KMPlayer fullsreen

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
Relic
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 124
Registrován: 09 kvě 2008 11:58

KMPlayer fullsreen

Příspěvekod Relic » 16 zář 2013 16:54

zdravim...

chcem sa opytat mam nainstalovany najnovsi kmp a videa mi nejdu na fullscreen nietore su zuzene a niektore zase stiahnute a ine su v poriadku... vo wmp idu vsetky vporiadku... viete mi poradit co mam nastavit v kmp aby mi vsetky videa isly na celu obrazovku?

dakujem

8)
Acer Aspire 6930G

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9969
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 16 zář 2013 18:32

Nejnovější KMplayer stojí už za starou belu.Nainstaluj si radši GOM Player.
MSI GT73,Ipad Pro 10.5 256GB,Ipad Mini 2019
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Relic
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 124
Registrován: 09 kvě 2008 11:58

Příspěvekod Relic » 17 zář 2013 12:54

gom player robi to istee...
Acer Aspire 6930G

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8291
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 17 zář 2013 13:12

Zalezi jakou verzi filmu poustis.
Ja pouzivam Media Playe Classic, coz je podle me nejlepsi mozny prehravac na filmy.
Tam si muzes vybrat upravu velikosti videa.
Asus G703VI

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 17 zář 2013 13:25

Tak tak, MPC-HC je nejlepší. Když si člověk pohraje s nastavením, renderery a filtry, tak dosahuje nepřekonatelné kvality.

Jinak podle mě máš nastavené nějaké roztahování obrazu. Důležité je, abys měl zaškrtnuto něco jako u MPC-HC "Keep Aspect Ratio", protože jinak ti to bude videa roztahovat na celou obrazovku a budou deformovaná.

Takhle vypadá to nastavení u MPC-HC:

Obrázek
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

Relic
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 124
Registrován: 09 kvě 2008 11:58

Příspěvekod Relic » 17 zář 2013 13:35

ano ved urcite tam je len nieco zle nastavene ale je tam toho tolko vela jedno nastavim a druhe sa pokazi takze aj ked dam default nastavenie tak to nie je dobre... zaujimave doteraz mi to islo dobre... ok skusim to mpc hc
Acer Aspire 6930G

Relic
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 124
Registrován: 09 kvě 2008 11:58

Příspěvekod Relic » 17 zář 2013 15:41

dakujem vam... v mpc hc funguje vsetko perfektne :lol:
Acer Aspire 6930G


Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti