GTA4 na FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
artim808
občas se tu ukáže
Příspěvky: 56
Registrován: 09 úno 2008 19:50
Bydliště: Kalifornia, USA

GTA4 na FL90

Příspěvekod artim808 » 04 pro 2008 06:45

Hra to tu niekto? Ak ano ako to ide? Ake verzie ovladacov na grafarnu pouzivate?

Ja mam originalku a je to na prd. Je to tak brutalne narocne... Ak to tu niekto ma tak nech napise ako ma FPS...
VBI Compal FL90 (15,4", 1440x900 • T7700 2,4GHz • 2x2GB RAM • GF 8600M GT • Robson 1GB • Hitachi 200GB, 7200ot. • Wifi, Bluetooth • dualboot Ubuntu 10.10 64bit + windows7 ultimate 64bit

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 26 pro 2008 21:03

je to buď slideshow nebo lego - ještě něco zkusim, ale nedávám tomu naději
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

leonlinha
chodí sporadicky
Příspěvky: 14
Registrován: 26 led 2007 15:00

Příspěvekod leonlinha » 26 pro 2008 23:45

Já to hraju na HEL80 (Go 7600) :D . Ale mám hodně stažené rozlišení a hraji to s těmito příkazy -height 384
-width 512
-novblank
-norestrictions
-nomemrestrict

Seká se to, ale dá se to hrát...

artim808
občas se tu ukáže
Příspěvky: 56
Registrován: 09 úno 2008 19:50
Bydliště: Kalifornia, USA

Příspěvekod artim808 » 27 pro 2008 02:45

Co znamenaju tie prikazy?
VBI Compal FL90 (15,4", 1440x900 • T7700 2,4GHz • 2x2GB RAM • GF 8600M GT • Robson 1GB • Hitachi 200GB, 7200ot. • Wifi, Bluetooth • dualboot Ubuntu 10.10 64bit + windows7 ultimate 64bit

leonlinha
chodí sporadicky
Příspěvky: 14
Registrován: 26 led 2007 15:00

Příspěvekod leonlinha » 27 pro 2008 11:14

Command Line Parameters

Tools

-benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game.
-help: Display list of all command line
options

Graphics

-renderquality: Set the render quality of the game. (0-4)
-shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16)
-texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2)
-viewdistance: Set the view distance of the game (0-99)
-detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99)
-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync)
-norestrictions: Do not limit graphics settings
-width: Set width of main render window (default is 800)
-height: Set height of main render window (default is 600)
-safemode: Run the graphics in the lowest setting possible
-frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ –frameLimit 1 = Locks down to 60HZ)
-refreshrate: Set the refresh rate of main render window – Warning - Monitor must support (ex. –refreshrate 60)
-fullscreen: Force fullscreen mode
-windowed: Force windowed mode
-availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. –availablevidmem 0.9)
-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA

Audio

-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint

System

-noprecache: Disable precache of resources
-nomemrestrict: Disable memory restrictions

Zdroj: http://www.doupe.cz/Doupecz/Recenze-Gra ... fault.aspx

artim808
občas se tu ukáže
Příspěvky: 56
Registrován: 09 úno 2008 19:50
Bydliště: Kalifornia, USA

Příspěvekod artim808 » 27 pro 2008 17:43

No ten zoznam mam aj som si to prelozil. :) Ale co to znamena v praxi pomaha to?
VBI Compal FL90 (15,4", 1440x900 • T7700 2,4GHz • 2x2GB RAM • GF 8600M GT • Robson 1GB • Hitachi 200GB, 7200ot. • Wifi, Bluetooth • dualboot Ubuntu 10.10 64bit + windows7 ultimate 64bit

leonlinha
chodí sporadicky
Příspěvky: 14
Registrován: 26 led 2007 15:00

Příspěvekod leonlinha » 28 pro 2008 22:38

Musíš si vytvořit texťák commandline.txt ve složce se hrou a do něj zadáváš ty příkazy. Ano pomáhá, ale stejně je nejlepší si na gta iv koupit desktop. S příchodem téhle hry jsem zjistil, že nb opravdu nejsou na hry... :lol: :lol:
HEL80, C2D T7200, 2x 1GB 667MHz RAM, Seagate Momentus 100GB 7200 ot./min, NVIDIA GeForce Go 7600 256MB, WiFi karta, Bluetooth :-)

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 28 pro 2008 22:51

No na tý 8600 je to hratelný tak kolem 21 fps zatim to jde, ale uvidim, až budu muset někde něco rychle provádět...
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 29 pro 2008 10:33

bezi mi to tak na +-25fps, nic moc, ale na notas dobry :D
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |
2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime

mrsairus
občas se tu ukáže
Příspěvky: 56
Registrován: 15 čer 2008 12:22

Příspěvekod mrsairus » 29 pro 2008 10:59

ta neviem co je to za blud ale ten txt dokumen mi absolutne nepomohol, nakopiroval som tam vsetko sa strcil do toho priecinku kde je exe

spravil som daco zle? kolko to vam pomohlo?
VBI COMPAL JHL90 1680x1050/ T9300 2,5Ghz / 4GB ram / 250GB 7200.3 / 9600GT 521MB / Zalman NC-1000 Silver

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 04 led 2009 20:48

to neni mozny, ten textak by mel fungovat
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |

2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime

prostepoky
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 403
Registrován: 29 lis 2008 14:17

Příspěvekod prostepoky » 04 led 2009 21:11

leonlinha píše:Musíš si vytvořit texťák commandline.txt ve složce se hrou a do něj zadáváš ty příkazy. Ano pomáhá, ale stejně je nejlepší si na gta iv koupit desktop. S příchodem téhle hry jsem zjistil, že nb opravdu nejsou na hry... :lol: :lol:


Nejlepší je koupit si počítač na nějakou XY hru? to snad ne. :)


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů