INFRAPORT CIR

notebooky VBI a vše kolem nich
sniff
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 21 úno 2010 18:18

INFRAPORT CIR

Příspěvekod sniff » 21 úno 2010 18:55

zdravim..... mate nekdo zkusenosti s infraportem na nb KHLB2??
na vistach mi fungoval, dokonce se starou ovladackou od TV jsem nb ovladal... ale ve win7 ho ani ve spravci zarizeni nemohu najit..

IInickII
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 21 kvě 2010 09:26

Příspěvekod IInickII » 21 kvě 2010 09:31

serus, s tymto istym problemom bojujem aj ja.. notebook som kupil u firmy Zero tak som im pisal ci mi nevedeia neako poradit ale bez vysledku.. mne ten CIR v spravcovi zariadeni aj najde ale neviem ako ho ovladat.. mozem mi pls napisat postup pripane programy cez ktore si to robil na viste? moc by mi to pomohlo lebo tiez by som chcel notebook ovladat cez neaky dialkovy ovladac, hlavne ked pozeram filmy na velkej obrazovke..

mozno to bude zniet hlupo ale iba pre kontrolu skusal si nainstalovat original ovladace na ten infrak od Compalu? ja som ich stiahol, nainstaloval a infrak mi naslo ale ako hovorim, neviem ako to rozchodit.. porad pls..

sniff
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 21 úno 2010 18:18

infrak

Příspěvekod sniff » 23 kvě 2010 14:38

prez programek "enentghost" musis tam nastavit plugin "Microsoft MCE Remote", pak sis s tim muzes pohrat... ale potreboval bych po tobe zase URL na driver...dik ;-)

IInickII
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 21 kvě 2010 09:26

Příspěvekod IInickII » 23 kvě 2010 21:29

diki moc, ked budem mat trosku po skuskach tak sa na to pozriem.. mozes mi este psokytnut neake rady alebo cosi? ak mas neake detaily vsetko pomoze..
driver mam priamo od Compal-u, konjkretne zo stranky:
http://www.compal.com/asp/driver_dnd/index.htm
a tam si das model, windows a podobne.. a samozrejme CIR, ale to asi vies

sniff
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 21 úno 2010 18:18

cir

Příspěvekod sniff » 25 kvě 2010 21:15

stahl jsem si ovladac ze stranky cos poslal nainstaloval a stale nemuzu najit ve spravci zarizeni ten infraport... muzes poslat screen pls??

IInickII
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 21 kvě 2010 09:26

Příspěvekod IInickII » 26 kvě 2010 12:30

a dal si si
Drivers>KHLBX>Win7>14_CIR?

ja som dal ten a vsetko ide ako ma

a tu je ten screen:
http://a.imagehost.org/0704/Zachyti_2.jpg


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host