem a je zapnuty pritom teplota je 50-52stupnov a ked som vbehol do registrov a hladal jednu polozku tak sa este zrychlil
- uz ma to nebavi pocuvat ten ventilator pri surfovani....neda sa to nejak nastavit alebo v com to je

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 11 lis 2008 03:07

je to normalni. dela to tak vetsina notebooku s dobrou dedikovanou grafickou kartou. FL90 ma chlazeni dobre. jedine mozne reseni je si to nejak nastavit prez program regulace otacek ale co sem tak zkousel tak zatim nic nespolupracovalo s vetrackem (speedfan apod)... jinak me je to jedno. nevadi mi to.
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Re: RAM 1*2GB + 1*1GB

Příspěvekod skejpa » 11 lis 2008 03:09

eriqx píše:chcem sa opytat ci ma niekto FL90 s 3GB RAM a idu mu v dual channeli resp. Flex memory mode.
Viem ze Intel ma aj asynchronny dual channel ale neviem ci to podporuje aj chipset PM965 na FL90.


tohle sem uz taky jednou resil a myslim ze to funguje (napr. kingston 2GB + kingston 1 GB totozne frekvence, Cl a nejlepe i vyroby). kazdopadne jsou vzdycky lepsi 2 totozne pameti protoze tam je jistota...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti