64b XP

notebooky VBI a vše kolem nich
sopeto
chodí sporadicky
Příspěvky: 16
Registrován: 04 zář 2008 22:52

64b XP

Příspěvekod sopeto » 20 říj 2008 18:05

- takze prepacte ak to tu niekde uz je ale hladal som a nenasiel
- odkial zozeniem ovladace na 64b XP na Compal FL90v1???

- a este sa chcem opytat tych co maju tento OS na tomto notebooku tak ako su s nim spokojny

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8844
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 20 říj 2008 18:46

Pochybuju, že tu najdeš někoho s 64bit XP na tomto notebooku. Upřímně pochybuju, že to tam půjde vůbec rozjet, protože na to nebudou ovladače.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

sopeto
chodí sporadicky
Příspěvky: 16
Registrován: 04 zář 2008 22:52

Příspěvekod sopeto » 20 říj 2008 21:16

- praveze som niekomu tu na fore videl v podpise compal fl90 a xp64b
- ibaze uz som zabudol nick tak preto sa pytam ci vobec existuju

hrnco
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 17 čer 2007 08:45
Bydliště: Banska Bystrica / Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hrnco » 21 říj 2008 01:36

xp 64 bit je najvacsie koncentrovane zlo ake vobec existuje :D
nikdy sa nejak neujali hlavne kvoli tomu ze tam dokopy nic neslo a neboli drivre

moje odporucanie je : ani to neskusat
Compal IFL90 v1, 15,4" WXGA (1280x800), Intel C2D T7300(2.0 GHz, 4MB cache), Kingston DDR2 4GB (667 MHZ), Seagate Momentus 500GB/7200RPM/SATA 2/16MB , Nvidia 8600GT (256 MB), wifi, BT, Windows 7 x64

sopeto
chodí sporadicky
Příspěvky: 16
Registrován: 04 zář 2008 22:52

Příspěvekod sopeto » 21 říj 2008 16:28

- a skusal si ho ty? alebo hovoris iba podla toho co si cital a pocul

hrnco
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 17 čer 2007 08:45
Bydliště: Banska Bystrica / Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hrnco » 21 říj 2008 16:32

ja osobne na mojom compe som ho nikdy nemal. kamos si to nahodil na svoj notas a pokusali sme sa to spolu rozbehat ale co sa tykalo drivrov tak to bola hirosima hadr. netvrdim ze drivre na zariadenenia su nezohnatelne ale ale malokto vobec drivre na 64bit XP vyrabal
Compal IFL90 v1, 15,4" WXGA (1280x800), Intel C2D T7300(2.0 GHz, 4MB cache), Kingston DDR2 4GB (667 MHZ), Seagate Momentus 500GB/7200RPM/SATA 2/16MB , Nvidia 8600GT (256 MB), wifi, BT, Windows 7 x64

FloydPink
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 200
Registrován: 19 úno 2007 13:43
Bydliště: Zlín

Příspěvekod FloydPink » 22 říj 2008 17:36

Tak to sem já kdo má Windows XP 64-bit. Mám jej kvůli CAD softwaru a 4GB Ram. Funguje všechno, akorát utilita na přepínání mezi Wifi a BT. Dá se to vyřešit přes Inteláckou Wifi switch utilitu.
VBI FL90v1 T7300, 120GB Seagate 7200.2, 8600GT GDDR2, 4GB RAM, Windows 7 x64, Logitech V470

sopeto
chodí sporadicky
Příspěvky: 16
Registrován: 04 zář 2008 22:52

Příspěvekod sopeto » 22 říj 2008 18:24

- ano ty.som ti aj pisal ss
- a odkial mas ovladace? a co este neslo, pripadne nejake skusenosti

FloydPink
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 200
Registrován: 19 úno 2007 13:43
Bydliště: Zlín

Příspěvekod FloydPink » 23 říj 2008 00:35

Musíš sehnat ovladače na: chipset (www.intel.com), grafiku(www.laptopvideo2go.com) zvukovka (v ovladačích od 64bit Vista jsou i pro XP) čtečka to samé, a nic moc víc nepotřebuješ.
VBI FL90v1 T7300, 120GB Seagate 7200.2, 8600GT GDDR2, 4GB RAM, Windows 7 x64, Logitech V470


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti