GO 7600 v CS 1.6

notebooky VBI a vše kolem nich
Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 17 kvě 2007 13:55

Tohle jsem ted vygooglil:
http://hardware.gotfrag.com/portal/foru ... ad/281512/

Tam doporucuji taky si pohlidat teploty, ovsem nic vic tam neni.



Co pouzivas za operacni system?
Jestli Visty, tak:
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=216765

janzat
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 149
Registrován: 28 bře 2007 01:11

Příspěvekod janzat » 17 kvě 2007 14:59

jo dik, procet jsem si to, ale to nebude muj problem :(

PCtvor
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 123
Registrován: 10 dub 2007 16:17

Příspěvekod PCtvor » 17 kvě 2007 15:32

mozna je to blbost ale kdysi na jedny 286desktopu kdyz se hrala gold axe a mlatilo se do klavesnice a tim i stolu tak se ten kom obcas kousal(hasi blbej kontakt), ale psani mu nevadilo...... nemlatis moc do klavesnice???
rikam mozna blbost....... spis bych to videl na ovladace ci grafiku.......
u my pracovni gecube radeon9550 trvalo skoro rok nez vysli ovladace se kterejma plne fachaly directx funkce, vyzkousel by i alternativni ovladace....
(omega http://www.omegadrivers.net/ )

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 17 kvě 2007 16:16

PCtvor: LOL :D, me zase obcas seklo stare pc, kdyz sem do nej kopl, tak uz jelo...:D

tez bych se klonil k ovladacum
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Levisek
občas se tu ukáže
Příspěvky: 25
Registrován: 02 úno 2007 12:27

Příspěvekod Levisek » 19 kvě 2007 21:45

ja mel kdysi problem, ale na jinym ntb, ze kdyz jsem zapl notebook bez nabijecky, tak grafika zustala v low profile 3D i kdyz jsem pak nabijecku dodatecne po spustenych windowsech pripojil.. musel jsem vzdy restartit, a nabehlo to uz spravne :)
VBI Compal HEL80: C2D T7200, GO7600, 2 GB RAM, 160 GB HDD, WIFI, BT

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 19 kvě 2007 22:14

CS by mělo běhat jako z praku i při low power módu.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

janzat
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 149
Registrován: 28 bře 2007 01:11

Příspěvekod janzat » 20 kvě 2007 23:31

presne tak, to si taky myslim. I kdyby vcheno bylo spatne, karta podtaktovana, jeste v battery mode tak CS prece musi ficet...vzdyt ta grafika to je o nicem....oproti jinejm gamesam......musim prijit na to v cem je hacek....

bus

Příspěvekod bus » 21 kvě 2007 01:51

Ako grafika si neviem predstaviť že by spomalila CS, ja na mojej Radeon 9000 hrám na 1600x1200 pri permanentných 72 fps. Ale mám ešte stále ten problém s prehrievaním - občas sa stane že sa mi prehreje RAMka a vtedy klesne procesor na 600 MHz, potom mi začne CS sekať úplne nehrateľne na asi tak 1 fps, možno aj menej - to je pri 600 MHz (Pentium M), čiže myslím že limit na fps je daný skôr procesorom ako grafickou kartou.

EDIT: Tak ma napadá že by si mohol skúsiť pustiť CS v software móde a porovnať fps vtedy keď ti to behá a keď nie. Či je tam rozdiel. A napíš koľko to s tým C2D dá, celkom by ma to zaujímalo :).

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 21 kvě 2007 02:47

Taky bych rekl, ze to pravdepodobne bude procesor. Nejspis se mu tam stane neco, co donuti jeho C2D podtaktovat na nizsi frekvenci/napeti.


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti