S96S

notebooky VBI a vše kolem nich
sibelius

Příspěvekod sibelius » 24 říj 2007 16:47

Až tam bude něco pro Vistu, tak pak dej vědět:)

ricardo15
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 29 srp 2007 17:51

Příspěvekod ricardo15 » 25 říj 2007 20:36

zrušen odkaz na nové drivery pod vistu, důvod?
při probuzení z režimu spáknu modrá smrt a restart
Naposledy upravil(a) ricardo15 dne 28 říj 2007 19:38, celkem upraveno 2 x.

HarY_cz
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 19 čer 2007 11:04
Bydliště: Most

Příspěvekod HarY_cz » 26 říj 2007 11:00

alkaba píše:Vyšel nový driver pro grafickou kartu : http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=15611 ...výkon hodně dobrý! A navíc se v nich dá přetaktovat. Po přetaktování skoro 3100bodů v 3dmarku06
http://img139.imageshack.us/img139/4465/slusnehl2.jpg


tak mě tyhle drivery nějak nejedou. nejdřív nešli nainstalovat tak jsem je procpal přes správce zařízení. ale měl jsem na nich špatnej obraz. všechno bylo tak nějak zubatý a rozostřený a i poměr stran neseděl i když jsem nastavil správý rozlišení

MiSHAK
občas se tu ukáže
Příspěvky: 59
Registrován: 07 čer 2007 00:00
Bydliště: Opava/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MiSHAK » 26 říj 2007 23:18

Mě se instaluji v pořádku ale stále jak předtím mám problém s padáním ovladačů ve hrách, třeba v C&C: TW občas spadnou nebo rozhodí grafiku resp. textury...
Ví si s tím někdo rady?
S96S / 2GHz Core 2 Duo / 1 + 2GB RAM / WD 120GB HDD / BlueTooth, Wi-Fi abgn / GeForce 8600M GS

Dindich
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 01 lis 2007 09:11

co s tim je ?

Příspěvekod Dindich » 01 lis 2007 09:15

Zdravim,
mam asi tyden notebook S96S a mam tam jeden celkem velky problem .. kdyz nabiha tak se mi hnedka na zacatku bootovani napise no keyboard detected ( ve windows uz klavesnice funguje, ale kdyz se treba zobrazuje nabidka na vyber mezi normalnim startem a nouzovym tak klavesnice porad nejede), a druhy problem ze mi nefunguje vetsina Fn kombinaci (funguje jen kombinace Fn+F7,F8 - zesileni a zeslabeni jasu)... nevite nekdo jak by se tohle dalo napravit ?

MiSHAK
občas se tu ukáže
Příspěvky: 59
Registrován: 07 čer 2007 00:00
Bydliště: Opava/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MiSHAK » 09 pro 2007 13:46

S96S / 2GHz Core 2 Duo / 1 + 2GB RAM / WD 120GB HDD / BlueTooth, Wi-Fi abgn / GeForce 8600M GS

Sangria
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 133
Registrován: 04 pro 2006 16:21

Příspěvekod Sangria » 09 pro 2007 13:55

Oki, dej vědět... Mimochodem jak vám jedou S96S celkově? Mně nějak začala blbnou cd-romka :?, ale jinak spokojenost.
S96S (T7300 2,0GHz • 2GB RAM • nVidia 8600 GS 256MB • 100GB, 7200ot.)
HP PAVILION dv5-1020ec (AMD Turion X2 2,0GHz • 2GB RAM • ATI Mobility Radeon HD 3450 • 160GB, 5400ot.)

HarY_cz
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 19 čer 2007 11:04
Bydliště: Most

Příspěvekod HarY_cz » 10 pro 2007 15:54

Sangria píše:...


u mě celkem pohoda. akorát jsem zjistil že se mi hádá bluetooth s wifi. musím vždycky po startu vypnout bluetooth manager jinak se mi po nějaký době samo vypne wifi a zapnout jde až po restartu.

a ještě takovej dotaz taky vám tak hřeje trafo? já jsem ho jednou omylem přikryl dekou a jak si tak hraju tak najednou koukám že jedu na baterku :shock: trafo teda ani nešlo udržet v ruce jak bylo rozhicovaný ale nechal jsem ho vystydnout a jede v pohodě dál :lol: tak bacha až půjdete s noťasem do postele :wink:

Sangria
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 133
Registrován: 04 pro 2006 16:21

Příspěvekod Sangria » 12 pro 2007 00:47

hehe, přihodil se mi takovej menší problémek :wink: - nějako se mi podařilo natrvalo aktivovat klásesu fn a teď nevím jak ji deaktivovat... pomoc :)

edit: Dobry, uz jsem to vypnul hehe :lol:
S96S (T7300 2,0GHz • 2GB RAM • nVidia 8600 GS 256MB • 100GB, 7200ot.)
HP PAVILION dv5-1020ec (AMD Turion X2 2,0GHz • 2GB RAM • ATI Mobility Radeon HD 3450 • 160GB, 5400ot.)

MiSHAK
občas se tu ukáže
Příspěvky: 59
Registrován: 07 čer 2007 00:00
Bydliště: Opava/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MiSHAK » 17 pro 2007 14:00

Jo hicuje celkem slušně... podle ATITools je to kolem 69 netaktované, když jsem zvedl frekvence na 560 (core) a 460 (gddr2) tak teplota byla 76... takže celkem v pohodě ale trafo je furt rozžhavené :( uvažuju že grafiku podtaktuju (200 na 100 :D) a uvidím jak dlouho mi vydrží ve vlaku.

Jinak ovladače jsem vyzkoušel ale pořád mi padá grafika (jak ve Vistách 64b tak pod XP 32b :() možná mám špatný kousek. S některými ovladači hra nepadá dost dlouho (hodinu-dvě) a s některými co chvíli hlavně v náročnějších hrách CS 1.6 mi jede ok ale Source už padá (FPS avg 120 - low detaily a Wsync off).

Na ostatní výbavení si stěžovat nemůžu funguje tak jak má.
BTW: Jaký máte výstup z grafiky (RGB), osobně mi přišel celkem strašný, ale nejspíš to bylo nekvalitním kabelem...
S96S / 2GHz Core 2 Duo / 1 + 2GB RAM / WD 120GB HDD / BlueTooth, Wi-Fi abgn / GeForce 8600M GS

Sangria
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 133
Registrován: 04 pro 2006 16:21

Příspěvekod Sangria » 06 led 2008 18:47

Já jsem docela překvapenej, že ta grafika jede fakt pěkně a hry jsou naprosto stabilní (winXP, 32bit - ovladače 167.26). Oblivion, hellgate: london atp bez problémů, většina nastavení na vysoký, jen stíny radši stahuju. Třeba takovej unreal torment 3 je naprosto geniálně optimilizovanej a jede na nevyšší detaily bez problémů, takže už se moc těším na Assassin's Creed.
Problémy s padáním nemám.
Jedinej problém vidím s teplotou GPU, protože při hraní náročnějších her je tak kolem 90° (furt ale lepší, než na vistách, kde jsem měl i v halfovi 2 běžně 95°).
S96S (T7300 2,0GHz • 2GB RAM • nVidia 8600 GS 256MB • 100GB, 7200ot.)
HP PAVILION dv5-1020ec (AMD Turion X2 2,0GHz • 2GB RAM • ATI Mobility Radeon HD 3450 • 160GB, 5400ot.)

caker
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 15 čer 2007 16:49

Příspěvekod caker » 08 led 2008 22:02


mishaku prosim tebe jak ty ovladace tam mam nacpat? mam win vista32 stahl sem si v 163.69 do toho sem supl ten inf soubor ale proste to nejde nainstalovat.co delam spatne?
barbone S96S . T7300 . ram 2GB . wd 160GB

MiSHAK
občas se tu ukáže
Příspěvky: 59
Registrován: 07 čer 2007 00:00
Bydliště: Opava/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MiSHAK » 09 led 2008 12:22

smaž to a maž si nainstalovat http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=16926 bůh byl milostiv!!! je tam i pro tu mojí jupíííí
jen mají prohozené odkazy na vistu 32b a 64b tak se nelekněte.
S96S / 2GHz Core 2 Duo / 1 + 2GB RAM / WD 120GB HDD / BlueTooth, Wi-Fi abgn / GeForce 8600M GS

caker
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 15 čer 2007 16:49

Příspěvekod caker » 09 led 2008 19:16

óóóó díky chlape.slape to stema driverama jak po masle (mysim crysis) parada.dik
barbone S96S . T7300 . ram 2GB . wd 160GB

Sangria
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 133
Registrován: 04 pro 2006 16:21

Příspěvekod Sangria » 09 led 2008 19:20

Na jaký detaily dáváš crysis? Mně to jede jen na ty nižší nějak snesitelně.
S96S (T7300 2,0GHz • 2GB RAM • nVidia 8600 GS 256MB • 100GB, 7200ot.)
HP PAVILION dv5-1020ec (AMD Turion X2 2,0GHz • 2GB RAM • ATI Mobility Radeon HD 3450 • 160GB, 5400ot.)


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti