COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
Blend
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 19 říj 2007 15:47

Příspěvekod Blend » 17 srp 2008 12:41

nejake rozdiely medzi 16 a 18 verziou BIOSu????????
Compal FL90, GeForce 8600GT 256MB, Intel® Core2Duo T7500 2.2GHz, Kingston 2 x 1GB 667MHz DDR2, SEAGATE Momentus 160GB 7200rpm S-ATA-II 8MB, Intel PRO/Wireless 4945ABG LAN, Bluetooth, Robson Modul 1GB, Win 7

xabe
občas se tu ukáže
Příspěvky: 23
Registrován: 12 srp 2007 15:03

Příspěvekod xabe » 23 srp 2008 12:35

mam problem se samovolnym vypinanim notu.
hraji treba frontlines a po cca 10 minutach se proste not vypne bez jakekoliv priciny.
ve 3dmarku sem pustil test feature a batch size a zase samovolne vypnuti.
take se chi zeptat kde zjistim zda me funguji spravne obe jadra

Matko
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 102
Registrován: 17 srp 2007 15:25

Příspěvekod Matko » 23 srp 2008 13:46

Neviem v com bude chyba ale mam tento notebook uz skoro 1 rok a este ani raz sa mi nevypol.
HP Compaq Mini 311, Nvidia ION, Intel Atom N270 1,6Ghz, 2GB RAM, HDD 250GB 7200RPM + Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 + Microsoft Windows 7 Home Premium.

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 23 srp 2008 14:49

xabe: Asi blbý dotaz, ale co teplota? Mám ho už celkem dlouho a nevypl se ani jednou, je to jediná možnost, co mě zatím napadá.
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

Matko
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 102
Registrován: 17 srp 2007 15:25

Příspěvekod Matko » 24 srp 2008 21:56

Trochu mimo temy ale uvedomil som si po roku pouzivania ze mi tento NTB uplne vyhovuje a keby som sa mal rozhodnut este raz tak by som ho zase zobral a ak bude VBI existovat ked si budem opat vyberat NTB tak zase zoberem VBI aj ked uz urcite nejake mensie.
HP Compaq Mini 311, Nvidia ION, Intel Atom N270 1,6Ghz, 2GB RAM, HDD 250GB 7200RPM + Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 + Microsoft Windows 7 Home Premium.

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 25 srp 2008 20:32

xabe píše:mam problem se samovolnym vypinanim notu.
hraji treba frontlines a po cca 10 minutach se proste not vypne bez jakekoliv priciny.
ve 3dmarku sem pustil test feature a batch size a zase samovolne vypnuti.
take se chi zeptat kde zjistim zda me funguji spravne obe jadra


Opravdu zkontroluj teplotu při hraní, popř zanesení větráku a jestli nehraješ se zakrytým výfukem nebo na nerovném povrchu (peřina). Vidím to z 90% na teplotu
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 29 srp 2008 08:57

Kluci mám menší problém. Co to je, když se mi na notebooku zničehož nic objeví modrá obrazovka a v levém horním rohu je pouze napsáno:

System stop
Memory paryty error

Zkoušel jsem projet memtestem paměti nechal jsem to jet 5h a vše je v pořádku? Dělá to sem tam nepravidelně a je jedno jestli jedu zrovna v 2D nebo v 3D. Tohle to dělá tak 1 do týdne někdy ani to ne - prostě občas.

1Gb Kingstone PC2 5300
2Gb Kingstone PC2 5300

Přetaktovaná pouze grafika 580/420MHz
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)

2: Asus Z50X

U_Phone

Příspěvekod U_Phone » 29 srp 2008 12:50

Gizmo_CZ píše:Kluci mám menší problém. Co to je, když se mi na notebooku zničehož nic objeví modrá obrazovka a v levém horním rohu je pouze napsáno:

System stop
Memory paryty error

Zkoušel jsem projet memtestem paměti nechal jsem to jet 5h a vše je v pořádku? Dělá to sem tam nepravidelně a je jedno jestli jedu zrovna v 2D nebo v 3D. Tohle to dělá tak 1 do týdne někdy ani to ne - prostě občas.

1Gb Kingstone PC2 5300
2Gb Kingstone PC2 5300

Přetaktovaná pouze grafika 580/420MHz

Ještě bych pro jistotu projel memtestem každou zvlášť...a hodil by se ještě kod chyby (0x000000..)

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 29 srp 2008 13:33

to je právě to že žádný kod chyby nebyl!! Bylo tam jen to co jsem napsal jinak čistá modrá obrazovka! Žádný výpis atd!! jen:

System stop
Memory paryty error
je to divný! Co mám notebook tak se to stalo už cca 4x! S toho tento rok 3x!
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)



2: Asus Z50X

Carverman
občas se tu ukáže
Příspěvky: 25
Registrován: 03 zář 2007 20:02

Čtečka a nový firefox

Příspěvekod Carverman » 01 zář 2008 12:04

Ahoj!
Mám problém s firefoxem a spoluprácí se čtečkou otisků prstů. Na starý verzi firefoxu mi to běhalo v pohodě, ale teď, když jsem to updatnul, tak nepracuje.
Když se podívám na nastavení toho programu na ovládání čtečky, tak tam ani firefox jako prohlížeč nainstalovanej v ntb není:/
Nevíte co s tím?
Napadá mě jenom používat starou verzi, ale nemůžu ho nikde najít, všude je jen odkaz na tu novou verzi...
Díkes Honza

mrsairus
občas se tu ukáže
Příspěvky: 56
Registrován: 15 čer 2008 12:22

Příspěvekod mrsairus » 01 zář 2008 12:53

ta citacka sa da pouzit aj na une programy , len ako vstup do profilu?
VBI COMPAL JHL90 1680x1050/ T9300 2,5Ghz / 4GB ram / 250GB 7200.3 / 9600GT 521MB / Zalman NC-1000 Silver

Carverman
občas se tu ukáže
Příspěvky: 25
Registrován: 03 zář 2007 20:02

Příspěvekod Carverman » 02 zář 2008 13:03

no myslím tím jako v prohlížeči webu jí používám místo vyplňování hesla a uživatelského jména ručně, tak jen projedu prstem, vyplní se to a hned naloguje,ale teď mi to u updatnutého firefoxu nefunguje. Nevím co s tím...
Nové ovladače? Popřípadě kde je můžu sehnat?

palituner
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 11 zář 2007 14:32
Bydliště: mezi kabelama

Příspěvekod palituner » 02 zář 2008 22:49

čtečka by si měla zjistit sama, že došlo k update nové verze FF a po restartu FF vyskočí hláška že je nutné ninstalovat pass... -> OK a jede
pokud k tomu nedošlo tak nevím
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)
Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+
Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 03 zář 2008 11:38

Gizmo_CZ píše:to je právě to že žádný kod chyby nebyl!! Bylo tam jen to co jsem napsal jinak čistá modrá obrazovka! Žádný výpis atd!! jen:

System stop
Memory paryty error
je to divný! Co mám notebook tak se to stalo už cca 4x! S toho tento rok 3x!

Tak tuto hlášku som prvýkrát zaznamenal minulý týždeň, keď som hral Gears Of War, cca po 2-3 hodinách hrania.Nasledoval reset (vypnutie). Potom už išlo všetko ok. Pamate mám 2x Samsung M4 70T2864DZ3-CE6 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) --->toto hlási Everest, aj keď papierovo mám Kingstony

sopeto
chodí sporadicky
Příspěvky: 16
Registrován: 04 zář 2008 22:52

Příspěvekod sopeto » 04 zář 2008 22:55

- viem ze je tu vela o tom pisane ale zajtra dojde book a nemam cas vsetko citat ale potrebujem ovladace na grafu
- ktore odporucate vy a ak by sa dalo tak pls link na stiahnutie
- viem ze je laptopvideo2go ale fakt nemam cas citat a hladat
- proste ty co maju compal fl90 ktore ovladace sa vam najviac osvecili


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů