Lenovo R400 audio driver

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
mrtommy
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 25 říj 2010 12:24

Lenovo R400 audio driver

Příspěvekod mrtommy » 25 říj 2010 12:27

Dobrý den,

dostal jsem do rukou R400 od Lenova a nainstaloval do něj WXP Home. Všechny ovladače jsem nainstaloval bez jakéhokoli problému, jen se nemohu dostat přes audio ovladač. Při jeho instalaci (stažený přímo ze stránek Lenova) na mne na konci vyskočí hláška, že zařízení nebylo nalezeno.

Máte někdo s tímto problémem zkušenosti?

Jedná se konkrétně o tento ovladač:
http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... MIGR-70595

Díky za všechny rady!

lukycrust
chodí často
Příspěvky: 743
Registrován: 24 dub 2008 08:33
Bydliště: Vranov n/T

Příspěvekod lukycrust » 25 říj 2010 13:02

skús program určený na sťahovanie ovládačov SystemUpdate...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station

mrtommy
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 25 říj 2010 12:24

Příspěvekod mrtommy » 25 říj 2010 16:41

Nepomohlo. Nabídlo mi to driver pro bluetooth, nějaké updaty pro OS + doplňkový balast (vše jsem pro jistotu nainstalovat). Pro jistotu jsem updatoval i BIOS na nejnovější verzi. Stále stejný problém - CHYBA: Instalace ovladače: Nebylo nalezeno zařízení pro tento ovladač.

Vojťas
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 460
Registrován: 20 zář 2006 11:20
Bydliště: kousek od Prahy

Příspěvekod Vojťas » 25 říj 2010 18:40

Kdysi jsem dělal přeinstalace R61 a tehdy to chtělo nějaký ovladač od Microsoftu - tuším že se to jmenovalo HD Audio UAA Driver, nebo tak nějak podobně. Tohle se muselo nainstalovat před instalací lenováckého audio ovladače. Doufám že se nepletu, je to už dlouho ...
Fujitsu Lifebook S751

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8841
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 25 říj 2010 18:54

Potřebuješ možná MS UAA driver.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

mrtommy
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 25 říj 2010 12:24

Příspěvekod mrtommy » 25 říj 2010 19:42

Swarme, jsi zlato! Funguje to! Díky všem!

mrtommy
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 25 říj 2010 12:24

Příspěvekod mrtommy » 25 říj 2010 20:15

Šoupnul jsem tam rovnou SP3.


Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti