Compal HL90

notebooky VBI a vše kolem nich
kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 16 zář 2008 09:29

jj AoEII na tom teĎ taky hraji... S kamošem po síti je to nejlepší odreagování i když teĎ už přecházíme na trojku :lol: :rofl:

Na HL90 mi bez nějakýho dlouhýho nastavování při 1280 x 800 jedee Cod4 kolem 30-50 fps a Crysis 30-40 fps. Nechtělo se mi to dlouho nastavovat, tak to možná může být víc. Myslim, že CoD4 při hodně malém rozlišení jel kolem 125 ale nechtěl sem ho šetřit a na to moje hraní mi stačí 25 fps :D :lol: A myslím si, že VBI nedělá herní notebooky a spousta lidí to i po koupi dokázalo, že na tom nehrajou, chtěj jen svižnej stroj při práci s videem a grafikou.
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

trnyv
občas se tu ukáže
Příspěvky: 94
Registrován: 18 srp 2008 12:01
Bydliště: Jakarta

Příspěvekod trnyv » 16 zář 2008 10:49

milank3 : Jo včera jsem si ho objednal kolem 2 odpoledne. Napsal jsem jim do poznámky číslo ISIC a ještě jakou tam chci Wifi a bluetooth. Ale zatím nikdo nevolal :evil: takže maj asi všichni dovolenou.

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 16 zář 2008 11:04

Minulý týden nebyli šasi s nižším rozlišení na skladě a netvářili se, že by měli přijít brzy, že mi něco sleví z vyššího, tak sem to vzal
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

Patizon
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 03 zář 2008 22:26

Re: instalace OS

Příspěvekod Patizon » 16 zář 2008 11:06

milank3 píše:
Patizon píše:jeste k te instalaci os, objednal jsem si visty a sly nainstalovat bez jakehokoliv problemu, take me prijemne prekvapilo, ze primo z instalacniho dvd lze rozdelit hadr

Jake jsis objednal 64 nebo 32bitove?


64bit

FiftyVCD
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 27 čer 2008 12:14

Příspěvekod FiftyVCD » 16 zář 2008 11:45

Instaklaci WINu bez problému na
C mám XP
D Vista 64bit home prmium edition
E data

CHtěl jsem se zeptat nemá někdo prosím Vás pěkně ovladač na wifinu do Win XP na cd přiloženém je jen na vistu. Děkuji pěkně:-).

kiwibibo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 18 srp 2008 22:23

Příspěvekod kiwibibo » 16 zář 2008 11:50

pmpal píše:At se divam jak se divam tak me to vychazi nejlevneji tady http://www.vbintel.cz/ :P

Ale na vbintel.cz ti nedaju WIFI a BT na ISIC zadarmo... potom to vyjde drahsie.

ineya

Příspěvekod ineya » 16 zář 2008 12:03

FiftyVCD píše:Instaklaci WINu bez problému na
C mám XP
D Vista 64bit home prmium edition
E data

CHtěl jsem se zeptat nemá někdo prosím Vás pěkně ovladač na wifinu do Win XP na cd přiloženém je jen na vistu. Děkuji pěkně:-).

XP drivery tu: http://service1.marasst.com/Compal/JHL9 ... %20Driver/

FiftyVCD
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 27 čer 2008 12:14

Příspěvekod FiftyVCD » 16 zář 2008 12:36

ineya: právě tam jsem zmatený nevím který přesně:-( poradí někdo prosím Vás?

Edit Solitary: dodržuj základní pravidla fóra, necituj příspěvek nad Tvým viz. CITACE :arrow: PRAVIDLA, dík

ineya

Příspěvekod ineya » 16 zář 2008 12:50

to FiftyVCD

právě tam jsem zmatený nevím který přesně:-( poradí někdo prosím Vás?[/quote]
podla specs je to najskor cosi od intelu:
Wireless LAN, 802.11a/g/n(Intel Shirley Peak)

ale moze konkretne zalezat aj na type wifi ktoru mate, ja som myslim isiel priamo na stranky vyrobcu, teda intel: http://support.intel.com/support/wirele ... 010623.htm
a tam stiahol priamo ovladac pre moju wifi a OS


Edit Solitary: dodržuj základní pravidla fóra, necituj příspěvek nad Tvým viz. CITACE :arrow: PRAVIDLA, dík

dak

Příspěvekod dak » 16 zář 2008 12:54

orgasmic píše:Ahoj,

nevím jestli to přijde jen mě, ale mě se zdá, že tu většina lidí kecá, že notebook má....několikrát tu padl dotaz, ať sem dáte testy z nových her jako COD4, Crysis apod, ale cpete sem jen jakási 4-ciferná čísla z nicneříkajícího 3DMArku :D

Omlouvám se všem, co nb opravdu vlastní, ale tento nb je evidentně zaměřen na hry, tak předpokládám, že člověk, který si ho koupí, tak především kvůli hrám...ale výsledky pořád nikde (nepočítám už sdělený výsledek z MassEffect a 3 staré hry).

JInak k dotazu ohledně DDR2 pamětí...samozřejmě, že paměti jsou na výkonu znát a to dost značně! Staré paměti DDR2 mají malou propustnost a na hraní nejsou nejvhodnější. Nechápu výrobcův krok dodat do tak výkonného stroje takové paměti :)

PS: měli jste si počkat raději na nové MSIčko :wink:


pomalejsi samozrejme jsou, ale rozdil v praxi tak velkej neni. ve srovnani v "nicnerikajicim" 3DMarku, mam asi jenom o dve tri stovky min, nez acer 5930g, kterej ma ddr3
na kazdy pripad to samozrejme zamrzi

bioshock mi na tom beha v 1440x900 temer na full (jenom vyply nejaky otravny efekty) na zhruba 30-90 snimku

a msi? ne dekuju. ani acera jsem nebral, natoz msi

jinak s tema ovladacema na wifi co se tu nekdo ptal. mam XP a nainstaloval jsem v poho z prilozenyho CD (5300)

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8768
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 16 zář 2008 12:58

Děkuji za info ke hrám.
Rozdíl oproti DDR2 a DDR3 je opravdu znatelný.

A pomlouvat Acer nebo MSI, když vlastníš barbone systém VBI... :)
Alienware Area 51-M
i9 9900K + RTX2080

Cruzz
občas se tu ukáže
Příspěvky: 33
Registrován: 06 dub 2008 11:37

Příspěvekod Cruzz » 16 zář 2008 13:51

Nekde jsem zaslechl, ze se ma v nabidce VBI objevit v brzke dobe sasi od ASmobile s grafickou kartou 9650 GT. Nevim samozrejme co je na tom presne pravdy (jedine co me drzi od koupe HL90ky jsou GDDR2 pameti :/ ), ale nevite o tom nekdo neco blizsiho? Pripadne jak jsou na tom s kvalitou sasi od ASmobile v porovnani s Compalem? Diky

FiftyVCD
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 27 čer 2008 12:14

Příspěvekod FiftyVCD » 16 zář 2008 13:51

to dak

děkuji Vám pěkně moc jste mi pomohl moc děkuji ovladač přiložený na cd opravdu na XP jede

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8768
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 16 zář 2008 13:57

Jen nechápu, proč si raději nekoupíte Toshibu F50, která je kvalitou úplně jinde a má grafiku GF 9700M GTS, která je o cca 30-50% výkonější a stojí 27tis s DPH.
Alienware Area 51-M
i9 9900K + RTX2080

pmpal
občas se tu ukáže
Příspěvky: 34
Registrován: 23 črc 2008 11:47

Příspěvekod pmpal » 16 zář 2008 14:16

kiwibibo píše:
pmpal píše:At se divam jak se divam tak me to vychazi nejlevneji tady http://www.vbintel.cz/ :P

Ale na vbintel.cz ti nedaju WIFI a BT na ISIC zadarmo... potom to vyjde drahsie.


Kazdej ale nestuduje celej zivot :lol:


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti