Problém ve wordu, nepřepisuje text

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
mircx
občas se tu ukáže
Příspěvky: 31
Registrován: 22 úno 2007 18:07

Problém ve wordu, nepřepisuje text

Příspěvekod mircx » 11 dub 2007 11:00

Já tedy nevím, jestli to sem patří, ale zeptám se.
Ve wordu, když označím text do bloku (začerním) a následně chci text přepsat, tak to nejde. Nikdy jsem se s tím nesetkal, tak mám podezření na nějaký vir. ale to je asi blbost. Klavesu Ins. jsem zkousel, zadna zmena.

setkal jste se s tím někdo?
Dell Inspiron 6400 T5500, 1GB, 160GB 5400ot., ATI X1400 256MB

KaM
občas se tu ukáže
Příspěvky: 67
Registrován: 31 pro 2006 20:16

Příspěvekod KaM » 11 dub 2007 19:23

Tak to vidím prvně. INS by na toto neměl mít vůbec vliv a že by vir? To se mě zdá úpně divoké. Spíš bude sw problém ve wordu a nebo jeho komunikaci s okolím.
Cvičně přeinstalovat, to je asi nejlepší oprava MS softu :)
HP nx7400 + HP LP2465 - text & foto

mata80
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 331
Registrován: 09 úno 2007 14:36

Příspěvekod mata80 » 11 dub 2007 22:12

No nejjednoduší teda pokud neni jiný řešení tak bych dal obnovit tovární nastavení.. A nastavit si to znova podle sebe (panely,ikony.atd) to už je otázka pár minut..

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 12 dub 2007 00:06

Nemáš ten dokument zamčenej proti editaci?
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

mircx
občas se tu ukáže
Příspěvky: 31
Registrován: 22 úno 2007 18:07

Příspěvekod mircx » 12 dub 2007 09:07

Peca: ROFL

to bys me mel uplne za vola.....ne delam si srandu. jak jsem psal tak kdyz se umisti kurzor vsechno jde bez problemu. Ale jakmile se slovo oznaci do bloku (začerní) tak to nejde přepisovat. Dneska zkusim vsechny rady aplikovat.
Dell Inspiron 6400 T5500, 1GB, 160GB 5400ot., ATI X1400 256MB

mircx
občas se tu ukáže
Příspěvky: 31
Registrován: 22 úno 2007 18:07

Příspěvekod mircx » 12 dub 2007 16:23

tak jsem zkusil opravení office. Nic. Preinstalovani office. Nic.

jeste upresnim problem:
kdyz se text oznaci do bloku, nejde prepisovat. Udela to tak, ze blok zmizi a pred oznaceny text se napise to pismeno, ktere jsem stisknul.
dale oznaceny blok jde smazat, ale pouze klavesou DEL. Nelze smazat klavesou BACKSPACE.

vubec tomu nerozumim. :?
Dell Inspiron 6400 T5500, 1GB, 160GB 5400ot., ATI X1400 256MB

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7521
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 12 dub 2007 18:39

nemas zapnute pripomienkovanie v tom dokumente?

mircx
občas se tu ukáže
Příspěvky: 31
Registrován: 22 úno 2007 18:07

Příspěvekod mircx » 12 dub 2007 19:26

jejda, ja nevim, co to je "pripomienkovanie". Ale dělá to ve všech wordovských dokumentech.
Dell Inspiron 6400 T5500, 1GB, 160GB 5400ot., ATI X1400 256MB

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7521
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 12 dub 2007 21:47

zdielany pracovny priestor ci ako sa to vola. v kazdej verzii inak. ale to by nebolo vo vsetkych...

btw ktora verzia Office?

mircx
občas se tu ukáže
Příspěvky: 31
Registrován: 22 úno 2007 18:07

Příspěvekod mircx » 13 dub 2007 09:34

starší Office XP
Dell Inspiron 6400 T5500, 1GB, 160GB 5400ot., ATI X1400 256MB

KacenkaXX
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 21 úno 2013 11:40

Příspěvekod KacenkaXX » 21 úno 2013 11:45

Vidim, ze tema je stara niekolko rokov, no nebola vyriesena a ja ten starsi word stale pouzivam, tak ak by nahodou este niekto taky problem mal... Ziadne instalacie ani nic netreba, je to len nastavenie.

na lište: Nástroje / Možnosti - vybrať kartu "úpravy" a odškrtnut "vyber bude nahradeny pisanim" - to je vsetko...


Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host