ASmobile Z97V

notebooky VBI a vše kolem nich
scalerun

zvuk

Příspěvekod scalerun » 01 lis 2008 13:36

Včera mě ASmobile Z97V přišel a už jsem všechno jakž takž nainstaloval...je tu jen jeden problém...reproduktory nejedou zrovna tak jak bych si představoval...možná to bude špatným nastavením ovladačů.. můžete mi s tím někdo poradit??

gemini.s
chodí sporadicky
Příspěvky: 14
Registrován: 28 zář 2007 15:25

Příspěvekod gemini.s » 13 lis 2008 22:00

zdravíčko,
jak tak koukám tak k týhle šasi se nikdo moc nehlásí. mám jí už týden (konfigurace níže). Musím říct naprostá spokojenost (asus je asus).

Co se týče plastů-nikde nic nevrže, pevné provedení.

Výdrž na baterku se zaplou wifi. teď jsem koukal 1,5 hodiny na netu dokument a mám stále ještě 40% baterky(jas displeje na 90%). Při běžné práci není problém se dostat přes tři hodiny (při úsporných provedeních i přes 4hod.)

Repráčky nijak nechrastí, jedou jak mají na 100%-naprostá spokojenost i s hlasitostí 100%.

Co se týče her: CoD 4 i 5 šlapou suprově, zatím jsem zkoušel jenom doporučené nastavení hry - 1024*768

Ovladače přiložené v balení fungují 100% i co se týče Fingerprint (bez nutnosti kupovat ;) )

Co bych zatím vytknul:

lesklý povrch víka-je na něm vidět naprosto každý otisk
a hlassitý zvuk tlačítek touchpadu.

Kdyby ste chtěli vědět něco dalšího, zeptejte se.

ASmobile Z97V 15.4" 1680x1050, SuperMulti, GF 9650GT 1024MB VRAM
Intel® Core™ 2 Duo P8600, 2.40GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2, Penryn
2× Kingston 2GB 800MHz PC2-6400 DDR2 CL5.0 (5-5-5) SO-DIMM
320GB, 7200ot., S-ATA-II, 16MB, G-Force
Intel® WiFi Link 5300 Series, 802.11a/b/g/Draft-n, PCI-E Mini Card

roman200
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 14 lis 2008 09:01

Baterie

Příspěvekod roman200 » 14 lis 2008 09:04

Opravdu má vystouplou bateri

gemini.s
chodí sporadicky
Příspěvky: 14
Registrován: 28 zář 2007 15:25

Příspěvekod gemini.s » 14 lis 2008 10:54

ano má vystouplou baterii cca o 3 cm. Odpovídá to obrázku když se na šaši jukneš. nicméně je to podle mne cena za zvýšenou kapacitu baterie. Jediné kdy to může vadit je při pořízení neoprénového obalu, ale žekl bych že se bez problému výtáhne. Zkoušel sem ho od kamaráda a zapnul jsem ho bez větších problémů, ale mírně vytáhnout se musí.

jvees69
občas se tu ukáže
Příspěvky: 75
Registrován: 03 pro 2006 15:33

Příspěvekod jvees69 » 16 lis 2008 12:03

tak ho mám už taky asi 14dní doma je fakt v poho. Žádné problémy, je tichý, nepřehřívá se ani při hran her na nejvyšší detaily.. prostě supr noťas.. doufám, že vydrží bez problémů fungovat i nadále..


navíc jestli jste si všimli, pár dní zpátky se na senamu několik dní v hlavních zprávách objevily recenze na tenhle model.. to možná taky o něčem svědčí.. :wink:

Michal27
zlobivá kočička
Příspěvky: 3172
Registrován: 25 lis 2006 15:51

Příspěvekod Michal27 » 16 lis 2008 18:28

O cem to prosimte svedci? Ty si snad myslis, ze je tento notebook povedeny, kdyz o nem napisi clanek? :lol:

Meli napsat neco o zaruce - jestli vubec existuje...
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

cihlaan

Ctecka otisku prstu

Příspěvekod cihlaan » 17 lis 2008 22:43

Cauec.. mohl byste mi nekdo poradit,proc mi nejde ctecka otisku prstu? nainstaloval sem ovladace z prilozeneho CD a i ve sprave zarizeni je napsane ze zarizeni pracuje zpravne... Prosim poradte, thx

jvees69
občas se tu ukáže
Příspěvky: 75
Registrován: 03 pro 2006 15:33

Příspěvekod jvees69 » 18 lis 2008 10:33

Michal27: nevidím jedinej důvod, proč by měl být bez záruky :roll: :?:

cihlan: asi používáš visty, co? já jen, že v XP jde všechno tak jak má a není potřeba nic řešit..

Michal27
zlobivá kočička
Příspěvky: 3172
Registrován: 25 lis 2006 15:51

Příspěvekod Michal27 » 18 lis 2008 14:52

O tom si povime, az budes mit nejakou zavadu. Uz to neni VBI, ale Kvazar Mikro - a jejich servisni praktiky = jedna velka prasarna.
Asi by se ti hodila tato rada od zdejsiho moderatora swarma - http://swarm.cz/blog/technika/zkusenost ... -problemy/ .
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

MadaFaka
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 30 dub 2007 18:21

Příspěvekod MadaFaka » 18 lis 2008 19:18

S politovanim musim sdelit, ze Michal27 ma bohuzel pravdu. Mrzi me to (mam uz druhe VBI), ale je to bohuzel tak. Dost me chlapci zklamali. Ale takovej uz je zivot, clovek se musi ucyt, ze :wink:
Toshiba TECRA R10, C2D SP9300, NVS150, 4GB, 250GB/5400rpm., XPP SP3, 3yr NBD on-site

"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein

gemini.s
chodí sporadicky
Příspěvky: 14
Registrován: 28 zář 2007 15:25

Re: Ctecka otisku prstu

Příspěvekod gemini.s » 18 lis 2008 20:59

cihlaan píše:Cauec.. mohl byste mi nekdo poradit,proc mi nejde ctecka otisku prstu? nainstaloval sem ovladace z prilozeneho CD a i ve sprave zarizeni je napsane ze zarizeni pracuje zpravne... Prosim poradte, thx


a nastavil sis ten prográmek?? taková oranžová ikonka vedle hodin. poprvý tě to tam provede nastavenim, naskenuješ otisky a huráá. A musíš to nastavit - jo a musíš mít zaplý heslo v profilu uživatele woken ;) akorát mě na tom štve, že můžu čtečku obejít klasickým heslem do woken :(

to jvees69: nevim já sem si Visty nainstaloval na zkušenou a zatim bez žádnýho většího trable, pokud pominu "známé potíže s kompatibilitou programu" :twisted:

jvees69
občas se tu ukáže
Příspěvky: 75
Registrován: 03 pro 2006 15:33

Příspěvekod jvees69 » 19 lis 2008 15:58

Michal27 píše:O tom si povime, az budes mit nejakou zavadu. Uz to neni VBI, ale Kvazar Mikro - a jejich servisni praktiky = jedna velka prasarna.
Asi by se ti hodila tato rada od zdejsiho moderatora swarma - http://swarm.cz/blog/technika/zkusenost ... -problemy/ .



No, tak to v tom případě doufám, že nebudu muset litovat toho, že jsem si tenhle článek nepřečetl dřív.. Hodně dlouho jsem se rozhodoval jakej noťas, doteď jsem měl asus a reklamace probíhali v pořádku (2), nevěděl jsem co vybrat.. nakonec když už jsem chtěl kupovat druhého asuse jsem narazil na vbi a ta nabídka Z97v je prostě neodolatlná.. kdybych ale četl ten článek před koupí, asi bych se hoooodně rozmýšlel..

Michal27
zlobivá kočička
Příspěvky: 3172
Registrován: 25 lis 2006 15:51

Příspěvekod Michal27 » 19 lis 2008 17:26

Bohuzel.. Asus navic patri k tomu horsimu. A ani normalni Asus bych si ja nevybral. Maji jeden z nejhorsich servisu a vetsina notebooku levnejsich radv (ty levne a vykonne) jsou dost nekvalitni. Tak prejme ti, at se nic nestane. Bedlive sleduj teploty, at se moc neprehrva - to mu skodi nejvic. A kup si kvalitni pevnou brasnu, at se ti spolu s notebookem neprohyba motherboard.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

roman200
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 14 lis 2008 09:01

Příspěvekod roman200 » 19 lis 2008 19:26

Michal27 - běž se vyplakat někam jinam

NoteBoom
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 19 lis 2008 20:05

Příspěvekod NoteBoom » 19 lis 2008 20:16

Michal27 píše:O tom si povime, az budes mit nejakou zavadu. Uz to neni VBI, ale Kvazar Mikro - a jejich servisni praktiky = jedna velka prasarna.
Asi by se ti hodila tato rada od zdejsiho moderatora swarma - http://swarm.cz/blog/technika/zkusenost ... -problemy/ .


Tak to jses lehce mimo hrnec, protoze servis notebooku VBI vzdycky zajistoval Kvazar-Micro s.r.o. (aspon napis spravne jmeno firmy kdyz uz nemas aspon prehled).

Ale bud v pohode - clanek Swarma je mimo souvislosti jeste vic. Pise o tom co se stalo nekomu na Slovensku. Chapej - na ceskym webu pise o tom co se stalo v jiny zemi, u jinyho prodejce (Daniel Netri) a u jinyho distributora (Asbisk.sk).
Vetsina Swarmovych clanku je fajn, ale tohle je fakt placnuti do vody.


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti