ASmobile Z97V

notebooky VBI a vše kolem nich
jvees69
občas se tu ukáže
Příspěvky: 75
Registrován: 03 pro 2006 15:33

Příspěvekod jvees69 » 06 dub 2009 11:12

Hanz: zkušenosti s tím sice nemám, ale zkoušel jsi nějaký aktuální ov ladač wifi karty?

Hanz
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 02 dub 2009 08:55

Příspěvekod Hanz » 17 dub 2009 10:26

jvees69: mam nainstalovan nejnovejsi ovladac, zkousel jsem i pripojeni bez Intelackeho manageru a bez uspechu. Zkousel jsem menit kanaly na wifi a proste nic. Router je Edimax, tak nevim, zda neni proste problem v tom, ze ma wifi s timto routerem neni kompatibilni...Ale nechapu to. Kdyz jsem pripojen pouze ja, tak neni problem. Staci aby se nekdo pridal a ihned to spadne! :roll: Router je funkcni a odzkouseny na jinych kompech - bez problemu... Z VBI mi napsali, ze to neni na reklamaci - pritom jsem je zadal o radu a ne ze bych chtel book hned reklamovat.. :( Potom se uz neozvali.

jvees69
občas se tu ukáže
Příspěvky: 75
Registrován: 03 pro 2006 15:33

Příspěvekod jvees69 » 18 dub 2009 17:21

Zkus je pořád otravvat, nějakýho technika, třeba ti poradí.. Já teď mám třeba přes wifi router normálně 2 notebooky přes wifi a v pohodě to jede na obou..

Hanz
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 02 dub 2009 08:55

WebCam

Příspěvekod Hanz » 21 dub 2009 21:09

Zdravim vas!
Jake mate zkusenosti s webkamerou na Vasem z97v??? Jaky mate zhruba framerate? Mi to dela tak 2fps bych tipnul..Uplna pakarna! Nevite co s tim? Mam tam originalni ovladace dodavane k notebooku od VBI.
Diky!

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8850
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 21 dub 2009 21:21

sniž rozlišení.... nejvyšší je vždy jen na fotky
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

Hanz
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 02 dub 2009 08:55

Příspěvekod Hanz » 21 dub 2009 21:26

To nepomaha a nebo nevim jak to udelat...Jde to nejak "systemove"? Snizit rozliseni jde pouze v prgramu WebMate - utilita dodavana opet na originalnim CD k notebooku od VBI. I kdyz zde snizim rozliseni, tak framerate je stale stejny. Nevite co s tim? Pomohly by ovladace? Kde sezenu nejnovejsi ovladace? Na Asus jsem nenasel! Mam winXP... :?

jvees69
občas se tu ukáže
Příspěvky: 75
Registrován: 03 pro 2006 15:33

Příspěvekod jvees69 » 22 dub 2009 09:35

zkus aktuální ovladač.. já s web camerou nemám problém..

CommanderZ
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 29 dub 2009 17:56

Příspěvekod CommanderZ » 29 dub 2009 17:58

Podarilo se vam na Z79V rozjet vypalovacku? Z cedecka s drivery jsem nainstaloval snad vsechno co nainstalovat slo a vypalovaci programy ji porad nevidi (zkousel jsem CDBurnerXP a Create-Burn ISO) :( Mam Vista 64.

jvees69
občas se tu ukáže
Příspěvky: 75
Registrován: 03 pro 2006 15:33

Příspěvekod jvees69 » 10 kvě 2009 13:54

nj, to jsou ty Visty...

pokud se nemejlim, Visty mají sami o sobě vypalovací software, takže zkus vypálit rovnou ze systému, bez použití nezávislého vypalovacího softwaru..

Nebo zkus NERO !

mechanika jde bez problémů..

luukec
chodí sporadicky
Příspěvky: 11
Registrován: 25 pro 2008 18:57

ovladače

Příspěvekod luukec » 12 kvě 2009 16:33

podařilo se někomu nainstalovat verzi ovladačů na grafickou akrtu 185.85 ? nebo 185.81 ? pokaždé když je ze stránek nvidie stáhnu (jedná se o 32 bit visty) tak mi to v setupu ovladače grafiky na výber nehodí, jeom ovladače zvuku.. máte někdo stejný problém ?
VBI Salford - C2D 2,53GHz 6ML2 1066MHz fsb, 4GB DDR2 800MHz, gf9650GT 1GB,320 GB HDD 7200ot, 15,4" 1650x1080

Acer Aspire 5101 - AMD Turion 2GHz, 2GB DDR2 533, 120 GH HDD, ATI 1300X, 15,4" 1280x800

pidom
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 06 úno 2007 19:01

Příspěvekod pidom » 12 kvě 2009 18:05

Taky mám tento problém.Poslední jaké se mi podařilo nainstalovat je 181.22.Tak jsem si prohlédl ten inf soubor těch ovladačů 185.85 a podpora v nich je 9600M GT a 9700M GT o 9650M GT není ani zmínka, i když na stránkách nvidia je napsaná mezi podporovanýma.Po pročítání fora na lapropvideo2go.com jsem zjistil,že někdo má problémy i s 9600M GT.Když pustím setup ručně zahlásí to,že nebyl nalezen kompatibilní hardware.Zkoušeno i XP, Vista 32 a Vista 64 s kompatibilními ovladači
ASmobile Z97V 15.4" 1920x1200, GF 9650GT 1024MB, Montevina
Intel® Core™ 2 Duo P9500, 2.53GHz, 1066MHz FSB, 6MB L2, Penryn 45nm
2x Kingston 2GB 800MHz ,SSD Intel 320 120 GB+500GB, W7HP 64bit

jvees69
občas se tu ukáže
Příspěvky: 75
Registrován: 03 pro 2006 15:33

Příspěvekod jvees69 » 14 kvě 2009 19:20

no, pokud nové ovladače ještě nepodporují 9650, tak to tam necpěte :wink:

luukec
chodí sporadicky
Příspěvky: 11
Registrován: 25 pro 2008 18:57

Příspěvekod luukec » 14 kvě 2009 22:11

podpora
...
GeForce 9700M GTS
GeForce 9700M GT
GeForce 9650M GT
GeForce 9650M GS
GeForce 9600M GT
...

takže podle mě to podporujou.. spíš jestli nemajív ovladačích chybu, nebo se to nehádá s nějakýma ovladačema od notebooku..
VBI Salford - C2D 2,53GHz 6ML2 1066MHz fsb, 4GB DDR2 800MHz, gf9650GT 1GB,320 GB HDD 7200ot, 15,4" 1650x1080



Acer Aspire 5101 - AMD Turion 2GHz, 2GB DDR2 533, 120 GH HDD, ATI 1300X, 15,4" 1280x800

jvees69
občas se tu ukáže
Příspěvky: 75
Registrován: 03 pro 2006 15:33

Příspěvekod jvees69 » 08 čer 2009 13:10

tak co lidi, nějaké nové poznatky k Z97V ? Já jsem naprosto spokojen, mám ho 3/4 roku a vše naprosto bez problémů..

obdivuju na něm, že se na úkor svého výkonu v podstatě nezahřívá... je to fakt výbornej stroj.. snad bude bezchybně sloužit i nadále...

jvees69
občas se tu ukáže
Příspěvky: 75
Registrován: 03 pro 2006 15:33

klávesnice

Příspěvekod jvees69 » 16 črc 2009 16:19

Tak mi občas začala vyskakovat klávesa "šipka dolů" :-( je to nepřijemný, nevim jak to pořešit... Je ale pravda, že klávesnici noťsu používám fakt hodně často no... a ta klávesa mi vyskakuje kdy pařim FIFU :D takže se není čemu divit...


Holt začnu více používat externí klávesnici no.. češť.. :arrow:


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host