Rozpadavajuca sa GeForce 8600

notebooky VBI a vše kolem nich
Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 27 srp 2010 04:45

Tu jsem taky našel, mě by spíš zajímala ta tebou udaná cena? Protože jsem ati mobile 3650 s DDR3 za 1600 i s dopravou fakt ještě neviděl...
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)

2: Asus Z50X

FloydPink
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 200
Registrován: 19 úno 2007 13:43
Bydliště: Zlín

Příspěvekod FloydPink » 27 srp 2010 09:45

No ted sem tě nepochopil. Šak na tom linku je DDR3 s dopravou zdrarma za 80 dolarů. No a 80 dolarů * kurz 20 je těch 1600 ne?
VBI FL90v1 T7300, 120GB Seagate 7200.2, 8600GT GDDR2, 4GB RAM, Windows 7 x64, Logitech V470

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 27 srp 2010 12:35

sorry já to bral v Eurech :-) No tak to je už fakt dobrá cena?!! jen málo kdo je si to schopný objednat, zaplatit...
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)



2: Asus Z50X

FloydPink
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 200
Registrován: 19 úno 2007 13:43
Bydliště: Zlín

Příspěvekod FloydPink » 27 srp 2010 12:42

To už je věc druhá :)
VBI FL90v1 T7300, 120GB Seagate 7200.2, 8600GT GDDR2, 4GB RAM, Windows 7 x64, Logitech V470

totti
občas se tu ukáže
Příspěvky: 65
Registrován: 03 zář 2007 18:08

Příspěvekod totti » 12 pro 2010 11:00

Hadriel prosim chci se Te zeptat jaky mas nahrany bios po zmene grafiky na ATI3650

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 12 pro 2010 11:13

http://forums.laptopvideo2go.com/topic/ ... ge__st__20


Druhá stránka, první příspěvek od Kayldera s filem hd3650.rar
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |
2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime

totti
občas se tu ukáže
Příspěvky: 65
Registrován: 03 zář 2007 18:08

Příspěvekod totti » 12 pro 2010 13:07

a to je bios pro grafiku jo? tak to asi neni treba instalovat ne? a myslim bios na zakladni desce:) a nevis cim to muze byt ze po instalaci calalyst mi ho nejde spustit?

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 12 pro 2010 13:09

Jediny co potrebujes po zmene grafiky je novej bios pro ni ( teda pokud uz na karte nemas nejakej slusnej) a novy ovladace.
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |

2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime

totti
občas se tu ukáže
Příspěvky: 65
Registrován: 03 zář 2007 18:08

Příspěvekod totti » 12 pro 2010 13:18

Tak grafika mi slape verzi mam VER010. Nevim jestli to treba ze mi nejde spustit ten catalyst jestli to nemuze byt tim nebo i to ze kdyz odpojim pri vyplem notebooku napajeni a znova pripojim neco uvnitr nej se spusti........nevim si z tim rady? pripadne jak se instaluje ten Vbios? dik moc

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 12 pro 2010 13:33

Ma to popsany u toho prispevku, musis si udelat bootovaci flashku, tam to nahrat, pak z toho nabootovat a napsat to co tam je. A pak si hlavne taky vyres ovladace.

Jestli si nejses moc jistej, radsi to nedelej
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |

2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime

totti
občas se tu ukáže
Příspěvky: 65
Registrován: 03 zář 2007 18:08

Příspěvekod totti » 12 pro 2010 13:42

Jsem z toho nejak blby. Prispevech z tim nahranim vbiosu jsem nasel uz. 1.Muzes mi prosim napsat strucny popis co jak udelat abych si notebook nezrusil.
2.Ta verze vbiosu to je 011 asi ze?
3.Jakou mas verzi biosu na desce?
nevis cim muze byt to pochybne chovani ze se mi pri pripojeni napajeni rozjede HDD?:)

ProchyE36
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 08 lis 2010 19:41

Příspěvekod ProchyE36 » 12 led 2011 15:34

zdravim panove,
predem se chci omluvit,ze v "noudbucich" nejsem nijak extra zbehly,tak me prosim neukamenujte :D
takze,mam FL90v2 (8600gt) a problem s grafikou.Jestli sem dobre pochopil,tak je mozna vymena za ATI HD3650 256MB GDDR3 nebo
ATI HD3650 512MB MXM II.Je pri obou karatach potreba delat nejake upravy,nebo staci vymena kus za kus a hotovo?diky za jakekoliv reakce:)

Romčisan
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 16 zář 2007 20:02

Příspěvekod Romčisan » 27 kvě 2011 17:09

Ahoj. Nevím jestli ještě někdo reaguje na příspěvky... ale mám menší problém s výměnou karty na ATI HD3650. Moje stará gf 8600 po třech letech dosloužila a tak jsem z ebay objednal: http://cgi.ebay.com/ATI-HD3650-HD-3650- ... 3cb010fa15
po montáži a jednoho dne testování se začal nb sekat a po resetu nechce naběhnout. Respektive grafická karta nechce naběhnout - černá obrazovka. Ani externí monitor nefunguje.

Nevím jestli se teď mám pouštet do flash vbiosu "poslepu" nebo zkusit něco jiného? Zvláštní je, že právě od začátku karta fungovala (proto jsem předtím vbios neměnil).
Děkuji za jakékoliv reakce :-)

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 27 kvě 2011 17:30

Mě se hned po instalaci vypínal a restartoval - byla vysoká teplota. Musel jsem předělat chlazení, pasiv vůbec nedoléhal na čip (skoro 2mm místa), takže sem tam dal měděný plíšek, přepastoval a dal nový pady. Teplota šla níž než byl s geforce a vše jede jak má. (už je to rok)
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |

2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 27 kvě 2011 17:33

Tady můj příspěvek z minulého roku po instalaci...

Hadriel píše:Tak sem vymenil starou nefunkcni 8600 za HD3650 256MB GDDR3.

Bez upravy chlazeni, nb nabehl v pohode hned, instalace ovladacu vsechno v klidu. Ale idle teploty 65°C, 1 minuta behu MSI Kombustor a teploty 130°C a okamzite off.

Tak sem dal kousek medeny desticky na cip grafiky, s obou stran priplacnul Arctic Cooling MX-2, dal sem novy thermal pady na ramky a takovej ten velkej sedej "kondenzator" nebo co to je. Novy thermal pady na chipset a zase na ty "kondenzatory" nad CPU. Procesor zase Arctic Cooling MX-2.

Teplota idle 53°C, hodinovej beh MSI Kombustoru prumer 73°C, max 75°C!! A ani jednou nebezel fan na plny otacky. Taky teplota CPU uz neleze skoro k 80°C, prumer zhuba 65°C v zatezi, max tech 70°C.


S 8600 hodnoceni ve windows:
Aero: 4,8
Herni grafika: 5,9

S HD3650:
Aero: 6,3
Herni grafika: 6,3

Takze so far, so good :D



http://i32.tinypic.com/2a0nuwg.jpg tady je popsany co jsem udelal na obrazku
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |

2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti