COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
palituner
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 11 zář 2007 14:32
Bydliště: mezi kabelama

Re: nvidia INF file

Příspěvekod palituner » 15 črc 2008 12:53

to:Hrnco

Ano každý ovladač má svů modifikovaný soubor .INF
Všechny ovladače a .INF soubory najdeš zde: http://www.laptopvideo2go.com/forum/

Postup:
1. Stáhnout driver a extrahovat (dvojklik)
2. Stáhnout modded .INF (je na stejné stránce jako driver) a nahradit jím původní .INF v extrahované složce
3. Nainstalovat a restartovat

Compalácké drivery vůbec neřeš. Ty nejlepší jsou na --www.laptopvideo2go.com/forum/
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)
Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+
Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 15 črc 2008 20:27

stahnes vsechny drivery na forum www.laptopvideo2go.com

u tech driveru sou i modded.inf a ty samozrejme prepises po rozbaleni driveru a nainstalujes...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

hrnco
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 17 čer 2007 08:45
Bydliště: Banska Bystrica / Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hrnco » 16 črc 2008 14:21

yo..diky...fachci to..len to som chcel lebo som nevedel teoriu inf-ov :)
Compal IFL90 v1, 15,4" WXGA (1280x800), Intel C2D T7300(2.0 GHz, 4MB cache), Kingston DDR2 4GB (667 MHZ), Seagate Momentus 500GB/7200RPM/SATA 2/16MB , Nvidia 8600GT (256 MB), wifi, BT, Windows 7 x64

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 20 črc 2008 10:54

Cus all.
Mám takový problém z ničehož nic se mi začal sekat notebook!. Normálně dělám ve 2D nebo koukám na film a on se hryzne ALE JEN NA TAK 5s! pak zase normálně běží dál jako by se nic nestalo?

Udělá to tak jednou dvakrát za den, někdy vůbec ne.

Teplota ve 2D CPU je cca 55"C GPU 58"C
Teplota ve 3D CPU je cca 65"C GPU 80"C (560/420MHz)
Rivatuner zničehož nic přestal detekovat správně MHz GPU! dokonce když se spustí 3D aplikace tak hlásí pottaktování GPU na 100MHz! I v 2d má přeci GPU víc! hry ale jedou naprosto v poodě! a nikdy se v nich zásek neudělal

Všechny testy 3D marky 05,06 memtest vše v pořádku i po 5h testování.


Windows XP SP3, nej ovladače, na pozadí běží jen Nod32, elantech touchpad, seagate personal firewall.

Jo a nejde ani zaboha zapnout po instalaci sp3 automatická aktualizace! teda ona zaplá je ale PC dole hlásí že nění? že by dodrbaný widle?
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)

2: Asus Z50X

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 20 črc 2008 11:19

Nejsem si jistý, ale tohle zasekávání by měl vyřešit crossflash, pokud není chyba někde jinde
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 20 črc 2008 11:27

heppma píše:Nejsem si jistý, ale tohle zasekávání by měl vyřešit crossflash, pokud není chyba někde jinde
stejným biosem nebo jiným? mám tam nejnovější 1.16
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)



2: Asus Z50X

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 20 črc 2008 11:36

Crossflash nemá s biosem nic společného, jde a flash mechaniky. Někde se to tu řešilo.
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 20 črc 2008 14:08

heppma píše:Crossflash nemá s biosem nic společného, jde a flash mechaniky. Někde se to tu řešilo.


jj to jsem udělal jako první když mi notebook došel domů hrozně se zasekával po tom co jsem updatoval bios DVDromky to přestalo ale ted to dělá zase a popravdě řečeno nezdá se mi že by to mohlo být tou mechanikou ale zkusím jí oddělat a používat nt chvíli bez ní jestli to pomůže budu to asi řešit nákupem jiné kvalitnější
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)



2: Asus Z50X

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 20 črc 2008 14:40

No tak v tom případě to asi mechanikou nebude, ale zkusit to můžeš. Jinak nemám tušení, co tomu může být. Jo a myslíš, že se dá koupit mechanika jiná? Která by se tam dala dát? Taky časem uvažuju o jiné, hlavně tišší a rychlejší.
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

kubino
chodí často
Příspěvky: 801
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 20 črc 2008 14:40

Mozna bych zkusil jiny ovladace na grafiku, pocitam, ze mas ty "neoriginalni" z laptopvideo2go. Me nektery jejich verze taky zpusobujou zamrzani ve 2D. Navic, kdyz pises ze se ti spatne detekujou frekvence..

Mechanika by snad mela jit namontovat jakakoli slim verze, treba
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45574
I kdyz nejdriv bych se zeptal na technicky podpore vbi.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 20 črc 2008 17:14

kubino píše:Mozna bych zkusil jiny ovladace na grafiku, pocitam, ze mas ty "neoriginalni" z laptopvideo2go.
JJ máš pravdu používám je ale problém se objevil přeed nedávnem a já ty ovladače používám už dlouho a bez problémů.


kubino píše:Mechanika by snad mela jit namontovat jakakoli slim verze, treba
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45574
I kdyz nejdriv bych se zeptal na technicky podpore vbi.


Tak do té asi půjdu 100% už jen k vůli tomu, že se z ní nic nevysouvá a jen stačí CD zasunout! Super vec!!
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)



2: Asus Z50X

palituner
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 11 zář 2007 14:32
Bydliště: mezi kabelama

Příspěvekod palituner » 20 črc 2008 20:38

DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)

Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+

Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI

Flankers
chodí sporadicky
Příspěvky: 17
Registrován: 12 říj 2007 11:30

Příspěvekod Flankers » 22 črc 2008 22:25

Zdravím,
nedávno jsem začal mít problém s objevujícím se Bluescreenem a nasledným vypnutím notebooku. Dříve jsem žádný takový problém neměl a je tomu asi dva týdny a téměř každý den se mi kvůli tomu sám restartuje. Současně s tím se mi začal občas sekat (zamrzat), což nelze řešit jinak než nuceným vypnutím (déle podrzet tlacitko vypnutí). Také se mi často stává, že při zapínání se spustí "kontrola konzistence disku" a probehne neco podobného jako jeho kontrola, ale trvá kratší dobu. Občas mi to i napíše, že našlo např. 8 kb v chybných sektorech, coz se asi nasledne i opraví. Kontrolu samotnou jsem už také prováděl a našlo mi to na disku pár chybných sektorů, které to následně vždy opraví. Tyhle problémy se mi neustále v posledních dvou týdnech opakují. Můžete někdo poradit čím to, jestli je v háji HDD nebo něco jiného? :?: :idea:

OS: Vista
FL90 v.1 GF8600 GT 256MB,T7300,2x 1GB RAM,120GB DISK 7200ot.,BT+WIFI;

pmpal
občas se tu ukáže
Příspěvky: 34
Registrován: 23 črc 2008 11:47

Příspěvekod pmpal » 23 črc 2008 11:50

Podivej se do prohlizece udalosti kvuli cemu se to zhroutilo. Ale podle popisu bych to vydel opravdu na zavadu toho hdd.

palituner
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 11 zář 2007 14:32
Bydliště: mezi kabelama

Re:Flankers:je v háji HD?

Příspěvekod palituner » 23 črc 2008 13:16

jestli je vadný HD poznáš pomocí utilit, které to zjišťují
byl o tom článek na svět HW, kde pár utilit a tipů najdeš

Odkazy na diagnostické utility dle tipu HD:

IBM / Hitachi - Drive Fitness Test
Seagate - SeaTools
Maxtor - PowerMax
Western Digital - Data Lifeguard||nebo jiné utility zde
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)

Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+

Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host