CCleaner

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
Chlasty_ml
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 21 led 2010 12:01

CCleaner

Příspěvekod Chlasty_ml » 28 led 2010 18:39

Zdravim, pouzivam ccleaner a dost me stve ze pokazde kdyz vymaru prebytecny soubory tak se me smazou i savy v ruznych hrach. Poradte pls jak se jmenuje slozka kam se tyle save ukladaji :-) Dekuji

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 28 led 2010 18:49

Záleží od konkrétní hry, nejčastěji někde ve složkách, kde je hra nainsatlovaná nebo zalezlé v Documents and settings.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

laufas
občas se tu ukáže
Příspěvky: 49
Registrován: 04 čer 2009 15:26

Příspěvekod laufas » 06 úno 2010 22:03

cus, pouzival jsem ccleaner, ale to mi maze i ulozena hesla v mozille - jak to vypnu pls?
ex Vaio fw41e
nyni Asus GL552JX-DM021T

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 06 úno 2010 22:08

Musíš přepnout na kartu Applications a Firefox by měl být hned první, tam si nastavíš co chceš smazat a co ne.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

laufas
občas se tu ukáže
Příspěvky: 49
Registrován: 04 čer 2009 15:26

Příspěvekod laufas » 09 úno 2010 19:03

Chlebovnik píše:Musíš přepnout na kartu Applications a Firefox by měl být hned první, tam si nastavíš co chceš smazat a co ne.

prosim te a co mam teda oznacit/odznacit, aby mi to ty hesla nesmazalo? diky ti Obrázek
ex Vaio fw41e

nyni Asus GL552JX-DM021T

lipovcan
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 206
Registrován: 16 pro 2007 22:59
Bydliště: Kladno

Příspěvekod lipovcan » 02 bře 2010 04:21

Zajímavé...já mám označené všechno a žádné hesla mi to nemaže ve firefoxe! :wink:
Sony Vaio FW31J, Zalman NC-2000, Logitech VX Nano, Windows 7

hessovka
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 09 bře 2010 14:37
Bydliště: České Budějovice

Příspěvekod hessovka » 12 bře 2010 13:16

mě to tolik nevadilo, takže jsem tomu nevěnovala pozornost, ale mám dojem že stačí odškrtnout uložené formuláře...ale nebudu ti na sto procent zaručovat. Tak to zkus a pokud to tak bude tak dej vědět ;-)

kryspin.motyczka
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 368
Registrován: 11 srp 2007 13:32
Bydliště: matička Morava (Zlín) + Litoměřice

Příspěvekod kryspin.motyczka » 24 bře 2010 19:32

pouzivejte linux a nemusite nic mazat :D
Apple Macbook Pro 13"

Linux is like Teepee - no Windows, no Gates - Apache inside

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 24 bře 2010 19:51

Vtipálku. :lol:

laufas píše:prosim te a co mam teda oznacit/odznacit, aby mi to ty hesla nesmazalo? diky ti Obrázek


Cookies a Uložené Formuláře bych nechal a mělo by to fachat. Nebo prostě zruš všechno a z Firefoxu to nebude mazat nic.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p


Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti