COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 22 čer 2008 12:46

tak když jsu blízko u AP tak signál wifi chytí ale prostě problém je asi v citlivosti té wifikarty?!
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)

2: Asus Z50X

zivan
stálý uživatel
Příspěvky: 3390
Registrován: 26 kvě 2008 17:23
Bydliště: Brno

Příspěvekod zivan » 22 čer 2008 13:19

Definuj blizko. To je 1km, 100m, 10m nebo nic nechytis ani 1m od AP? Ten popis je malo i na kristalovou kouli.
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, Samsung 850 EVO 500GB + Seagate 2TB 7mm, 12.5" IPS) + Mini Dock Series 3 Plus + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 22 čer 2008 21:08

zivan píše:Definuj blizko. To je 1km, 100m, 10m nebo nic nechytis ani 1m od AP? Ten popis je malo i na kristalovou kouli.


jj sorry

Tak když jsem od AP tak do 100m (přímá viditelnost OK) v pohodě dál už nechytím nic vůbec nic!
Třeba tím ASUsem 55S tím můžu být od AP i 1km (i přes stromy v pohodě)a signál je dobrý skoro plný Dokonce chytí i jiné sítě!? Ten FL 90 chytí jen nej signál ostatní signály prostě nechytí :-( Jelikož wifikarty jsou u obou naprosto stejní a ovladače taky myslím si že problém bude v "anténě" nevíte někdo jak je řešena "anténa" u FL90 verze 1 a u NT ASUS 55S?? Co tam může být za tak velké odlyšnosti, že ten ausu je prostě citlivější a lépe chytá signály?
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)



2: Asus Z50X

hrnco
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 17 čer 2007 08:45
Bydliště: Banska Bystrica / Brno
Kontaktovat uživatele:

175.19 inf file

Příspěvekod hrnco » 26 čer 2008 13:43

pred troma dnami vysli nove nvidia drivre (175.19) ... nemate na ne uz niekto novy .inf subor na fl90 ? ;) bez neho to akosi nenahodim a je to moc cerstve a tak na nete som zatial nenasiel
Naposledy upravil(a) hrnco dne 27 čer 2008 08:53, celkem upraveno 1 x.
Compal IFL90 v1, 15,4" WXGA (1280x800), Intel C2D T7300(2.0 GHz, 4MB cache), Kingston DDR2 4GB (667 MHZ), Seagate Momentus 500GB/7200RPM/SATA 2/16MB , Nvidia 8600GT (256 MB), wifi, BT, Windows 7 x64

xabe
občas se tu ukáže
Příspěvky: 23
Registrován: 12 srp 2007 15:03

Příspěvekod xabe » 26 čer 2008 15:56

ja bych potreboval jaky driver musim stahnout abych mohl not propojit s telkou.
dystak mi sem prosim hodte primo odkaz :)
dekuji

Flankers
chodí sporadicky
Příspěvky: 17
Registrován: 12 říj 2007 11:30

Příspěvekod Flankers » 26 čer 2008 16:23

Já vždy stáhnu ten nejnovější pro naši grafiku a jede vždy parádně.
FL90 v.1 GF8600 GT 256MB,T7300,2x 1GB RAM,120GB DISK 7200ot.,BT+WIFI;

FiftyVCD
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 27 čer 2008 12:14

Příspěvekod FiftyVCD » 27 čer 2008 12:25

Dobrý den zvažuji koupi tohohle notebooku jen mě děsí docela u něj tento text
bez OS (neobsahuje CD s ovladači, ty je nutné stáhnout z internetu)

je velký problém všechny ovladač najít a dát dohromady:-(. Pokud by jste někdo měl kompletní ovladače a mohl by mi je třeba uplaodnout byl bych mu hodně vdečný. A odkza třeba oseslat na email T.Horvath@seznam.cz bylo by to skvělé:-). Děkuji mnohokrát za odpověď případně za odkazy

mrsairus
občas se tu ukáže
Příspěvky: 56
Registrován: 15 čer 2008 12:22

Příspěvekod mrsairus » 27 čer 2008 15:38

to kde si nasiel taku kravinu? cd tam byt musi !

hrnco
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 17 čer 2007 08:45
Bydliště: Banska Bystrica / Brno
Kontaktovat uživatele:

drivre

Příspěvekod hrnco » 27 čer 2008 16:39

tak ja som v krabici mal cd s drivrami (ale iba pre vistu a kedze ficim na xp tak mi boli na trt) ale nebol problem to najst vsetko pohromade na nete ( napr. http://downloadcenter.intel.com/Product ... 3&lang=eng ) ...z tadeto som potahal vsetky drivre a nadherne to hend slapalo... musim ale poznamenat ze neviem ako je to s aktualizaciou drivrov na tejto stranke...minimalne drivre ku graf. karte tu neboli aktualizovane uz pekne dlho
Compal IFL90 v1, 15,4" WXGA (1280x800), Intel C2D T7300(2.0 GHz, 4MB cache), Kingston DDR2 4GB (667 MHZ), Seagate Momentus 500GB/7200RPM/SATA 2/16MB , Nvidia 8600GT (256 MB), wifi, BT, Windows 7 x64

kubino
chodí často
Příspěvky: 804
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 27 čer 2008 17:48

FL9x si muzes koupit i s OS. Pokud si veris, ze ho zvladnes nainstalovat sam tak si muzes ovladace dopredu stahnout z
http://www.bizcom-us.com/support/ pod IFL90/91
na VBI.cz jsou myslim ty same, ale pristup k nim je az po te co si notebook registrujes.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

xabe
občas se tu ukáže
Příspěvky: 23
Registrován: 12 srp 2007 15:03

Příspěvekod xabe » 02 črc 2008 21:09

nejake drivery sem tam nasel ,ale porad nemuzu najit ovladac na grafiku (xp-prof.) abych mohl pripichnout nota k telce :(

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 02 črc 2008 21:14

http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=19110

tady mas celkem kvalitni beta ovladace na grafiku pro XP 32bit. jestli ti to ale pomuze s telkou to netusim. pokud si tam ovladace jeste nikdy nestahoval, musis nejdriv stahnout ovladac a soubor modded.inf. rozbalis ovladac, prepises soubor modded.inf a teprve potom instalujes.
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 03 črc 2008 16:20

Nedávno jsem zkoušel místo SD karty použít memory stick duo - je trošku jiná než klasická SD - znak této karty na čtečce je - tudíž jsem usuzoval, že by to mělo bejt bez problém, jenže ta karta tam jaksi zapadla úplně celá a měl jsem co dělat, abych jí vytáhl ven a systém ji samozřejmě nenačetl - neví někdo jak se tyto karty používají? :lol:
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 03 črc 2008 21:05

jo vim. ctecka to normalne precte a neboj, sice se blbe vyndava ale jde to. zkus tu kartu trochu posunout vic na levou stranu a zatlac ji tam tak aby ti couhal cca 0,5 - 1mm. me to normalne nacte. sam ale pouzivam microSD s SD redukci takze pohoda. kamsovu MS ale taky obcas prectu..
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

hrnco
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 17 čer 2007 08:45
Bydliště: Banska Bystrica / Brno
Kontaktovat uživatele:

nvidia INF file

Příspěvekod hrnco » 15 črc 2008 12:29

ja by som sa chcel spytat ako je to s nvidia drivrami a tym modifikovanym inf suborom. Akosi na origos compal strankach su stale len 156.10 drivre co ma kvalitne stve. Ked stiahnem z nvidia stranky akekolvek novsie drivre, chce to samozrejme modifikovany inf. Akurat neviem z kade ho mozem pouzit. Ci je napr pouzitelny ten inf z compalackych drivrov na grafaren, alebo ten subor musi byt pre kazdu verziu drivrov iny, alebo by ma zaujimalo ci je potrebny nejaky special inf pre compal fl90 presne pre dany dau verziu drivrov alebo ako to vlastne je?
Compal IFL90 v1, 15,4" WXGA (1280x800), Intel C2D T7300(2.0 GHz, 4MB cache), Kingston DDR2 4GB (667 MHZ), Seagate Momentus 500GB/7200RPM/SATA 2/16MB , Nvidia 8600GT (256 MB), wifi, BT, Windows 7 x64


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti