Ovladače ATI a Windows 7 x64

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
numi
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 06 pro 2007 20:25

Ovladače ATI a Windows 7 x64

Příspěvekod numi » 26 led 2011 18:29

Prosím o pomoc. Mám notebook a nainstaloval jsem si tam Win 7 Ultimate x64 a za boha tam nemohu dostat ovladače ATI. Je to jen můj problém nebo na to existuje nějaký fígl?
ACER Aspire 7720G-602G25MN;C2D T7700 2x2,4GHz;Go8600M GT 512MB;Intel 965PM Express;2x1GB Hyundai DDR2 667MHz;WD Scorpio,250GB,SATA,5400rpm,8MB;DVD-SM DL Optiarc DVD RW AD-7560A ATA Device;802.11a/b/g/Draft-N WLAN;0.3DV CrystalEye;VHP

Uživatelský avatar
kasper
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 488
Registrován: 17 lis 2008 11:46

Příspěvekod kasper » 26 led 2011 20:20

co máš přesně za notebook
Dum spiro spero
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit 
Semper Fi
Acer Aspire 5 A515-52G-52BV
HP Omen 15-ax006nc darován
Aspire E1-571G prodán
e625 rozebraný na nahradí díly
ex60 v pekle
Aspire 320wlmi vracení peněz

Rozmy
občas se tu ukáže
Příspěvky: 77
Registrován: 18 říj 2010 13:27
Bydliště: Kolín

hw

Příspěvekod Rozmy » 26 led 2011 20:25

s největší pravděpodobností tam cpeš špatný ovladače.....mám taky W7 64b a instalace ovladačů pro grafárnu proběhla bez problému.
Jako extrémní možnost bych tipoval, že nemáš v NTB grafárnu od ATI ale jinou :))))
HP Compaq 625 WT274EA - AMD Athlon II X2 2.1GHz; 4GB DDR3 1333MHz; ATI Mobility Radeon HD 4250; HDD 320GB 5400RPM; Windows 7 64bit. Ultimate

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 26 led 2011 21:19

nechci být v žádném případě arogantní ale v podpisu máš notebook kde máš nVidii a to konkrétně Go8600M GT takže ať budeš vymýšlet jakej fígl chceš tak je tam nenacpeš.... zkusil bych ještě nainstalovat tyhle ovladače http://forums.laptopvideo2go.com/topic/ ... a-desktop/ které jsou pro grafárnu kterou máš v notebooku
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

numi
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 06 pro 2007 20:25

Příspěvekod numi » 26 led 2011 21:39

Samozřejmě, že to není ten co mám v popisu. HP Pavilion DV6-1330ec.Jinak jsem si už poradil. Vzalo to samostatný ovladač, ale CCC to nevezme ani za boha.
Jinak čekal jsem fundovanén rady a ne vyrývání. Na zahraničních forech řešej mnoho případů s ati ovladačema.
A mimochodem měl jsem v rukách kolegův notes Aspire 8935g, ten má Intel integrovanou a ostrou Ati 4670 a do toho na Win7 x64 profi ani náhodou nešly ovladače od ati ať se člověk pokoušel o co chce. Musel se vrátit k Acerácké instalaci Visty, protože ta instalace už ten ati ovladač měla nějak v sobě. Ale samostatně jsem ho nenacpal ani do těch Vist. Něco smrdí v království ati, u nVidie jsem s ovladačema neměl nikdy problém.
ACER Aspire 7720G-602G25MN;C2D T7700 2x2,4GHz;Go8600M GT 512MB;Intel 965PM Express;2x1GB Hyundai DDR2 667MHz;WD Scorpio,250GB,SATA,5400rpm,8MB;DVD-SM DL Optiarc DVD RW AD-7560A ATA Device;802.11a/b/g/Draft-N WLAN;0.3DV CrystalEye;VHP

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 26 led 2011 22:01

promiň, ale my by jsme by ti taky normálně poradit, ale to by si musel napsat ten typ notebooku hned na začátku, křišťálovou kouli jsem si dnes nechal v práci :)
X301 - "WKS"

T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)

past: X220,T420,T400,X60,X31....

numi
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 06 pro 2007 20:25

Příspěvekod numi » 27 led 2011 00:52

Tak mi poraďte s tím acer aspire 8935G. Ani technici v aceru nejsou schopni mi poradit. Ale o nich si myslím svoje...
ACER Aspire 7720G-602G25MN;C2D T7700 2x2,4GHz;Go8600M GT 512MB;Intel 965PM Express;2x1GB Hyundai DDR2 667MHz;WD Scorpio,250GB,SATA,5400rpm,8MB;DVD-SM DL Optiarc DVD RW AD-7560A ATA Device;802.11a/b/g/Draft-N WLAN;0.3DV CrystalEye;VHP

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 31 led 2011 14:42

A co takto pouzit uja Googla, cez ktory najdes tuto vecicku a potom nemas s ovladacmi na ATI ziaden problem:

http://www.hardwareheaven.com/modtool.php

Darkhunter
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 225
Registrován: 07 bře 2011 22:55

Příspěvekod Darkhunter » 15 bře 2011 22:27

že by to bylo tím, že hp má vlastní ovladače na grafiku ?
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... 55140#N146

haberer21
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 08 říj 2011 16:39

ATI Mobility Radeon X1300

Příspěvekod haberer21 » 08 říj 2011 16:53

Zdravím,

Chtěl bych se zeptat: Používám Acer Aspire 5100 s Windows 7 Home Premium 32-bit po nainstalování grafického ovladače pro Windows Vista vše běží jak má, jen mi nefuguje OpenGL (asi se nějakým spůsobem nenainstalovalo). Nevíte někdo kde najít ovladač pro Windows 7? Na stránkách amd.com jsem hledal, ale žádný nefungoval.

Předem děkuji za odpověď

Mr92marek
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 19 led 2012 14:12

Příspěvekod Mr92marek » 20 led 2012 15:31

Mám notebook HP Pavilion DV6 3135sc a je v nom graficka karta ATI Mobility Radeon HD 5650 a prepinatelnou grafickou ATI Mobility HD4250 ako preinstalujem ovladace ? ci sa to tak robi ako aj pri karte bez prepinania na integrovanu ? dakujem za rady :)

darko
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 198
Registrován: 29 pro 2007 10:52

Příspěvekod darko » 19 kvě 2012 14:21

ahoj,do ntb v podpisu marně sháním novější ovladač grafiky.U AMD.com autodetekce na něj nic nenašla a Omega drivey fungují pouze do XP-ček.Šel nainstalovat driver pouze ze stránek Aceru, a to ještě pro Vistu.nicméně funguje ale je starý jak Metruzalem.Zkoušel jsem i Mobility Modder,ale ten nic neudělal.Jak dál ?
Acer TravelMate 8200. Pentium CoreDuo 2.0 Ghz,2 GB DDR2 ,HDD 160 GB, Ati mobile Xpress 1600 256 Mb GDDR2 Hypermemory,Win 7 HP

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 19 kvě 2012 14:24

koupit nový stroj, nejspíš tuhle kartu už přestal výrobce podporovat. I to se stává
X301 - "WKS"

T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)

past: X220,T420,T400,X60,X31....

darko
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 198
Registrován: 29 pro 2007 10:52

Příspěvekod darko » 19 kvě 2012 14:31

Python.P píše:koupit nový stroj, nejspíš tuhle kartu už přestal výrobce podporovat. I to se stává

:lol: :lol: pošli mi na účet přebytečných 15 tis. a problém bude vyřešen.Měl jsem za to že když AMD milostivě uvolnila ovladače pro mobilní grafiky,že to bude fungovat.Zlatá geForska......
Acer TravelMate 8200. Pentium CoreDuo 2.0 Ghz,2 GB DDR2 ,HDD 160 GB, Ati mobile Xpress 1600 256 Mb GDDR2 Hypermemory,Win 7 HP

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 19 kvě 2012 14:33

odvěký problém ATI/AMD.... Pokud to funguje tak to radši nech být ;)
X301 - "WKS"

T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)

past: X220,T420,T400,X60,X31....


Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti