Slabá WiFi u FL90? Ovladače?

notebooky VBI a vše kolem nich
Adamska
občas se tu ukáže
Příspěvky: 40
Registrován: 25 kvě 2007 14:56
Bydliště: Praha

Slabá WiFi u FL90? Ovladače?

Příspěvekod Adamska » 19 lis 2008 22:05

Zdravím, mám takový problém s WiFi... Skoro nikde se nemůžu připojit... Spolužáci se připojí v pohodě, i když je poměrně slabý signál, ale já ne ani když je silný... Jednou jsem se připojil, ale je to tak rok zpátky. Nechápu proč to od té doby nejde. Nevím přesně, jakou mám WiFi kartu, objednával jsem NTB u www.notebooknamiru.cz a dostal jí zdarma na ISIC kartu. Podezíral jsem ovladače, tak jsem se snažil najít nové, ale nenašel. Nevíte někdo, čím to je? Nevýkonná karta či co (pokud kecám blbosti tak sry, na tohle jsem lama :D )? A pokud to jsou ty ovladače, mohl by někdo být od té dobroty a postnout sem link na ně (nějaký novější)? Díky moc za rady, Adamska
VBI FL90.v1; GF8600M GT 256MB; C2D T7300; 2 x 1GB DDR2 667MHz; SEAGATE Momentus 160GB, 7200rpm, NCQ, G-Force; Wi-Fi 4965; BT; Win XPH

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 19 lis 2008 22:35

takze stiahni si najnovsie ovladace od vyrobcu karty cize od intelu a potom v spravcovi zariadani zmen hodnoty ktore suvisia s napajanim wifi karty malo by to pomoct.
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

Adamska
občas se tu ukáže
Příspěvky: 40
Registrován: 25 kvě 2007 14:56
Bydliště: Praha

Příspěvekod Adamska » 19 lis 2008 23:26

Tak jsem stáhl nové ovladače (jsem si blbec myslel že WiFi je od Broadcom, proto jsem je nemohl najít :D ) i ten "Nástroj pro připojení Intel bla bla bla..." a nastavil npájení WiFi na nejvyšší. Zítra ve škole vyzkouším a dám vědět jestli to funguje. Každopádně díky za radu :wink:
VBI FL90.v1; GF8600M GT 256MB; C2D T7300; 2 x 1GB DDR2 667MHz; SEAGATE Momentus 160GB, 7200rpm, NCQ, G-Force; Wi-Fi 4965; BT; Win XPH

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 20 lis 2008 13:40

Adamska píše:Tak jsem stáhl nové ovladače


škoda že jsi na ně nedal hned http://downloadcenter.intel.com/Product ... uctID=2753 12.1.1.0_V

Adamska píše: nastavil npájení WiFi na nejvyšší.

jak jsi to udělal?
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)

2: Asus Z50X

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 20 lis 2008 17:58

v spravcovi zariadeni si najdes svoju wifi kartu a vo vlastnostiach si najdi polozku Power Management ktoru zmenis na Highest
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

Adamska
občas se tu ukáže
Příspěvky: 40
Registrován: 25 kvě 2007 14:56
Bydliště: Praha

Příspěvekod Adamska » 20 lis 2008 20:44

Přesněji to je Správce zařízení - Intel Wireless WiFi... - Upřesnit a tam to je... Jinak jsem jí zkusil a zase nic :( Ale zapomněl jsem dodat jednu podstatnou věc. Špatně jsem formuloval problém. Já se v podstatě připojím k nějaké síti (hlásí to, že jsem připojen, i rychlost mi to sdělí), ale jakmile zapnu prohlížeč, tak mi vyskočí hláška "Stránka nemohla být zobrazena" nebo něco v tom smyslu, prostě jako když v offline zapnu Mozillu... Takže podle toho nástroje pro připojení od Intelu sice připojenej jsem, ale na net se nedostanu...
VBI FL90.v1; GF8600M GT 256MB; C2D T7300; 2 x 1GB DDR2 667MHz; SEAGATE Momentus 160GB, 7200rpm, NCQ, G-Force; Wi-Fi 4965; BT; Win XPH

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 20 lis 2008 20:56

A nezkouší se pán nabourat takhle do na prví pohled nezabezpečené sítě kterou někde jen tak náhodou chytil!? aspoň tak mě to přijde! Ono možná je to vázané na IP adresu nebo mac adresu
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)



2: Asus Z50X

Adamska
občas se tu ukáže
Příspěvky: 40
Registrován: 25 kvě 2007 14:56
Bydliště: Praha

Příspěvekod Adamska » 20 lis 2008 21:02

Nezkouším se nabourat do zabezpečený sítě. Ve škole chytáme pár free sítí, lidi ze třídy co taky berou NTB se v pohodě připojí, tak jsem to zkoušel taky (do tý samý co ostatní), zatím ale bohužel bez úspěchu...
VBI FL90.v1; GF8600M GT 256MB; C2D T7300; 2 x 1GB DDR2 667MHz; SEAGATE Momentus 160GB, 7200rpm, NCQ, G-Force; Wi-Fi 4965; BT; Win XPH

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 20 lis 2008 22:10

Taková drobnost možná blbost, ale máš tu wifi zapnutou zboku notebooku tím tlačítkem? Svítí tě u té modré ledky ta oranžová?

Jinak možná pomůže odinstalace ovladaše Wifiny a nová instalace novějšího ovladače, ale nezapomeň tu wifinu instalovat, když je to tl. zapnuté!

Mluvím z vlastní zkušenosti kdy jsem v servise ze sebe udělal totálního trotla páč mi nešla wifina .-) bylo to tím tlačítkem :-)
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)



2: Asus Z50X

Adamska
občas se tu ukáže
Příspěvky: 40
Registrován: 25 kvě 2007 14:56
Bydliště: Praha

Příspěvekod Adamska » 20 lis 2008 22:41

Tlačítkem zapnutou wifinu mám, na to jsem přišel poměrně rychle :D Ovladače jsem nainstaloval nejnovější, 12.1.1.0 myslím... Pořád nic. Ještě jsem přemýšlel, jestli to nemůže být síťovým nastavením. Zkusil jsem si s tí trochu pohrát, tak to zítra zase vyzkouším... Dám vědět co a jak. Jestli to pořát nepůjde, tak už fakt nevím :(
VBI FL90.v1; GF8600M GT 256MB; C2D T7300; 2 x 1GB DDR2 667MHz; SEAGATE Momentus 160GB, 7200rpm, NCQ, G-Force; Wi-Fi 4965; BT; Win XPH


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti