inventor a nove lenovo

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
milanek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 105
Registrován: 29 led 2012 12:24

inventor a nove lenovo

Příspěvekod milanek » 30 čer 2012 20:44

zdar mam nove lenovo thinkpad e530
stahnu inventor 2012 a zkousim rozbalit tesne pred koncem to hodi eror...takze setup je stahly ale jak zacnu instalovat po chvili se instalace vypne...
to same bylo s inventorem 2013...zase tesne pred koncem extrahovani chyba....
v cem to muze byt? mam to spatne stahle? nebo mam nekde neco blokle?

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 30 čer 2012 21:55

Nějak nechápu co odkud stahuješ. Inventor koupíš a stáhneš rovnou jako exe a pak normálně nainstaluješ. Kde je problém?
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

milanek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 105
Registrován: 29 led 2012 12:24

Příspěvekod milanek » 30 čer 2012 21:59

jsem student takze to mam zadarmo..najedu na jejich stranky...
prihlasim se vyberu inventor...64 verzi
stahnu...stahnu se dva zazipovane soubory...kliknu na ten kery rozbaluje setup...jenze tesne nez to dokonci tak se ukaze chyba a nejde to dal...na deskopu mi to slo v poho...jen ted na tomto ntb mi to nejde..a zkousel jsem i 2012 i 2013...netusim kde je problem...

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 30 čer 2012 22:11

Zkus to stáhnout znova.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

milanek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 105
Registrován: 29 led 2012 12:24

Příspěvekod milanek » 30 čer 2012 22:15

ok necham pres noc stahovat..pokud by byla rano opet hlasena chyba prilozim obrazek...zatim teda diky

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 30 čer 2012 22:17

milanek píše:jsem student takze to mam zadarmo..najedu na jejich stranky...
prihlasim se vyberu inventor...64 verzi
stahnu...stahnu se dva zazipovane soubory...kliknu na ten kery rozbaluje setup...jenze tesne nez to dokonci tak se ukaze chyba a nejde to dal...na deskopu mi to slo v poho...jen ted na tomto ntb mi to nejde..a zkousel jsem i 2012 i 2013...netusim kde je problem...


Tak v tom případě nevím, co stahuješ. Já teda stahuju jenom jeden soubor a to Autodesk_Inventor_2012_English_Win_64bit.exe
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

milanek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 105
Registrován: 29 led 2012 12:24

Příspěvekod milanek » 30 čer 2012 22:22

Autodesk Inventor Professional 2012 (Czech) 64-Bit - File 1
Autodesk Inventor Professional 2012 (Czech) 64-Bit - File 2
toto...

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 30 čer 2012 22:43

Aha, lol. Si stáhni ENG verzi a máš po problému. A ano, stahujeme stejnou verzi, ale anglická je v jednom souboru.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

milanek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 105
Registrován: 29 led 2012 12:24

Příspěvekod milanek » 30 čer 2012 22:44

jde o to ze CZ verze mi vzdy bez potizi sla....

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 30 čer 2012 22:51

Nebylo by od věci hodit sem screenshot té "chyby."
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

milanek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 105
Registrován: 29 led 2012 12:24

Příspěvekod milanek » 30 čer 2012 22:52

chyba musi byt nekde v ntb pac na deskopu jsem normalne ty soubory ktere jsem stahl nainstaloval v pohode zadna hlaska...

milanek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 105
Registrován: 29 led 2012 12:24

Příspěvekod milanek » 01 črc 2012 01:30

http://imageshack.us/photo/my-images/151/beznzvuyb.jpg/
zde je obrazek....:( zatim mi nepomohlo nic..nejake rady? :/

milanek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 105
Registrován: 29 led 2012 12:24

Příspěvekod milanek » 01 črc 2012 01:44


matincihak
chodí sporadicky
Příspěvky: 16
Registrován: 27 pro 2012 19:44

Inventor a rozdíl v grafikách

Příspěvekod matincihak » 01 led 2013 08:38

ahoj,
pořizoval jsem si NTB hlavně proto, abych mohl činnost kreslení v inventoru provádět i někde mimo domov.

Mám Lenovo Z580 i7 NVidia GT630M nebo intel hd 4000.

Upozorňuji, že na integrovanou grafiku mi to jede dobře a na dedikovanou mi hází už v začátcích spuštění aplikace grafické chyby...nevíte čím to je???

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 01 led 2013 10:52

jaké chyby ?
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....


Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host