Compal HL90

notebooky VBI a vše kolem nich
alivio
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 05 čer 2009 21:43

Příspěvekod alivio » 21 čer 2009 00:04

Doporucili byste tento nb ? Mam vybranej tento:

Compal HL90 v1 10 230 Kč
Intel® Core™2 Duo P8700 2.53GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2 cache, Penryn 45nm 4 314 Kč
Kingston 2GB 800MHz DDR2 Non-ECC CL5 SODIMM 569 Kč
Kingston 2GB 800MHz DDR2 Non-ECC CL5 SODIMM 569 Kč
Pevný disk Seagate 320GB, 7200ot., S-ATA-II, 16MB, G-Force 1 545 Kč
Intel® WiFi Link 5300 Series, 802.11a/b/g/Draft-n, PCI-E Mini Card 655 Kč
AVerMedia AVerTV Hybrid NanoExpress Slim, PAL/SECAM/NTSC+DVBT,FM,Stereo,HDTV 1 753 Kč
Zákonem stanovený recyklační poplatek 27 Kč
Zákonem stanovený autorský poplatek 35 Kč
Montáž a zahoření notebooku 200 Kč
Doprava k zákazníkovi (v rámci ČR) zdarma
Cena celkem : 19 899 Kč
Cena celkem včetně DPH : 23 680 Kč

Co na nej rikate ? Doplnili nebo zmenili byste v nem neco ?
Diky

dak

Příspěvekod dak » 27 čer 2009 15:44

rrazor píše:Tak jsem stahnul nejnovější ovladače od Synaptics, ale scrollování mi stále nefunguje. Víte někdo co s tim ? =)

stahni ovladace od alps, mne funguje ok (jenom se mi nejak nekamaradi vypinani touchpadu pri psani na klavesnici, jestli vam to nekomu funguje, tak pls na jaky verzi driveru? ja mam 7.2.202.101)

2alivio:
je tezky posoudit, jestli je notebook pro tebe optimalni, zalezi na tom, co od nej ocekavas. ja si koupil HL90, protoze na nich behaj relativne pekne tuxy, chtel jsem si na tom i neco zahrat, mel dobrej pomer cena/vykon a dal se koupit bez OS
ale trh je se zas o ten rok urcite o neco bohatsi

trnyv
občas se tu ukáže
Příspěvky: 94
Registrován: 18 srp 2008 12:01
Bydliště: Jakarta

Příspěvekod trnyv » 03 črc 2009 13:37

Zdravim, asi po roce jsem vyzkoušel webkameru po skype. Já sem viděl kamaráda vpohodě ale jemu se můj obraz sekal, jakože zpomalenej. I když sem to zkoušel normálně přes tento počítač tak byl taky pomalý. Něvíte čím to? Díky

vaska
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 28 črc 2009 09:49

problem s baterkou

Příspěvekod vaska » 28 črc 2009 09:58

Zdravim, chci se zeptat jestli se už někomu nestalo to, že při puštěném NB a zapojeném v siti, začala ubývat výdrž baterky. A Když jsem NB vypnul tak se mi baterka dobila, ale jen na 90%. A ještě btych se chtěl zeptat jestli vám NB běží když máte vyndanou baterku ale máte hop v síti. Díky za odpověd

trnyv
občas se tu ukáže
Příspěvky: 94
Registrován: 18 srp 2008 12:01
Bydliště: Jakarta

Příspěvekod trnyv » 14 srp 2009 13:53

Noťas v síti bez baterky mě běží úplně normálně. Ale nevydělávám ji.

DRTIC=)
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 03 črc 2007 14:56

Příspěvekod DRTIC=) » 17 srp 2009 12:51

mohli by ste plz napisat teploty (hlavne GPU) pri dlhsom hrani narocnejsich hier? viem ze tu su nejake hodnoty ale zaujimalo by ma ako to s teplotami vyzera po nejakom case :)

trnyv
občas se tu ukáže
Příspěvky: 94
Registrován: 18 srp 2008 12:01
Bydliště: Jakarta

Příspěvekod trnyv » 10 zář 2009 12:18

Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s přidáním ramky. Mám 2gb a chcu ještě 2 dokoupit. Prej je to vyměnit lehký ale já nevím kam to vrazit. A nepříjdu náhodou o záruku? Předem děkuji za každou radu

Hanamaki
občas se tu ukáže
Příspěvky: 24
Registrován: 12 dub 2007 07:58

FL90 crashed

Příspěvekod Hanamaki » 26 zář 2009 22:40

Zdravím,
před několika dny se mi stala podivná příhoda s mým FL90...
večer skončím s prací, normálně vypnu notebook, jdu spát...ráno se probudím, zapnu ho a na lcd se nezobrazí nic :( windowsy najednou jen občas (tak 1 z 20 zapnutí), poznám to tak, že když zadám heslo tak začne chrastit HDD a po přihlášení můžu nb normálně uspat...vůbec nevím co se s tím mohlo stát, nemáte někdo stejnou nebo podobnou zkušenost?
Nebo zkušenosti s opravami u VBI??
Díky.

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 26 zář 2009 22:50

ty wole tak to je už 3 stroj za tento týden co je KO! Doufám že to máš ještě v záruce?!! No věcí tam může odejít hodně ale v 80% je to grafická karta 10% LCD displey zbytek je ZK deska atd..


Já typuju grafiku 3500Kč bez práce
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)

2: Asus Z50X

Hanamaki
občas se tu ukáže
Příspěvky: 24
Registrován: 12 dub 2007 07:58

Příspěvekod Hanamaki » 26 zář 2009 22:54

a vše mi vymění zdarma, když to mám ještě v záruce že?

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 26 zář 2009 23:42

jestli je to v zaruce, a uznaj ti zaruku tak jo. Ale jestli nejak zjisti ze si treba porusil zarucni podminky, tak to muzou uznat jako neopravnenou reklamaci a budes calovat. Ale snad nejsou takovy *****.
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |
2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime

cenda
chodí sporadicky
Příspěvky: 8
Registrován: 29 zář 2009 16:38

Příspěvekod cenda » 29 zář 2009 16:41

Cau mel bych dotaz mam na sovji HL90ce Windows 7 Ultimate a nemuzu nikde najit ovladace na ctecku prstu... a pak mam jeste par zarizeni, kterym nelze najit ovladace online a ani nevim co je to za hardware. Muze mi nekdo poradit hlavne co se tyce te ctecky? diky

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 29 zář 2009 23:02

No problém bude s ovladači bohužel - než se výrobci spamatují a vyrobí je. myslím si ale že nebude problém je sehnat z jiných strojů
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)



2: Asus Z50X

Unown
občas se tu ukáže
Příspěvky: 45
Registrován: 09 zář 2008 18:38

Příspěvekod Unown » 12 říj 2009 13:52

tak ten ovladač od ALPS funguje parádně, scrollování funguje....Ale poraďte mi, jak rozjet fingerprint logon? díky moc

a ještě by se mi šikly drivery na windows 7... víceméně všechny...

http://www.compal.com/asp/driver_dnd/index.htm

odsuď mi jich to celkem dost nechce vzít...

Unown
občas se tu ukáže
Příspěvky: 45
Registrován: 09 zář 2008 18:38

Příspěvekod Unown » 13 říj 2009 11:51

tak už jsem si je víceméně všechny našel....


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti