Compal HL90

notebooky VBI a vše kolem nich
cenda
chodí sporadicky
Příspěvky: 8
Registrován: 29 zář 2009 16:38

Příspěvekod cenda » 17 říj 2009 16:45

A muzem mi poradit kdes sehnal na wifinu? nemuzu nikde najit nic spolehliveho... a hlavne mi bezi porad a na switch on/off reaguje jen bluetooth, ale wifi bezi neustale

Unown
občas se tu ukáže
Příspěvky: 45
Registrován: 09 zář 2008 18:38

Příspěvekod Unown » 24 říj 2009 20:29

Zdravím,
až budu doma, tak ti to uploadnu všechno....tady na to nemám rychlost a ani věci...
Jinak zatím zkus něco z tohohle:
Audio
•Analog Devices SoundMAX HD Audio Windows 7 Driver 6.0.01.7131
•Realtek HD Audio Driver R2.35 - x32/x64
•Realtek AC97 Audio Driver PG537 - x32/x64
•Realtek HDMI Audio Driver R2.35 - x32/x64
•C-Media CM106 - x32/x64
•C-Media CM6501 - x32/x64
•C-Media CM8738 - x32/x64
•C-Media CM8768 - x32/x64
•C-Media CM8770 - x32/x64
•C-Media CM8787 - x32/x64
•C-Media CM8788 - x32/x64
•Conexant Hermosa HD Audio Windows 7 Driver v.4.98.9 - x32/x64
•VIA HD Audio Codec (VT1708B, VIA HD Audio Codec VT1702S, VIA HD Audio Codec VT1708S) v.7.30a - x32/x64
Video
•AMD/ATI Catalyst 9.10 Desktop WHQL x32
•AMD/ATI Catalyst 9.10 Desktop WHQL x64
•AMD/ATI Catalyst 9.9 Notebook WHQL x32
•AMD/ATI Catalyst 9.9 Notebook WHQL x64
•AMD/ATI Catalyst 9.8 OLD GRAPHIC CARDS WHQL x32
•AMD/ATI Catalyst 9.8 OLD GRAPHIC CARDS WHQL x64
•Intel Graphics Driver (G41 ; G43 ; G45 ; Q43 ; Q45 ; GL40 ; GS40 ; GM45; GS45) v.15.15.6- x32/x64
•Intel Graphics Driver (945G,945GZ,946GZ,G965,Q965,Q963,G33,G35,Q33,Q35,G31,945GC,945GM,945GME,945GMS,940GML,GM965,GME965,GLE960,) v.15.12.75 - x32/x64
•Nvidia 191.07 Desktop WHQL x32
•Nvidia 191.07 Desktop WHQL x64
•Nvidia 186.81 Notebook WHQL x32
•Nvidia 186.81 Notebook WHQL x64
•VIA CN896 VIA Chrome9™, P4M900 VIA Chrome9™, VN896 VIA Chrome9™ HC v.24.10.04p - x32/x64
•VIA VX800 VIA Chrome9™ HC, VX820/UT VIA Chrome9™ HC v.24.10.04k - x32/x64
•VIA VX855 VIA Chrome9™ HCM, VX875 VIA Chrome9™ HCM v.24.10.04j - x32/x64
Chipset
•AMD/ATI Catalyst 9.10 WHQL x32
•AMD/ATI Catalyst 9.10 WHQL x64
•Intel Chipset Driver 9.1.1.1020 x32/x64
•NVIDIA nForce Windows 7 Driver v.15.49 x32
•NVIDIA nForce Windows 7 Driver v.15.49 x64
•VIA Hyperion Chipset Driver 5.24a - x32/x64
LAN
•Atheros (AR8121/AR8113/AR8114/AR8131/AR8132) - x32/x64
•Atheros (L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000 Base-T Controller) - x32/x64
•Broadcom BCM57xx Ethernet Driver v.12.2.2.0 - x32/x64
•Intel PRO/10/1000 (PRO/10GbE) Ethernet Driver v.14.6 - x32/x64
•JMicron JMC25x/JMC26x Driver v.6.0.11.10 - x32/x64
•Marvell Yukon Gigabit Ethernet Driver v.11.22.3.3 - x32/x64
•Realtek Ethernet Windows 7 Driver v.7.003.0720 - x32/x64
•VIA (VT8251 Integrated, VT8231, VT8233, VT8235 & VT8237 Integrated (Rhine & Rhine II), VT6103 Rhine (PHY), VT6105/L/LOM and VT6106/H/L/S series (Rhine III), VT6105M Management Fast Ethernet Controller (Rhine III), VT6115 Fast Ethernet Controller (Rhine III), VT6107 Fast Ethernet Controller (Rhine & Rhine II)) - x32/x64
Card Reader
•Alcor Micro Card Reader Driver v.1.15.54 - x32/x64
•JMicron JMB38x Driver v.1.00.33.02 - x32/x64
•O2Micro Memory Stick Reader Driver (OZ6933,OZ711E0,OZ711EC1,OZ711E1,OZ711E2,OZ711M1,OZ711M2,OZ711M3) V3.00.0006 - x32/x64
•Realtek (RTS 5121,5101,5111,5116,5158,5159) - x32/x64
•Ricoh R5C83x/84x Driver v.2.07.01.00 - x32/x64
Wi-Fi
•Atheros AR50XX Wireless Windows 7 Driver v.8.0.0.238 - x32/x64
•Broadcom Wireless BCM43xx Windows 7 Driver v.5.30.21.0 - x32/x64
•Intel Wi-Fi Windows 7 Driver v.13.0.0.107 - x32/x64
•Realtek Wi-Fi Windows 7 Driver RTL8180 - x32/x64
•Realtek Wi-Fi Windows 7 Driver RTL8185 - x32/x64
•Realtek Wi-Fi Windows 7 Driver RTL8187L - x32/x64
•Realtek Wi-Fi Windows 7 Driver RTL8187B - x32/x64
•Realtek Wi-Fi Windows 7 Driver RTL8187S - x32/x64
•Realtek Wi-Fi Windows 7 Driver RTL8190 - x32/x64
•Realtek Wi-Fi Windows 7 Driver RTL8191SE - x32/x64
•Realtek Wi-Fi Windows 7 Driver RTL8192E - x32/x64
•Realtek Wi-Fi Windows 7 Driver RTL8192SE - x32/x64

Windows 7 Drivers.iso 2,82 GB (3 029 772 288 B)

http://rapidsh***.com/files/297106112/W ... part01.rar
http://rapidsh***.com/files/297106094/W ... part02.rar
http://rapidsh***.com/files/297106109/W ... part03.rar
http://rapidsh***.com/files/297105965/W ... part04.rar
http://rapidsh***.com/files/297106111/W ... part05.rar
http://rapidsh***.com/files/297105977/W ... part06.rar
http://rapidsh***.com/files/297106104/W ... part07.rar
http://rapidsh***.com/files/297106072/W ... part08.rar
http://rapidsh***.com/files/297106117/W ... part09.rar
http://rapidsh***.com/files/297106054/W ... part10.rar
http://rapidsh***.com/files/297112398/W ... part11.rar
http://rapidsh***.com/files/297112337/W ... part12.rar
http://rapidsh***.com/files/297112445/W ... part13.rar
http://rapidsh***.com/files/297112352/W ... part14.rar
http://rapidsh***.com/files/297107495/W ... part15.rar

cenda
chodí sporadicky
Příspěvky: 8
Registrován: 29 zář 2009 16:38

Příspěvekod cenda » 01 lis 2009 17:05

Super diky... jen zkousim zprovoznit tu wifi ale porad je zapla anechce se vypnout :( muzes mi rict co mas presne ty za ovladac a funguje ti? treba upnout jen ten.... tech 2 giga na rapidu nestanu nemam acc

edit: mam tuto kartu Intel(R) WiFi Link 5100 AGN

trnyv
občas se tu ukáže
Příspěvky: 94
Registrován: 18 srp 2008 12:01
Bydliště: Jakarta

Příspěvekod trnyv » 16 lis 2009 18:49

Zdravim, dneska sem hrál po dlouhé době cod4 multiplayer a když sem přestal, asi po 30min tak sem měl teplotu podle everestu na 100°C. Dřív sem měl vždy kolem 90-95°C. Celkem se hra i sekala. Nevíte čím to je? Popřípadě, jakou chladící podložku za rozumný peníz by jste mě poradili. Díky

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 17 lis 2009 13:04

předně si ho nejprve vyčisti od prachu NT měj na rovné ploše bez ubrusů atd...
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)

2: Asus Z50X

peco1111
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 06 bře 2009 18:42

Příspěvekod peco1111 » 31 led 2010 12:23

Jak jste na to s WINDOWS 7 a tímto Notebookem? Jsou nějaké nové ovladače pro tuto verzi softu?

xsvenx
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 14 úno 2010 15:57

AHCI DISABLE

Příspěvekod xsvenx » 14 úno 2010 16:20

Zdravim,

potreboval bych poradit. Snazil jsem se absolvovat proceduru, ktera by vyradila z chodu AHCI, abych mohl nainstalovat na svuj ntb jeste druhy system (krom WIN7 x64) a to win XP. Vyuzil jsem nekterych rad v tomto foru a proto jsem zacal instalaci dosu. Vytvoril jsem si novou partici s formatovanim FAT32 a nastavil jsem ji jako primary ACTIVE. Restartoval jsem, nainstaloval MS-DOS a spustit AHCI_DIS.exe z cd a zde nastal prvni problem. Vubec mi to necetlo jednotku E: (predpokladana cdromka), zkusil jsem i ostatni pismenka z abecedy, ale nic se nestalo. U dalsich casti meho disku se ani nedivim, pze nejsou ve FAT32, ale cdromka se nacist mela. Tak jsem chtel zkusit druhou cestu a to, ze si potrebny soubor nahraji na disk, kde mam dos a spustim ho pak, ale narazil jsem na pomerne vyrazny problem.

JAK SPUSTIT WINDOWS???

Jelikoz uz partice disku, kde jsou nainstalovane win7 neni primary ACTIVE, tak proste nelze spustit. Zkusil jsem tedy instalacni dvd win7 a repair startup a dalsi moznosti. Ale hazi to jen ruzne chyby (failed to save startup options, selected system image cannot be restored in this recovery environment,..).

Posledni vec, kterou jsem ve snaze zachranit situaci udelal byl format disku, kde byl ten DOS, ale to byla blbost...

Ocenim jakoukoliv radu a cim drive, tim vice :), muzete me kontaktkovat i na icq a skypu nebo na mailu.

icq: 417337249
skype: svennevlida
mail: sven.nevlida(zavinac)seznam.cz , sven.nevlida(zavinac)gmail.com

xsvenx

Mik159
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 07 zář 2008 14:03

Příspěvekod Mik159 » 27 úno 2010 01:35

Neupnul byste nekdo ovladace na win7??

dak

Příspěvekod dak » 06 srp 2010 12:36

kdyby jeste nekdo potreboval
windows 7 32b - hl90 drivers / ovladace
vetsinu si toho najdou wokna samy, ale tady je neco malo co pouzivam ja.
http://www.edisk.cz/stahni/55645/hl90_w ... .71MB.html
je to bez zaruky, nainstaloval jsem to jednou a od ty doby v pripade potreby prevaluju na cisto z trueimage...

xsvenx uz ma asi nejakej ten patek vyresno, ale dalsim doporucim spis http://www.microsoft.com/cze/windows/virtual-pc/
oproti klasickejm virtualnim masinam ma tu vyhodu, ze po konfiguraci clovek spusti konkretni soft pekne pres jednu ikonku a ani nepozna tu mezivrstvu (uspesne jsem na tom provozoval codewarriora, kteryho jinak na 7kach nepustim)

Unown
občas se tu ukáže
Příspěvky: 45
Registrován: 09 zář 2008 18:38

Příspěvekod Unown » 23 zář 2010 00:40

tak předevčírem jsem notebook vypl a když jsem do druhý den zapl, tak už se nerozsvítil displej :(

Jako zrovna k pešku mi ten den končila záruční lhůta. Ale na stránkách VBI jsem našel reklamační požadavek, tak jsem se tam zadal do systému a budu doufat, že budou brát v potaz datum zaslání požadavku a ne datum doručení :(

jinak netušíte, v čem to může být? kabel v kloubu? a opravějí to? respektive kolik by stála oprava?

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 23 zář 2010 11:12

Může to být i vadná grafárna, těžko říct... Jinak co jsem četl o reklamacích na VBI, tak bych na ně moc nespoléhal. Jsem rád, že mi zatím jede bez problému skoro už 3 roky.
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

multipytla
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 171
Registrován: 17 led 2010 20:30

Příspěvekod multipytla » 24 zář 2010 20:22

Unown píše:tak předevčírem jsem notebook vypl a když jsem do druhý den zapl, tak už se nerozsvítil displej :(

Jako zrovna k pešku mi ten den končila záruční lhůta. Ale na stránkách VBI jsem našel reklamační požadavek, tak jsem se tam zadal do systému a budu doufat, že budou brát v potaz datum zaslání požadavku a ne datum doručení :(

jinak netušíte, v čem to může být? kabel v kloubu? a opravějí to? respektive kolik by stála oprava?


odešla ti grafárna, stejnou závadu jsem měl i já, oprava trvala skoro měsíc

patee
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 25 pro 2010 13:39

Příspěvekod patee » 25 pro 2010 13:41

zdravim...rad bych se zeptal jestli vam jde tenhle notebook bez baterie...pouze se zastrcenym sitovym adapterem...odesla me baterka ale bez ni se vubec nerozjede...

FiftyVCD
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 27 čer 2008 12:14

Příspěvekod FiftyVCD » 04 led 2011 13:02

patee: já baterku vyoperoval skoro ihned, jedu jen na napájení ze sítě

Nevíte náhodou někdo, jestli tento notebook podporuje paměti DDR3 a zda-li by vzal 8Gb RAM? Díky za veškeré dopovědi

Martty
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 28 bře 2011 22:44

Příspěvekod Martty » 28 bře 2011 23:00

Zdravím.

Už 24 hodin stále bliká indikátor nabijení baterie, ale baterie stále ukazuje 0% stav nabití. Vždy po zapnutí ntb běží několik málo minut a poté zhasne displej a zdá se že přestane pracovat disk, ntb sice běží ale na nic nereaguje. A po vyjmutí bateri ho není možné zapnout. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví jak bych mohl vyřešit můj problém.

Předem moc díky


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti