Problém po restartu u FL90v2

notebooky VBI a vše kolem nich
mrsairus
občas se tu ukáže
Příspěvky: 56
Registrován: 15 čer 2008 12:22

Příspěvekod mrsairus » 21 srp 2008 16:15

pmpal píše:
Tak vyzkousej prehrat bios.
Toto by mel byt nejnovejsi:
http://www.edisk.cz/stahni/32725/118.rar_1.24MB.html


to som robil ako prve, mam uz ten 1.18

ale bios na grafickej karte ostal stary, nevies kde splasim bios na grafu?

pmpal
občas se tu ukáže
Příspěvky: 34
Registrován: 23 črc 2008 11:47

Příspěvekod pmpal » 22 srp 2008 11:24

biosem na graf. karte to urcite nebude.
A to kousnuti se ti stava casto, nebo se to stalo jednou?

Lycant
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 22 srp 2008 16:39

Příspěvekod Lycant » 22 srp 2008 16:58

ahoj, taky se mi stava ze necham note bezet a jdu na chvili pryc, hodi se do uspor. rezimu,ale pak uz nenabehne display.. Ale pomuze kdyz ho zavru a opet otevru, pak nabehne normalne.. ale urcite to neni normalni.. taky a docela dost casto se stava ze se ani nechce vypnout, naskoci obrazovka "vypinani" a to je vse, zamrzne.. Nevi nekdo co by se s tim dalo delat?? Diky

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 22 srp 2008 18:05

pohladaj si vo fore o FL90, bol tam link na fix ktory tento neduh opravil.
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

mrsairus
občas se tu ukáže
Příspěvky: 56
Registrován: 15 čer 2008 12:22

Příspěvekod mrsairus » 22 srp 2008 21:38

pmpal píše:biosem na graf. karte to urcite nebude.
A to kousnuti se ti stava casto, nebo se to stalo jednou?


ne praveze tak raz za den sa mi to stane, niekedy aj dvakrat po sebe, uz fakt neviem, viem ze to nebude grafou ale i tak by sa novy bios hodil

mrsairus
občas se tu ukáže
Příspěvky: 56
Registrován: 15 čer 2008 12:22

Příspěvekod mrsairus » 24 srp 2008 20:53

to sa dockam odpovede raz za dva tyzdne???? to su mi fora toto ...
VBI COMPAL JHL90 1680x1050/ T9300 2,5Ghz / 4GB ram / 250GB 7200.3 / 9600GT 521MB / Zalman NC-1000 Silver

vito45
chodí často
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 24 srp 2008 20:56

keď už nadavaš na forum tak by si nemal porušovať jeho pravidla ako 2 príspevky za sebou...

Lycant
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 22 srp 2008 16:39

Příspěvekod Lycant » 24 srp 2008 21:07

danno píše:pohladaj si vo fore o FL90, bol tam link na fix ktory tento neduh opravil.



ok, diky moc, podivam se na to;) :idea:

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 25 srp 2008 20:24

zpět k restartu - ten problém vypadá dost podobně jako mají ostatní s tím úsporným režimem. Sám mám tento problém. Strávil jsem opravdu dost času hledáním chyby a spoustu lidí má ten a ten samý problém. Mě osobně z toho vychází, že je to softwarový problém v XP. Nebo má někdo Visty s tímhle problémem?
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

Lycant
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 22 srp 2008 16:39

Příspěvekod Lycant » 25 srp 2008 20:56

kdyby nekdo nasel ten link na zaplatu,treba nahodou, zkuste ho sem pls hodit.. ja se o to pokusim taky.. dik

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 26 srp 2008 00:58

já jí mám už jsem dával link mockrát www.kobop.ic.cz/WindowsXP_KB917332_x86_CSY.exe
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

Triktrak
občas se tu ukáže
Příspěvky: 23
Registrován: 14 pro 2007 15:52

Příspěvekod Triktrak » 29 srp 2008 10:04

Zkuste nový bios, podle change logu řeší právě toto.

- Fix ICH8M B2 S3 resume failure.

mrsairus
občas se tu ukáže
Příspěvky: 56
Registrován: 15 čer 2008 12:22

Příspěvekod mrsairus » 29 srp 2008 11:09

mne neporadi nikto?
VBI COMPAL JHL90 1680x1050/ T9300 2,5Ghz / 4GB ram / 250GB 7200.3 / 9600GT 521MB / Zalman NC-1000 Silver

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8848
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 29 srp 2008 11:17

mrsairus píše:mne neporadi nikto?
:lol: Vážně se musím smát tomu, jak se vztekáš... tím vážně ničeho nedosáhneš.

Jinak já ti poradim, co s tím máš udělat - dej to na reklamaci do servisu, protože je nejspíš vadná základní deska. U těhle noname notebooků jsou podobné závady častější.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

mrsairus
občas se tu ukáže
Příspěvky: 56
Registrován: 15 čer 2008 12:22

Příspěvekod mrsairus » 03 zář 2008 11:53

spravte mi niekto image biosu 1.16 original intelacky, potrebujem ho nahodit kvoli reklamacke, vdaka
VBI COMPAL JHL90 1680x1050/ T9300 2,5Ghz / 4GB ram / 250GB 7200.3 / 9600GT 521MB / Zalman NC-1000 Silver


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti