Hláška WebGL přestal fungovat

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
TitanArmy
občas se tu ukáže
Příspěvky: 76
Registrován: 19 bře 2012 14:54

Hláška WebGL přestal fungovat

Příspěvekod TitanArmy » 04 kvě 2016 11:36

Ahoj. Od Pondělka mi prohlížeč G.Chrome začal házet chybu že rozhraní WebGL přestalo fungovat. Stane se to většinou při přehrávání videí na Idnes apod. Obrazovka začne problikávat černou barvou. Někdy se vrátí do původního vzhledu, jindy zůstane všechen obsah černý. Prohlížeč musím uzavřít a spustit znova. Zavirovaný notebook asi nemám. Včera jsem provedl kompletní čistku ( formát a tovární nastavení ) + stáhl a nainstaloval všechen win update co W7 sám vyhledal. Poradí někdo v čem je chyba a jak ji vyřešit? Děkuji.
HP Pavilion dv6-6c20ec
AMD A4-3330MX 2.2GHz DC, 6GB DDR3, 750GB, DVDRW, 15.6" 1366x768 lesk LED, VGA AMD HD 7670M 1GB GDDR5, AMD RS880M, wlan, glan, BT, mic, kamera, čtečka, 4x USB, HDMI, 6čl. aku, od 2.9kg

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8310
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 04 kvě 2016 11:43

A ostatní prohlížeče?
Asus G703VI

TitanArmy
občas se tu ukáže
Příspěvky: 76
Registrován: 19 bře 2012 14:54

Příspěvekod TitanArmy » 04 kvě 2016 11:46

někdy i Firefox
HP Pavilion dv6-6c20ec

AMD A4-3330MX 2.2GHz DC, 6GB DDR3, 750GB, DVDRW, 15.6" 1366x768 lesk LED, VGA AMD HD 7670M 1GB GDDR5, AMD RS880M, wlan, glan, BT, mic, kamera, čtečka, 4x USB, HDMI, 6čl. aku, od 2.9kg

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8310
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 04 kvě 2016 12:15

Ovladače na grafiku máš nainstalované ze stránek HP?
Aktualizoval jsi flash player?
Asus G703VI

TitanArmy
občas se tu ukáže
Příspěvky: 76
Registrován: 19 bře 2012 14:54

Příspěvekod TitanArmy » 04 kvě 2016 12:50

Ano ovladače na grafiku pro AMD. Flash player taky.
Naposledy upravil(a) TitanArmy dne 04 kvě 2016 13:54, celkem upraveno 1 x.
HP Pavilion dv6-6c20ec

AMD A4-3330MX 2.2GHz DC, 6GB DDR3, 750GB, DVDRW, 15.6" 1366x768 lesk LED, VGA AMD HD 7670M 1GB GDDR5, AMD RS880M, wlan, glan, BT, mic, kamera, čtečka, 4x USB, HDMI, 6čl. aku, od 2.9kg

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8310
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 04 kvě 2016 13:36

A ty ovladače na grafiku máš ze stránek HP pro svůj notebook???
Asus G703VI

TitanArmy
občas se tu ukáže
Příspěvky: 76
Registrován: 19 bře 2012 14:54

Příspěvekod TitanArmy » 04 kvě 2016 13:39

Stahoval jsem z HP a teď zkouším z AMD.
HP Pavilion dv6-6c20ec

AMD A4-3330MX 2.2GHz DC, 6GB DDR3, 750GB, DVDRW, 15.6" 1366x768 lesk LED, VGA AMD HD 7670M 1GB GDDR5, AMD RS880M, wlan, glan, BT, mic, kamera, čtečka, 4x USB, HDMI, 6čl. aku, od 2.9kg

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 04 kvě 2016 13:57

Firefox:

Kód: Vybrat vše

https://support.mozilla.org/en-US/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

TitanArmy
občas se tu ukáže
Příspěvky: 76
Registrován: 19 bře 2012 14:54

Příspěvekod TitanArmy » 04 kvě 2016 15:58

Pomohly nové ovladače přímo od AMD. Ale nastal další problém. Ve hrách. Konkrétně WoT. Strašná grafika i při nastavení vysoké kvality. Prostě hrůza. Budu si s tím muset nějak pohrát. :)
HP Pavilion dv6-6c20ec

AMD A4-3330MX 2.2GHz DC, 6GB DDR3, 750GB, DVDRW, 15.6" 1366x768 lesk LED, VGA AMD HD 7670M 1GB GDDR5, AMD RS880M, wlan, glan, BT, mic, kamera, čtečka, 4x USB, HDMI, 6čl. aku, od 2.9kg

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8310
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 05 kvě 2016 03:47

Pochybuji, že by Tvůj konfig zvládl hratelně WoT na lepší textury.
Asus G703VI

TitanArmy
občas se tu ukáže
Příspěvky: 76
Registrován: 19 bře 2012 14:54

Příspěvekod TitanArmy » 05 kvě 2016 18:58

Už to jede dobře. Nevím které nastavení to udělalo, ale vypadalo to jako rozlišení 640x480 a ještě polité vodou :)
HP Pavilion dv6-6c20ec

AMD A4-3330MX 2.2GHz DC, 6GB DDR3, 750GB, DVDRW, 15.6" 1366x768 lesk LED, VGA AMD HD 7670M 1GB GDDR5, AMD RS880M, wlan, glan, BT, mic, kamera, čtečka, 4x USB, HDMI, 6čl. aku, od 2.9kg

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8310
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 06 kvě 2016 01:45

Takže si zvýšil rozlišení a utřel display od vody :D
Asus G703VI


Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti