S96S

notebooky VBI a vše kolem nich
caker
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 15 čer 2007 16:49

Příspěvekod caker » 09 led 2008 22:38

Sangria píše:Na jaký detaily dáváš crysis? Mně to jede jen na ty nižší nějak snesitelně.

tak rozliseni 1024x768 a detaily krom stinu na stredni vodu mam na vysoky a stiny mam na minimum a jede me to vcelku napohodu. jen se me to dneska jednou seklo ze sem musel nasilne restartovat a pak vyskocila hlaska o obnoveni ovladace ,takze to az tak stabilni neni ale hlavne ze to jede a to lip nez pred tim.
barbone S96S . T7300 . ram 2GB . wd 160GB

HarY_cz
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 19 čer 2007 11:04
Bydliště: Most

Příspěvekod HarY_cz » 16 led 2008 14:55

Zdravíčko

Měl bych dva dotazy - potřeboval bych rozšířit ramku ve svojí s96s a zajímalo by mě

1) zkoušeli jste si někdo přidávat paměť sám? zajímám se proto jestli nebude problém se zárukou a jestli to neni nějaká složitá zapeklitost :oops: (do vnitřku noťase jsem zatim nekoukal :) )

2) kupoval jsem nb s jedním 1gb modulem ram. hodlám si přikoupit druhý 2gb modul jen nevím jestli to nebude dělat neplechu

MiSHAK
občas se tu ukáže
Příspěvky: 59
Registrován: 07 čer 2007 00:00
Bydliště: Opava/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MiSHAK » 16 led 2008 19:01

Přesně to samé jsem udělal já, nevím jestli to je pro tebe moc velký problém ale asi bude lepší zajít do autorizovaného servisu a tam ti tu ramku zadarmo namontujou, pokud si u VBI. Já ho kupoval u TS Bohemia a namontoval mi ji přímo na místě, bez dalších poplatků.
Ramky jedou a i přes fakt že jedna je Transcend a druhá jiná navíc každá jiná velikost :)
S96S / 2GHz Core 2 Duo / 1 + 2GB RAM / WD 120GB HDD / BlueTooth, Wi-Fi abgn / GeForce 8600M GS

HarY_cz
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 19 čer 2007 11:04
Bydliště: Most

Příspěvekod HarY_cz » 17 led 2008 15:19

tak přesně tohle jsem potřeboval slyšet :) hlavně to že jdou dohromady různý značky. v shopech kde mají so-dimm kingstony zase nemají ramky který chci do velkýho compu (taky to budou transcendy) tak to jsem rád že to takhle jde :D

problém s namontováním by být neměl. normální compy skládám běžně tak se mrknu jenom noťasovi pod víko a když si nebudu jistej tak holt zaběhnu zaběhnu k prodejci 8) mám to od vbi a ty mají servis jenom u kvazar micro ale mám tu ve městě dva prodejce vbi notebooků tak snad to u nich nebude problém

edit: rozšíření ramky proběhlo úspěšně v domácích podmínkách :D

HarY_cz
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 19 čer 2007 11:04
Bydliště: Most

Příspěvekod HarY_cz » 19 led 2008 10:24

MiSHAK píše:smaž to a maž si nainstalovat http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=16926 bůh byl milostiv!!! je tam i pro tu mojí jupíííí
jen mají prohozené odkazy na vistu 32b a 64b tak se nelekněte.


potřeboval bych jestli někdo máte tenhle driver tak ho please někam uploadnětě. na těch stránkách se to nedá stáhnout (stáhne to jenom 0 bytovej soubor). hlavně please rychle starý drivery jsem si vtipně smazal :(

kaaaya
občas se tu ukáže
Příspěvky: 31
Registrován: 02 črc 2007 19:26

Příspěvekod kaaaya » 19 led 2008 10:45

Ahoj,
nejlepší je vybrat si zde:

http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... owforum=72

Po kliknutí se ti otevře konverzace a nahoře jsou přímo odkazy na stažení ovladače a upraveného souboru inf.

HarY_cz
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 19 čer 2007 11:04
Bydliště: Most

Příspěvekod HarY_cz » 20 led 2008 16:56

díky. ovladače jsem tam našel konečně funkční :)

hannnyys
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 02 led 2008 10:32

8600M GS

Příspěvekod hannnyys » 13 úno 2008 15:33

Muže mi někdo poradit ohledně toho ovladače kterej je asi nejlepsi a pposlat odkaz přímo ke stahnutí.Dík moc protože ja se v tom vůbec neviznám.

MiSHAK
občas se tu ukáže
Příspěvky: 59
Registrován: 07 čer 2007 00:00
Bydliště: Opava/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MiSHAK » 29 čer 2008 00:55

Reklamoval jsem notebook a teď si připadám jak blbec :(
Dva týdny mi formátovali hadr a pak řekli že chyba byla v ovladačích.
Kupodivu notebook funguje, nepadá ve hrách a visty nemají problém.
Je to zvláštní...
Nainstalovali mi starší ovladače než jsou na stránkách intelu a asusu.
No už od rána mám 167.64 a jedou mi na Vistách (x64) bez problému a bez jediného pádu. Bohužel nejde změnit frekvence v RivaTuneru (nepodporuje tyto ovladače). Ovladače jsou od ASUSu a 8600M GS je přímo v podporovaných kartách (netřeba přepisovat inf).

Nejlepší postup instalace ovladačů je:
1.) Správce zařízení -> NVIDIA GeForce 8600M GS -> Odebrat
(zašktrněte i odebrat software zařízení)
2.) Reboot a přitom datlujte klávesu F8
Na bootujte ve VGA 640x480
3.) Pomocí Driver Cleaner Pro (od Guru3D) vyčistěte ovladače v systému(NVIDIA display)
4.) Reboot
5.) Nainstalujte ovladače z laptopvideo2go ;)

Zítra dopíšu pár tipů a triků na své forum a zaktualizuji ostatní ovladače.
S96S / 2GHz Core 2 Duo / 1 + 2GB RAM / WD 120GB HDD / BlueTooth, Wi-Fi abgn / GeForce 8600M GS

najbik
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 10 lis 2008 14:12

Příspěvekod najbik » 10 lis 2008 14:15

Existuje pro S96S nějaká dokovací stanice?? Pokud se to už někde řešilo tak mě prosím nekamenujte ale vyhledávání mi žádnou odpověď neposkytlo

Japko
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 04 úno 2009 17:33

Příspěvekod Japko » 04 úno 2009 17:38

Zdravim, mam problém se svým notebookem od VBI S96S, už nevím kam to napsat..
Před týdnem jsme ho poslal na reklamaci kvůli vypalovačce, čtení médií se zdá být v pořádku ale při vypalování je problém, mechanika začne jak v neru tak klasicky přes woknovský vypalování vypalovat a proběhne kopletně celý proces oté vyskočí mechanika z vypáleným médiem , zasunu je zpět a mechanika nahlásí prázdný disk, na reklamaci neuznali že prý je vše v pořádku a že vypalovali a vše fungovalo, noťas sem na reklamaci poslal tesně po formátu disku a tedy uplně čistej, přišel mi domů naistaloval sem nero a nefuguje, nevíte čím to?? Díky..

PS: noťas po pár dnech po vložení určitého typu média nehorázně rovybruje celou šaši, už sem se naštval a mechaniku vyšroubova, technik mi po telefonu tvrdil že když neuznali reklamaci že mi alespoň vše vyčistili, po vytažení mechaniky bylo vše od pracu zaneřáděnej konektro prostě vše okolo a mechanika stále ani po vyčištění nefunguje, zkoušel sem audio CD-R i data CD-R a vubec nic, pak sem zkusil DVD-R film a ten zas místo toho aby se dokončil a nahlásil prázdný disk hodil v půli vypalování chybu ale datat byla na DVD vypálena, fakt už nevím co stím, abych se nějak ubránil, přijde mi to naschvál, jelikož mi zachvilku končí záruka a asi jsou si toho moc dobře vědomy...

Díky za každou radu...

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 04 úno 2009 19:14

Možná by bylo nejlepší přinést to tam osobně, aby si z tebe nemohli dělat srandu.
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

Japko
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 04 úno 2009 17:33

Příspěvekod Japko » 04 úno 2009 20:59

Holt do Prahy to nemám zrovna nejblíž a s práce se v tuto dobu taky utrhnout nemůžu :-(

MiSHAK
občas se tu ukáže
Příspěvky: 59
Registrován: 07 čer 2007 00:00
Bydliště: Opava/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MiSHAK » 13 úno 2009 17:47

nebo si kup slotovou mechaniku bude to vypadat lip :)
S96S / 2GHz Core 2 Duo / 1 + 2GB RAM / WD 120GB HDD / BlueTooth, Wi-Fi abgn / GeForce 8600M GS

Sangria
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 133
Registrován: 04 pro 2006 16:21

Příspěvekod Sangria » 07 zář 2009 10:50

Tak zas po menší pauze... Máte někdo na s96s windows 7? Docela by mě zajímalo, jak je na tom s podporou ovladačů. Na stránkách intelu jsou zatím psaný jen visty.
S96S (T7300 2,0GHz • 2GB RAM • nVidia 8600 GS 256MB • 100GB, 7200ot.)
HP PAVILION dv5-1020ec (AMD Turion X2 2,0GHz • 2GB RAM • ATI Mobility Radeon HD 3450 • 160GB, 5400ot.)


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host