Kedy budu nove sasi?

notebooky VBI a vše kolem nich
sekec
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 05 čer 2007 21:12
Bydliště: Brno nemám daleko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sekec » 07 čer 2007 10:15

Fungují vám stránky vbi.cz ? Už se asi dva dny na ně nemůžu dostat :(

Sry je to OT, ale nechtěl sem zakládat nové téma...


EDIT: Tak už valí, dvoudenní odstávka byla asi kvůli novýmu baneru:)

hhhonza

Příspěvekod hhhonza » 07 čer 2007 14:40

Stranky vbi jedou, jenom by me jeste zajimalo, kdy budou nove sasi v nabidce na www.notebooknamiru.cz a hlavne za kolik....ty starsi sasi tam maji levnejsi, nez na vbi.cz .

alkaba
občas se tu ukáže
Příspěvky: 79
Registrován: 24 dub 2007 17:04

Příspěvekod alkaba » 07 čer 2007 15:28

na notebooknamiru jsem asi pred tydnem psal e-mail, proc nemaji nove sasi. Typek mi odpovedel, ze budou co nejdriv a ze je ted nemaji, protoze nejsou dostupne procesory pro santa rosu :?

pivko

sasi santa rosa

Příspěvekod pivko » 09 čer 2007 16:16

//edit C: No ads.

alkaba
občas se tu ukáže
Příspěvky: 79
Registrován: 24 dub 2007 17:04

Příspěvekod alkaba » 09 čer 2007 18:36

SUPR! To fakt nemá chybu..cena skoro stejná jako u staršího šasi S96jm. No až budou prachy tak ho hned beru :!:
Jako čekal jsem že to tam budou mít levnější, ale takhle..wow

Shal
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 126
Registrován: 20 úno 2007 11:11

Příspěvekod Shal » 09 čer 2007 19:26

Nevíte o nějakém testu? Začínají mě štvat neustálá zpoždění IFL90 a Acer Acpire 5920. Nakonec se asi spokojím s horší grafárnou a koupím tohle :(

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 09 čer 2007 20:21

alkaba: No, tak ono to neni ani tak nastupce S96JM, jako ciste S96J. S96JM ma zase jine dovednosti, ktere bych silne uvital u S96S (ale treba taky bude nejake S96SM).

hrnco
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 17 čer 2007 08:45
Bydliště: Banska Bystrica / Brno
Kontaktovat uživatele:

compal IFL90

Příspěvekod hrnco » 17 čer 2007 09:08

no...pred par dnami mi dosliel objednany Compal IFL90 (zostava vid dole)..

predajca uvadzal ze to ma mat geforce 8600GS s 256 MB ale skoro mi oci vypadli ked som zistil ze to ma v sebe geforce8600GT s 512MB.. hry na tom slapu pekne..akurat ze su k tomu len beta drivere. casom sa to hadam sspravi. v 3dmark06 som nahrabal 3407 bodov.

co sa sasi tyka-ziaden zazrak...panty zatial drzia ale uvidime kolko. sklamalo ma zatvaranie notebooku ktore funguje asi tak ze to zavriete a jeto. ziaden zatvaraci mechanizmus tam neni a chyba mi tam daky zvuk (rozumej "click") pri zatvarani. teda nieco tam je. ze pri zatvarani sa dve poly notebooku akoby pricucnu k sebe. zatial to funguje len som zvedavy ako dlho. to je dane zivotnostou pantov. z klavesnica nie je nic moc..pri pisani sa prehyba a zvuky klaves su take ako keby sa isla prave rozpadnut. ale uz som si zvykol. dislpay to ma pekny, s tym som spokojny ako aj s kvalitou vstavanej 2.0 Mpix webcam. tam ma kvalita naozaj ohurila.

dodavane drivere co som dostal na cd boli len na windows vista 64-bit. XP-cka necakajte. tie som musel stiahnut z intelackej stranky.

chybal mi k tomu akurat daky dodavany power manager na spravu baterky a znizovania frekvencie procesora ked to potreujem a podobne. takze som daky stiahol z netu a slape to celkom dobre

celkovy dojem: bol som trochu sklamany zo zasi ale ziaden zazrak som necakal. pokial ho nebudete hadzat na zem tak sa mu hadam nic nestane :D

co sa tyka vnutornosti, tak s ich vykonom som nadmieru spokojny
Compal IFL90 v1, 15,4" WXGA (1280x800), Intel C2D T7300(2.0 GHz, 4MB cache), Kingston DDR2 4GB (667 MHZ), Seagate Momentus 500GB/7200RPM/SATA 2/16MB , Nvidia 8600GT (256 MB), wifi, BT, Windows 7 x64

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 17 čer 2007 18:39

Tos kupoval hadam na slovenskem vbi?

Jeste by mne vice zajimal ten displej. On se totiz s 8600GT mel dodavat ten kvalitnejsi s vetsim rozlisenim.

krallik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 28 kvě 2007 12:33
Bydliště: Heydukova 1061, Starý Plzenec 33202
Kontaktovat uživatele:

chm

Příspěvekod krallik » 17 čer 2007 19:07

klidne bych to koupil na slovensku .. ale nikde sem tam nevidel neco jako moznost pridani si tam 4GB ram a T7700 . .sami takovy prumerny veci na tom . . slovaci by si mei vyrobit nejakej opravdu normalni konfigurator ..

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7529
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 17 čer 2007 19:47

2_crabik: myslim, ze pisal, ze v asbise
ci su zapojeni do vbi alebo ci to predavaju len ako barebone neviem.
edit: http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 2365#22365

2_krallik: ak myslis http://www.vbi.sk tak tam by som osobne nekupil nic s cenou nad 500 skk. to je nejaka obyvackova firmicka zivnostnika a ekvivalent http://www.vbi.cz to ani zdaleka nie je.

hrnco
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 17 čer 2007 08:45
Bydliště: Banska Bystrica / Brno
Kontaktovat uživatele:

ifl90

Příspěvekod hrnco » 18 čer 2007 15:19

asbis je tak ciastocne zapojeny do vbi by som povedal

je mozne u nich najst vbi komponenty ale nejaky konfigurator by ste u nich darmo hladali... jednoducho treba nahadzat tovar do kosika a zaplatit
Compal IFL90 v1, 15,4" WXGA (1280x800), Intel C2D T7300(2.0 GHz, 4MB cache), Kingston DDR2 4GB (667 MHZ), Seagate Momentus 500GB/7200RPM/SATA 2/16MB , Nvidia 8600GT (256 MB), wifi, BT, Windows 7 x64

Sobik
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 18 čer 2007 15:43

Příspěvekod Sobik » 18 čer 2007 16:01

hmm..par veci co zde hrnco pise, se mi moc nezda...nejsem si moc jistej, jak to se znacenim poradne je, ale graf. kartu 8600GT ma obsahovat Compal IFL 90, na asbisu maji platformu FL90, dale maji pouzity cipset GM965, kde GM jasne znaci integrovanou grafickou kartu, coz by zas nedpovidalo graf. karte, kterou ta sestava obsahuje...jestli muzes byt tak laskav, posli mi prosim screen ze spravce zarizeni ohledne graf karty a cipsetu, protoze jestli to, co zde pises je skutecne pravda, tak bych do toho sel taky...email: Goldberg1120@seznam.cz

neber to jako, ze te napadam, ale chci si vsechny informace nejdriv overit, nez do neceho vrazim prachy
Dik
Naposledy upravil(a) Sobik dne 18 čer 2007 16:36, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8848
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 18 čer 2007 16:28

Ale jo, taky by mě to zajímalo. V té tabulce, kde se dá ve Vistách nastavit rozlišení a barevná hloubka klikni na upřesnit (nebo jak to je) a "vyfoť" tu tabulku, kde je ten výpis těch velikostí pamětí.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

HarY_cz
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 19 čer 2007 11:04
Bydliště: Most

Příspěvekod HarY_cz » 19 čer 2007 11:38

no co jsem koukal tak v asbisu mají fl90 a ne ifl90. imho fl90 má jenom 256mb grafiku ale gt by to mělo být.

jinak psal jsem na www.notebooknamiru.cz a napsali mi tohle - "Co se tyka sasi FL90 s 256MB grafickou kartou tak bude dostupne cca za 10 dnu v limitovane edici s CNP panelem, ale termin se muze posunout."


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti